- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Bestbuy játékok
- War Thunder - MMO Combat Game
- World of Tanks - MMO
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- Half-Life 2
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- GTA V
- Path of Exile 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raymond
félisten
Arra lennek kivancsi hogy sikerult elerni azt hogy a GT6 PS3-on jobban nez ki mint a GTS PS4-en: [link]
Foleg a fak minosege (ezekbol pedig a Nordschleifen-n van eleg), LOD pop-in, texturak minosege. Vagy ha mar raknak fuvet a fives reszre legalabb valami AO patch ala, mert ennel az ahol nincs csak textura meg mindig jobban nez ki.
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
lbandi777
aktív tag
Persze érthető,itt nem is erről volt szó.
De azért azt meghalgatnám 1 olyan embertől aki forzázik és a régi részeket is játszotta hogy ott milyen nagy fejlődések vannak?
Egyébként nem kell félteni a gt-t,én játszom a beta-val,vannak hibák el kell ismerni de pont nem azok amiket itt írnak. -
plejik
addikt
Félre értés ne essék, Én nem a Forzat akarom itt fényezni, de ezt azért jó pár GT-s elismerte, hogy sajnos a GT széria megállt egy szinten és semmi komoly fejlődés stb... Én örülnék ha menő lenne a GT széria is mert vannak olyan emberek akik csak 1 játék miatt veszik meg az adott konzolt és lenne rivalizálás, meg "hogy melyik széria menőbb és én jobbat csinálok", de nincs meg ez a kényszer helyzet a Forza széria felé, főleg, hogy ott a Horizon is mellette... Anno vettem Én is GT miatt PS-t.. Remélem nagyjából érthető mire gondolok.
iPhone 14 Pro / MacBook Pro M1 pro 14" 2021 / PlayStation 5 Pro + PS Portal / LG CX3 OLED / RedMagic Nova /
-
KaitouP
nagyúr
Na csak azért mert akartam Project Cars -t venni, megnéztem pár videót, és ott egy ketten szintén fél árkád/sim -ként emlegették, meg egész jól autóztak kontrollerrel is. Persze az látszik a PC -n is hogy mérföldekkel komolyabb.
A PlayStation.Community csapata minden kedves olvasójának játékostársának áldott, békés, boldog ünnepeket kíván! https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/kellemes-unnepeket-kivan-a-playstation-community
-
plejik
addikt
Engem nem győzött meg.. A terep kopár semmilyen, semmi élet vagy ilyesmi. A második videón semmi sebesség érzeted nem ad. Azt kell mondanom, hogy ez az idei Forza 7 - nek nem lesz kihívója sajnos (ezt úgy ki merem jelenteni, hogy még semmit nem tudni a F7 -ről..). Pedig jó lenne, mert tudnák húzni egymást, így viszont már évek óta a Forza a top ebbe a kategóriába.
iPhone 14 Pro / MacBook Pro M1 pro 14" 2021 / PlayStation 5 Pro + PS Portal / LG CX3 OLED / RedMagic Nova /
-
Jose73
tag
Főleg az első videón látszik, hogy az aszfalton kívüli terep még randa, azt még simogathatnák.
-
Nyugis
senior tag
Üdv
Nagyon mutatós!
Nem semmi.
Van hogy egyszerűen nem érdemes egy játékot másra kihozni csak egy adott termékre.
Ennél a játéknál ez be is jött!
Szép! -
Chapel
addikt
Hejj de jó lenne megmutatni ezt a 15-20 évvel ez előtti önmagamnak...figyed, ilyen lesz egy konzol, ami bruttó 130e ft.
Ha ez a háttérben menne egy tv-n, pubban, sztem simán bevenné az emberek nagy része, hogy ez realtime eurosport...nem akkor, hanem ma
Fotó: https://www.flickr.com/photos/mr_chapel/
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest