Új hozzászólás Aktív témák
-
BadBlade
csendes tag
Sziasztok!
Hogy lehet PS4-re elérni a játékot?
Ezt kell lekapni Try Free Demo-val?
https://store.playstation.com/en-hu/product/EP0001-CUSA14390_00-GRW2SCEENORMAL00"Only the Birds fly First Class"
-
GoSleep
tag
válasz Kicsiguszti #17 üzenetére
Szerintem Gold elofizu kell az ingyenes kiprobalashoz.
-
Kicsiguszti
tag
Sziasztok!
XBox One-ra szerettem volna letölteni, de a Microsoft Store-ban 6.000 Ft-ért van fent. Hogy tudnám kipróbálni hétvégére, ha nem szeretnék online játszani? Offline próbához is kell a Gold tagság?
[ Szerkesztve ]
-
Skynamic
kezdő
Persze. A grafika pl iszonyat gyenge. Haverommal próbáltuk ki és szinte egyszerre mondtuk egymástól függetlenül, hogy ez mi? A textúrák néha lassan töltenek be, a framerate ugrál, egyáltalán nem folyamatos, ez kifejezetten irritáló. Az elején mikor a helikopterhez kell menni nem igazán tudtam hova tenni, hogy a legnagyobb lopakodás közben lebuktunk, valahogy kiszúrtak minket, amivel megbirkóztam volna, de hirtelen elsüllyedt a karakterem kb derékig és nem tudtam annak az Istennek sem kijönni :D
Az animációk szimplán gagyik, a karakterek mozgása itt-ott élethű, máskor totál életszerűtlen. Elfogadom, ha valakinek tetszik a játék és elvan vele, de nekem eszembe nem jutna ezért nem, hogy 6000 forintot, még 600 forintot sem fizetni.[ Szerkesztve ]
-
Skynamic
kezdő
válasz AizawaKouta #12 üzenetére
Sikerült leszedni és felrakni. Kár volt :D Ennyire gagyi játékot régen láttam...
-
GreatL
őstag
Ingyenes hétvégék... mire letöltöm meg ránézek már vége is... ezer dolga van az embernek hétvégén. Beleszakadnának egy próbahét biztosításába?
Intel Core Ultra 7 265K Arctic LF3 420 víz | MSI Tomahawk | 2x8 GB Kingston Fury 6000 Mhz CL30 RGB KIT | 48" LG C1 TV | Samsung(.hu) Galaxy S22+ 256 Vodával | Pocketbook Inkpad 3 Pro | Canon R8
-
GodGamer5
addikt
Inkább megvárom, hogy leértékeljék, mondjuk a vírusra való tekintettel.
"Többször látsz Game Over képernyőt, mint Michelle Wild f@szt." "It's not a Loop, it's a Spiral"
-
yozsee11
aktív tag
Annó Uplay+-al toltam a játékot 1 hónapig, most próbálnám előtölteni a játékot, de a Preload Now gomb után megjelenő ablakon hiába nyomok az OK-ra, nem történik semmi, a fiókon is a játéknál azt írja, hogy Get the full game
Origin/Steam/UPlay: yozsee
-
Skynamic
kezdő
PS4-en még nem tudom előtölteni..
-
lordEVO
tag
Megeri ezt a jatekot solo-ban jatszani, vagy elegge szukseges hogy baratokkal jatszuk?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest