Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
muszurkefal
aktív tag
Az új challanger edition PC-PS5 cross-ban játszható coopban?
-
L3zl13
nagyúr
válasz Ctrl+Alt~Del #28 üzenetére
Törölve.
Így jár aki vakon követi a felajánlott linkeket és nem nézi a dátumot.
[ Szerkesztve ]
Aki hülye, haljon meg!
-
hunluki
senior tag
válasz Ctrl+Alt~Del #30 üzenetére
Amióta megszületett a gyerkőcöm és elkezdett fogzani ha be tudok menekülni pihenni azóta inkább áldásként tekintek rá, de persze nézőpont kérdése
Nálunk az éjszakai műszak inkább úgy néz ki hogy ha bejön meló akkor 5-10 perc alatt ledaráljuk rutinból (eleinte több óra volt mire rájöttünk), azóta mindent amit lehet automatizáltunk. A maradék időben meg játsszunk, ökörködünk, röhögünk, a főnökség meg nem győzi ránk sózni az új ügyfeleket de pár hónap kiismerés után megint pörög a fifaDe ahogy jönnek az ügyfelek úgy nő a zsebpénz is, hangulat jó, fejlődési lehetőség folyamatosan adott, az hogy cserébe műszakozni kell nekem nem egy nagy kiesés, amúgy is jobban fekszik az éjszakai élet, kb amióta az eszemet tudom el van tolódva a bioritmusom, már középsuli eleje óta megy a hajnali 3-4ig fent lét és az ezzel járó csúszás. Igazság szerint a sima nappalos műszakok azok amiket ha meglátok a shiftben akkor húzom rá a számat
[ Szerkesztve ]
-
hunluki
senior tag
válasz Ctrl+Alt~Del #28 üzenetére
Ki lehet bírni, nem is írtam hogy tragédia, csak azt hogy negatívum. Éjszakai műszakot pedig beszéld meg a főnökkel aki mondta hogy amíg meló el van végezve addig azt csinálunk amit akarunk és néha beáll fifázni közénk.
Tudod nem csak karót nyelt emberek vannak ám a világon, lehet jó helyen is dolgozni. -
KRi2
aktív tag
Kötelező online kapcsolat akkor a legviccesebb amikor lekapcsolják a szerverüket.
||| | || ||||| | ||| ||
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Ctrl+Alt~Del #24 üzenetére
MInek online jelenlét, ha nincs online matchmaking?
Live-Die-Respawn
-
hunluki
senior tag
válasz Ctrl+Alt~Del #24 üzenetére
Lásd pl #15.
Vagy bevinnéd a konzolt éjszakai műszakra játszani pl. Vagy elmész valahova nyaralni és amikor végre elalszik a család és játszanál picit de vagy nincs vagy szutyok a net.
Vagy albérletbe vagy ahol még nincs neted mert még nem húzták be és nem akarod kockásra unni a fejed. Azért akad pár usecase. -
Steven
addikt
Oriic mondhatjuk ,hogy egy lebutított diablo TPS nézetben?
Legalábbis én így képzelem ezt a játékot
[ Szerkesztve ]
Valami okosat kéne ide írni ááá : OKOS :D just smile
-
Döglött Róka
veterán
válasz Sirandrish #12 üzenetére
A teszt amúgyis erős szó játékra, érdekes a magyar nyelvben ez honosodott meg. Tesztelni műszerekkel és mérőszámookkal szoktak, tudományos alapon.
Angolban mindig is a sokkal enyhébb review szót használták amihez a beszámoló sokkal közelebb áll.Szerintem abszolút jó hozzáállás oriic, csak így tovább hátha elterjed
[ Szerkesztve ]
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
Memora
senior tag
Kissé szégyennek érzem, hogy ez az első PS konzol, amihez nincs egy igazi exkluzív launch title sem, system seller, ami meg van, az remake...
Fancy quote placeholder
-
scdlsc
senior tag
válasz Sirandrish #1 üzenetére
Karantén idején igen. Sok helyen sokszor akadozik a net. Karácsonykor még rosszab lesz. Aztán nincs olyan, hogy f.szom a játékba inkább sörözök egyet a haverokkal!
-
yericho800
aktív tag
warfare, souls, mi akar ez lenni?? mert egyikből se tudott értelmesen meríteni csak csillog minden mint salamon töke
R7 3800x 4,5ghz -32gb tridentz neo 3600mhz - asrock phantom 6800xt
-
hunluki
senior tag
Unokaöcsémék pl nyárra le vannak passzolva nagymamához a telekre ahol nincs net. PS4-et viszik két karral és pörög a cuphead, borderlans széria, rocket league, don't starve together, overcooked és társai.
Szóval van ilyen. Anno én is vittem fel a telekre a ps1/2-t -
nagyúr
válasz Sirandrish #12 üzenetére
Jaja, én is erre gondoltam.
oriic: Szóval ez tudatalatti.
Élni és élni hagyni
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz bulikavagyok #11 üzenetére
Valahogy ramragadt szerintem. De amugy az sem rossz amit Andris irt. :D
Live-Die-Respawn
-
Sirandrish
legenda
válasz bulikavagyok #11 üzenetére
Mert így szabadabban írhat szerintem. Beleszőheti a saját véleményét, anélkül hogy átharapnák a torkát hogy "ez szubjektív te k*csög...milyen teszt az ilyen"...és hasonlók
Legalábbis én így gondolomEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
nagyúr
-
S e t h
nagyúr
Nagyjából mint a Borderlands.
Abban is nagyítóval kell már keresni a tartalmat, de legalább szép.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Wesder
félisten
Sony fizette ezt a perecelést, így a fejlesztők jól jàrtak. Szerintem Xboxon csak akkor lesz "sikeres" ha GamePass-ban nyit.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Bennyboy
őstag
Ez a játék már ránézésre is retek. Unalmas és repetatív a játékmenet amit ezzel a túlszínezett csili-vili grafikával próbálnak eladni.
ELADÓ D3 ROS CE 15k
-
Sirandrish
legenda
-
oriic
HÁZIGAZDA
Mivel semmi nem indokolja(lasd matchmaking hianya) ez igy szerintem negativum. Mas kerdes h emberek nagy resze nonstop online az teny :D
Live-Die-Respawn
-
Sirandrish
legenda
"kötelező online jelenlét"
Ez ma még tényleg probléma? Még a mobilos játékokhoz is állandó online kapdcsolat kell (a legtöbbhöz)...
Különben honnan tudná meg a google hogy mit vágjon az arcunkba "véletlenül"?Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest