Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Tévedtem : Ez a helyes link .
-
törölt tag
-
törölt tag
-
steven84
tag
Még jó hogy nem vezették be, ment volna a lehúzás ezerrel... :@
-
dabadab
titán
válasz #65675776 #16 üzenetére
Amit láttam (Age of Wonders 3), ott 40 USD = 40 EUR volt az árazás, az meg nem valós átváltás.
Meg hát az egész regionális árazás, mint ahogy a neve is mutatja, egészen pontosan arról szól, hogy egyes régiókban különbözönek az árak. Ha nem különböznének, akkor nem lenne regionális.DRM is theft
-
dabadab
titán
válasz #65675776 #13 üzenetére
"Minimális eltérésekkel minden régióban ugyanannyiba került volna minden."
Ez az eddigi meg a mostani helyzet (annyival kiegeszitve, hogy a minimalis az nulla). Amit csinalni akart a GOG, az az, hogy lenyeges kulonbsegek legyenek az egyes tersegek arai kozott, hogy egyes teruleteken tobbet kerjenek a jatekokert, mint mashol, mert ott megtehetik.
DRM is theft
-
GypsFulvus2
őstag
Nem, ez a Witcher 3 egyik traileréből való screenshot (1:16-nál).
Amúgy nem újdonság ez a helyzet; a Witcher 2 előrendelésénél is u. ez volt. A GOG-on rendeltem elő, és szabadkoztak, hogy az Atari miatt az európai rendelőknek magasabb áron kell adniuk a cuccot. Akkor is játékokkal kárpótoltak, lehetett választani két vagy három játékot, ingyen (már nem emlékszem pontosan hányból). Ez sztem korrekt húzás volt.[ Szerkesztve ]
"Only the paranoid survive" - Andrew Grove, (1999)
-
dabadab
titán
Mondjuk meg lehet erteni, mert az arak amugy kb. ugy neznek ki, hogy 1 USD = 1 EUR = 1 GBP.
Az USD meg az EUR kozotti kulonbseg jo reszet magyarazza az AFA (az USD-s arak mindig nettok, az EUR-osok meg bruttok, olyan 20% kornyeki AFA-val, viszont egy EUR nem 1,2 USD, hanem 1,4), az EUR es a GBP kulonbseget viszont semmi. Akik meg hasonloan nyomorult helyzetben vannak, azok az ausztralok, ok voltak a hangosan tiltakozok masik fele.DRM is theft
-
default.
őstag
Srácok, a cikkben szereplő kép a Witcher 2-ből van ? Gondolom nem gameplay screenshot csak ilyen art pic vagy nem tudom hogy hívják..
-
Televan74
nagyúr
-
bali93
tag
Hopp egy kis hiba: "Februárban jelentette be a GOG.com, hogy a nagyobb címek esetén redionális árazásra"...
-
djculture
félisten
Azért néha jó ha nincs rajta semmiféle védelem és fiókhoz internethez se kötött egy játék.
Pl van egy laptopom szoktam rajta nyomni a shadow warrior új részét a vonaton ha utazok. Fél óra mig beér addig kibirja bőven a laptop akksija és nem unatkozom. Mezei vonat nincs rajta internet.[ Szerkesztve ]
-
Televan74
nagyúr
Mondjuk EU nyugatibb csücskében a vásárlók annyira nem érzékenyek erre. Ez csak ott okoz felháborodást ahol váltani kell.Én új AAA -s játékokat nem innen fogom megvenni.Ott a CD galaxis, aztán úgy is steamen vagy originen töltődik le.
[ Szerkesztve ]
Mindenbe beleugatok!!!
-
batman91
őstag
Hála Istennek, volt eszük.
"A man chooses. A slave obeys." - Andrew Ryan
-
törölt tag
Akkor adják egy közös átlagáron. USA 25, EU 30... menjen 27,50-ért.
-
mentoloshypo
senior tag
Most komolyan, mit vártak?
Tapsolni fognak a játékosok, pláne akiknek többet kell fizetnie?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest