Új hozzászólás Aktív témák
-
hunluki
senior tag
válasz Ctrl+Alt~Del #30 üzenetére
Amióta megszületett a gyerkőcöm és elkezdett fogzani ha be tudok menekülni pihenni azóta inkább áldásként tekintek rá, de persze nézőpont kérdése
Nálunk az éjszakai műszak inkább úgy néz ki hogy ha bejön meló akkor 5-10 perc alatt ledaráljuk rutinból (eleinte több óra volt mire rájöttünk), azóta mindent amit lehet automatizáltunk. A maradék időben meg játsszunk, ökörködünk, röhögünk, a főnökség meg nem győzi ránk sózni az új ügyfeleket de pár hónap kiismerés után megint pörög a fifaDe ahogy jönnek az ügyfelek úgy nő a zsebpénz is, hangulat jó, fejlődési lehetőség folyamatosan adott, az hogy cserébe műszakozni kell nekem nem egy nagy kiesés, amúgy is jobban fekszik az éjszakai élet, kb amióta az eszemet tudom el van tolódva a bioritmusom, már középsuli eleje óta megy a hajnali 3-4ig fent lét és az ezzel járó csúszás. Igazság szerint a sima nappalos műszakok azok amiket ha meglátok a shiftben akkor húzom rá a számat
[ Szerkesztve ]
-
hunluki
senior tag
válasz Ctrl+Alt~Del #28 üzenetére
Ki lehet bírni, nem is írtam hogy tragédia, csak azt hogy negatívum. Éjszakai műszakot pedig beszéld meg a főnökkel aki mondta hogy amíg meló el van végezve addig azt csinálunk amit akarunk és néha beáll fifázni közénk.
Tudod nem csak karót nyelt emberek vannak ám a világon, lehet jó helyen is dolgozni. -
hunluki
senior tag
válasz Ctrl+Alt~Del #24 üzenetére
Lásd pl #15.
Vagy bevinnéd a konzolt éjszakai műszakra játszani pl. Vagy elmész valahova nyaralni és amikor végre elalszik a család és játszanál picit de vagy nincs vagy szutyok a net.
Vagy albérletbe vagy ahol még nincs neted mert még nem húzták be és nem akarod kockásra unni a fejed. Azért akad pár usecase. -
hunluki
senior tag
válasz Sirandrish #1 üzenetére
Unokaöcsémék pl nyárra le vannak passzolva nagymamához a telekre ahol nincs net. PS4-et viszik két karral és pörög a cuphead, borderlans széria, rocket league, don't starve together, overcooked és társai.
Szóval van ilyen. Anno én is vittem fel a telekre a ps1/2-t
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest