Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pityesz82
tag
Na ha mind az 1000 auto total mas lenne, azt mire lemodelleztek volna!Asszem varhatnank meg egy par evet
Esetleg nem tud valaki valami infot a palyalistarol -
feka007
veterán
Mért szerinted komolyan értettem?
Csak ne a GT-ben várj ilyet, mert ez autóverseny, és azt körpályán szokták nyomni, nem pedig a beachen. Ha ez nem tetszik, lehet TDU-zni, csak abban a vezetési élmény 0 a GT-éhez képest. Persze azt is lehet élvezni, csak az kissé mesze van a realitástól.. GT után tuti nem fogod azt játszani hogy 200zal veszed be Pesten a kanyart..[ Szerkesztve ]
-
30z.Samu
félisten
-
HarapósKutya
tag
Egyébként mikre jön ki ez a game???
www.halivud.hu
-
XuChi
addikt
Nem need for shit-re gondoltam szorri. Tdu nálam az alap. Annak a szigetnek a 2x 3x nagyobb változata kéne 2x 3x változatosabban és kidolgozottabban és már egy szót sem szólnák.
Engem idegesít a körbe körbe autókázás egy zárt pályán. Semmi értelme nincs annak hogy ugyan azon a pályán 30x 50x 100x körbemenjek. De ez az én véleményem.
A másik. Ha autókázni akarok, akkor igen beleülök az autóba és elmegyek autókázni. De nem "randalírozzni Pesten éjszaka", mert az ilyen marhák miatt halnak meg emberek. Mert marha kemény gyereknek érzik magukat mert letoltak 20 kanyart a XY-ban Pc-n, Ps3-on Xbox-on. Vagy a hevernak megmutatjuk mi aztán tudunk driftelni a kanyarban. A vége ezeknek mindig az hogy a seggagyú nem hal meg. MINDÍG az ártatlan. Ahogy egy ismerősöm haverja is így halt meg. .
Tehát a jövőben vigyázz az ilyen kijelentésekkel
[ Szerkesztve ]
-
keIdor
titán
1000 nem rossz! Forza 3-ban azt hiszem "csak" 400 lesz...
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
feka007
veterán
Hogy legyen nyitott? Ez nem egy nídforszpíd, hogy van egy béna kitalált város, és az összes verseny abból van kivágva, és arról szól hogy nyomd a gázt... Ez egy szimulátor, valódi versenypályákkal, versenyekkel, valódi vezetésélménnyel. Ha freeroamozni akarsz, akkor ülj be a kocsiba azt randalírozz Pesten éjszaka..
-
heihachi
addikt
válasz HarapósKutya #14 üzenetére
PSP-n ez a Skyline felhozatal, és itt sem lesz másként. Szerintem egy Skyline rajongót ez motiválhat, akinek meg elég egy Skyline, annak is marad bőven más autó.
Skyline Coupe Concept ('07)
Skyline Sport Coupe ('62)
Skyline 1500 Deluxe ('63)
Skyline 2000 GT-B ('67)
Skyline 2000 GT-R Hardtop Coupe ('70)
Skyline 2000 GT-R ('73)
Skyline 2000 RS-X Type-C (R30) ('84)
Skyline 2000 Turbo-RS (R30) ('83)
Skyline GTS-R (R31) ('87)
Skyline GTS-t Type-M (R32) ('89)
Skyline GTS-t Type-M (R32) ('91)
Skyline GTS25 Type-S (R32) ('91)
Skyline GT-R (R32) ('89)
Skyline GT-R (R32) ('91)
Skyline GT-R N1 (R32) ('91)
Skyline GT-R V-Spec (R32) ('93)
Skyline GT-R V-Spec II (R32) ('94)
Skyline GT-R V-Spec N1 (R32) ('93)
Skyline GT-R (R33) ('95)
Skyline GT-R (R33) ('96)
Skyline GT-R (R33) ('97)
Skyline GT-R N1 (R33) ('95)
Skyline GT-R V-Spec (R33) ('95)
Skyline GT-R V-Spec (R33) ('96)
Skyline GT-R V-Spec (R33) ('97)
Skyline GT-R V-Spec LM Limited (R33) ('96)
Skyline GT-R V-Spec N1 (R33) ('95)
Skyline GT-R (R34) ('99)
Skyline GT-R (R34) ('00)
Skyline GT-R Midnight Purple II (R34) ('99)
Skyline GT-R Midnight Purple III (R34) ('00)
Skyline GT-R M-Spec (R34) ('01)
Skyline GT-R M-Spec Nür (R34) ('02)
Skyline GT-R V-Spec (R34) ('99)
Skyline GT-R V-Spec N1 (R34) ('99)
Skyline GT-R V-Spec II (R34) ('00)
Skyline GT-R V-Spec II N1 (R34) ('00)
Skyline GT-R V-Spec II Nür (R34) ('02)
Skyline GT-R (Gran Turismo Version '01)
Skyline GT-R (Gran Turismo Version Pace Car '01)
Skyline GT-R (Calsonic JGTC '93)
Skyline GT-R (Pennzoil JGTC '99)
Skyline GT-R (Calsonic JGTC '00)
Skyline GT-R (Loctite Zexel JGTC '00)
Skyline GT-R (Pennzoil Zexel JGTC '01)
Skyline GT-R (Xanavi Hiroto JGTC '01)
Skyline GT-R (Xanavi Nismo JGTC '03)
Skyline GT-R (Falken 'Ring 24H '04)"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD
-
mephi666
nagyúr
1000 autó=800japán kocsi mindenféle módosítgatásokkal... suzuki/honda/mitsubishi/subaru/stb-k tömkelege mindenféle variációkban... a maradék 200 meg európai/amcsi gép és variációik...
...de ez még nem jelenti azt, hogy nem lehet jó...
csak azt bánom, hogy én mindenképp kimaradok konzolból egyedül a wii izgatja a fantáziámat...
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
adam320
senior tag
válasz ,,no name" #4 üzenetére
Szerintem nemannyira,leszmiből válogatni :
-
Raymond
félisten
válasz HarapósKutya #16 üzenetére
Nem kerdes volt, eddig is igy volt. Pl. Skyline volt egy zsaknyi. Ugyanaz csak mas festessel.
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
XuChi
addikt
A 200 elég jól hangzik. De mi értelme 1 autót 5 féleképpen megcsinálni???? Elég lenne a 200 és ahhoz alkatrészek. Fék, felfüggesztés stb. És mindenki olyat csinál amilyet akar.
-
Raymond
félisten
Mert eddig is ezt csinaltak? Az elozoekben is van ugyanabbol a kocsibol par kivitel
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
Slade92
aktív tag
Ezt megcsinálhaták volna a gridbe is!
[ Szerkesztve ]
-
ThaBoss
senior tag
Na egy olyan autós jöhetne PC-re is, ahol van 1000 kocsi
Csak győzzem kivárni... -
XuChi
addikt
Na igen. 1000 és?. Majd lesz benne:
Suzuki swift gt, gti, gts 1.3, 1.4, 1.6 na ez már rögtön 7 autó de mégis ugyan az.
Hát igy lesz 1000. Hurrá.
-
Mikiller
aktív tag
Szerintem meg, ha ugyan ennyit kell majd várni a 6. részre, akkor nem sok az 1000 autó
Lesz idő végignyomni mind az összessel a játékot. -
nixx-21
őstag
wác disz?
"...ja és még YouTube támogatást is kap a produktum..."
akkor nem véletlen h ien sokáig tart....lemodellezni ennyi autót oan szépre mint ahogy a játékban van azért az nem piskóta
Ati VGA tulajok baráti klubja topik. Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: Nvidia
-
30z.Samu
félisten
válasz ,,no name" #4 üzenetére
"Szerintem 1000 autó nagyon sok "
Szerintem ezzel nem vagy egyedül.
Sic Parvis Magna
-
GreenGuy
tag
Valamely amerikai online játékboltban láttam,hogy előrendelhető,december 26-ra van dátumozva .
-
30z.Samu
félisten
1000??? Az szép!
Sic Parvis Magna
-
adam320
senior tag
Te jo isten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Playstation 2 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- PlayStation 3 Slim 4.90 HFW - HEN, tele játékkal és 3 hónap garanciával eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest