- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Azonnali fotós kérdések órája
- Autóhifi
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Steam Deck
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raymond
titán
Arra lennek kivancsi hogy sikerult elerni azt hogy a GT6 PS3-on jobban nez ki mint a GTS PS4-en: [link]
Foleg a fak minosege (ezekbol pedig a Nordschleifen-n van eleg), LOD pop-in, texturak minosege. Vagy ha mar raknak fuvet a fives reszre legalabb valami AO patch ala, mert ennel az ahol nincs csak textura meg mindig jobban nez ki.
-
lbandi777
aktív tag
Persze érthető,itt nem is erről volt szó.
De azért azt meghalgatnám 1 olyan embertől aki forzázik és a régi részeket is játszotta hogy ott milyen nagy fejlődések vannak?
Egyébként nem kell félteni a gt-t,én játszom a beta-val,vannak hibák el kell ismerni de pont nem azok amiket itt írnak. -
plejik
addikt
Félre értés ne essék, Én nem a Forzat akarom itt fényezni, de ezt azért jó pár GT-s elismerte, hogy sajnos a GT széria megállt egy szinten és semmi komoly fejlődés stb... Én örülnék ha menő lenne a GT széria is mert vannak olyan emberek akik csak 1 játék miatt veszik meg az adott konzolt és lenne rivalizálás, meg "hogy melyik széria menőbb és én jobbat csinálok", de nincs meg ez a kényszer helyzet a Forza széria felé, főleg, hogy ott a Horizon is mellette... Anno vettem Én is GT miatt PS-t.. Remélem nagyjából érthető mire gondolok.
-
plejik
addikt
Engem nem győzött meg.. A terep kopár semmilyen, semmi élet vagy ilyesmi. A második videón semmi sebesség érzeted nem ad. Azt kell mondanom, hogy ez az idei Forza 7 - nek nem lesz kihívója sajnos (ezt úgy ki merem jelenteni, hogy még semmit nem tudni a F7 -ről..). Pedig jó lenne, mert tudnák húzni egymást, így viszont már évek óta a Forza a top ebbe a kategóriába.
-
Jose73
tag
Főleg az első videón látszik, hogy az aszfalton kívüli terep még randa, azt még simogathatnák.
-
Nyugis
senior tag
Üdv
Nagyon mutatós!
Nem semmi.
Van hogy egyszerűen nem érdemes egy játékot másra kihozni csak egy adott termékre.
Ennél a játéknál ez be is jött!
Szép! -
Chapel
addikt
Hejj de jó lenne megmutatni ezt a 15-20 évvel ez előtti önmagamnak...figyed, ilyen lesz egy konzol, ami bruttó 130e ft.
Ha ez a háttérben menne egy tv-n, pubban, sztem simán bevenné az emberek nagy része, hogy ez realtime eurosport...nem akkor, hanem ma
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XBOX Series S 512GB // Újszerű // Számla // Garancia //
- Microsoft Xbox Series X 1TB + Diablo IV (BONTATLAN)
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
- Steam Deck 512 GB ÁRCSÖKKENTVE
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 2TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest