- Ace Combat 7: Skies Unknown - Hatodik évforduló, 6 millió eladott példány
- Final Fantasy VII: Rebirth - Újabb videón a PC-s kiadás
- Hosszabb előzetesen a Bleach: Rebirth of Souls
- Mortal Kombat 1 Khaos Reigns - Középpontban Conan, a barbár
- Free Play Days 2025 - 3. hét: FC 25, College Football 25, Madden NFL 25, F1 24
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lézerparaszt
őstag
De azért hogy egy Blizzard méretű cég 2 évig fejleszt egy olyan kieget amiből szinte minden kész van, csak be kell pakolgatni pályaszerkesztővel... Gondolom már 2 kieggel ezelőtt meg volt az ötlet meg lehet hogy maga a játék is, csak hát lassan kell csöpögtetni a contentet hogy sokáig kitartson. Majd kiderül milyen lesz ha lehet már tesztelni, de amit most láttam ebből a bemutatóból, az nem nyűgözött le, de a tömeget sem. Nem voltak akkora ujjongások mint szokott, a nép is csak nézett előre és ennyi.
Zedz: azért amíg a kieget megveszik 6-8 millióan teljes áron, addig folytatni fogják, hiába csökken le 2 hónap múlva 2 millióra az előfizetés.
[ Szerkesztve ]
A játék nem játék! Hypperkarma#2958
-
Zedz
addikt
Én valami olyasmit tudok inkább elképzelni, hogy már a fejlesztés alatt is elavult a játék. Dolgoztak azon is jó pár évig. Persze elhiszem, hogy a jó munkához idő kell, és szerintem ha nagyon akarnának akkor ők is gyorsabban tudnának dolgozni. Nem kell itt évenként új játékot előadni, de ők is tudják nagyon jól, hogy ez a jelenlegi 5 és fél milliós bázis lehet jövőre már csak 4 millió lesz. Aztán 3, aztán 2, aztán sehol sincs az új MMO, pedig a többi játék mellett milyen jól tejelt a WoW.
-
Csapoati
nagyúr
Valószínűleg az újragondolás nem megy... Szerintem ezért törölték a Titant is, nem tudtak volna kelőképp elrugaszkodni a WoW rendszerétől úgy, hogy még eredeti is legyen, ne valamelyik másik MMO másolása. Vagy pont az ellenkezője, annyira radikálisan más volt, hogy nem merték bevállalni.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
xkraiusx
tag
Megint egy Leather agis kaszt GG. De plate intes cuccot még mindig csak a Paladinok hordanak. BLIZZARD PLZ
-
Zedz
addikt
Mondjuk egy teljesen friss MMO-t. Nem kell lelőni a WoW-ot, ennyi előfizetővel én sem tenném. De a számok remekül mutatják, hogy van egy ideiglenes fellángolás, majd mindenki visszatér az aktuális játékokhoz. Mint írtad 11 éves a játék, ideje tovább lépni, és újra gondolni az MMO piacot. Mert ha valahol, akkor a fantáziájuk meg van hozzá.
WoW meg mehetne F2P-nek, több playert bevonva, plussz kisebb de gyakoribb, ingyenes kiegészítőkkel.
-
DaveNo1
veterán
válasz Lézerparaszt #41 üzenetére
Mégis mit találjanak még ki? 11 éves a játék, más fejlesztők ennyi idő után még ennyire sem lennének képesek. Wc3 óta a burning legion a main kontekt, örülj hogy ezt kapod és nem idióta pandakat.
You are not prepared.
-
Lézerparaszt
őstag
Szerintem is csak egy újabb bőr az egész. Továbbfejlesztett garrison, régi, jópár éves karakterek újra felhasználása stb. Kapunk egy új kieget ugyanazokkal a modellekkel amik már 6-7 éve megvoltak, valamint raknak még bele kettő újat hogy tonnányi új enemy? Meg most nem zöld ruhában lesz a démon hanem pirosban és az lesz a 3.? A másik amin kiakadtam, az PvP-ben a prestige rendszer. Elérem az 50-es szintet, végre megszerzem az összes pvp skillt és akkor kezdhetem elölről ha akarom? Már pedig akarnom kell majd, mert Blizzard biztos rávesz valamivel. Lesznek új raidek, új insták stb, ez már alap, nem is mondtak róla semmit. Mivel nincs időm pont akkor fent lenni amikor az ismerősök raidelni akarnak, ez a rész kizárva. Főleg azért mert bár a raidek egyre nehezebbek lesznek, egy régi játékosnak már nem jelent kihívást, max kevés a gear és azért nem megy le valami. Pugban viszont mindig van 1-2 új ember akinek túl nehéz és ezért megöli a raidet. Ezt a 100-110 -es levelinget már nem értem. Ahhoz túl sok hogy ne legyen teljesen unalmas már 2 szint után, viszont a történethez meg a játékidőhöz annyit nem tesz hozzá hogy kelljen a játékba. No mindegy, ez maradjon mert minden MMO-ban van. Játék eleje óta resto druid vagyok, és erről sajnos nem mutattak semmit, csak egy artifact staffot ami annyira nem jött be hogy az első lvl 5-ös zöld sétabotra áttransmogolnám
Ez nekem egyelőre tűnik egy közepes adag content patchnek, mint kiegnek. Mondjuk lehet hogy raknak bele még selfie botot is, mert az még nincs.
A játék nem játék! Hypperkarma#2958
-
nonsen5e
veterán
válasz Redcaster #35 üzenetére
Csak blood elf és night elf lehet demon hunter.
Továbbá azt mondták, hogy demon hunterrel rögtön belekezdhetünk a legújabb tartalomba, szóval tippre 100-on fog indulni, esetleg 1-2 szinttel korábban annak függvényében most, hogy lesz a fejlődés.[ Szerkesztve ]
D4: hunPH, nonsense#2596
-
Redcaster
őstag
válasz Necroman_Mk2 #33 üzenetére
Gondolj bele... Tauren DH... Wtf. A videón jól kivehető volt a blood elf, human és night elf hármas.
-
edari
őstag
Ez mi? Még egy Burning Crusade? Sajnos blizzard az a hajó már elúszott. Gyerekeknek készülnek az új kiegek, nem ez fogja visszahozni a régieket.
Amikor megláttam azt a demon huntert...nekem égett a pofám... Miez az illi skin? Már LK-ban is gáz volt a lock spellje, de ez...
-
Necroman_Mk2
őstag
Nyilatkozták korábban, hogy a Blizzard-nál még van jó pár kiegészítőnyi ötletük. Sejtettem, hogy ennek egyik folyománya a Burning Legion visszahozása lesz.
Az új terület méretére kíváncsi leszek, illetve arra is, hogy a régi helyszínek is megkapják-e majd az új, részletesebb ellenség modelleket.(#23) Zedz "Amúgy ha jól láttam akkor csak Night és Blood Elfek lehetnek demon hunterek?"
Ez mondjuk nekem se teljesen tiszta, hogy egy specifikus faj+kaszt karaktert kapunk-e, vagy a DK-hoz hasonlóan bárki lehet ilyen. Meg hogy ők hányas szinten fognak kezdeni...
[ Szerkesztve ]
"Élő gondolkodó lény vagyok, aki az információ tengeréből született!"
-
myckie2
őstag
-
alevan
őstag
Végre. Sargeras-t és a Demon Hunter kasztot várták már sokan (és én is) évek óta. Panda óta nem léptem be, de ez vissza fog húzni pár hónapra
Alig várom a teljes CGI trailert. A blizz trailerek igen ütősek mindig. Megjelenés dátum van vagy még TBA?
Akik sírnak a Burning Crusade miatt: így jártak. A kedvenc ellenségem a szériában a WC3 óta. Viszont kétlem h utolsó kieg. Még van kraft benne már ami a történetet illeti.
A WoDnál nem a játékidő tokenek miatt csökkent az előfizetés?
"Ezért lovagol a pokolba a konzumer IT piac. A hülye igények... . Azt sem tudod, hogy mit akarsz de az jöjjon havonta frissités formájában."
-
Raysen623
addikt
Az még igen (ebben mindig is jók voltak), de a többi már régóta sehol nincs sajnos...Emlékszem mikor megvettem a vanilla wow-ot nagyrészt a jó CGI videó miatt is, otthon felraktam és utána jött a csalódás. Többször próbálkoztam újra különböző kiegeknél, de mindhiába. Ez soha nem volt az én MMO-m, de örülök ha mások örülnek
A MÁV-nak öt ellensége van: a négy évszak, meg az utasok.
-
Sirandrish
legenda
"és valószínűleg jó ideig ez senkinek nem fog sikerülni."
Majd a Blizzard a kövi MMO-jával
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
nagyúr
Egy darabig még tuti nem lesz vége, hiszen Pandánál vagy Wod-nál lettek újratextúrázva a karakterek, nem a "semmiért" csinálták azt
*** Eladó Citizen Promaster és Orient Mako Panda *** Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
Zedz
addikt
Kicsit olyan szaga van az egésznek, hogy már nem igazán tudják mi is legyen a játékkal, aztán végre valahára ránéztek a felhasználók véleményeire, és a sokat szajkózott "legyen újra BC", "hol van már a demon hunter" posztokat látva, beadták a derekuk, és így lett a Legion. A WoD ötlete szerintem ennél kreatívabb lett.
Amúgy ha jól láttam akkor csak Night és Blood Elfek lehetnek demon hunterek?
-
andro93
aktív tag
Az a poén, hogy a Wod is egy felújított BC, nem gondoltam, hogy még 1 bőrt lehúznak róla.
Az új kontinensnek kicsit Northrend beütése volt, azokkal a tunikákkal (taunka), meg a bölényekkel.
Lassan már nincs olyan content, raid amit nem használtak volna fel újra, a következő kiegben a nyakamat tenném rá, hogy feléled a Lich king, vagy Bolvart, a jelenlegi lk-t kell lecsapni. -
Viktor77
titán
Ciki semmiképp nem lesz. Valószínűleg a játékvilág legismertebb, legmeghatározóbb, leg-leg-leg játékát készítették el, és tartották életben 11(+) évig.
Sem elötte, sem azóta, és valószínűleg jó ideig ez senkinek nem fog sikerülni.
Egyszer vége lesz, ezt mindenki tudja.
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
Sirandrish
legenda
A DH a D3 féle DH lesz vagy más?
Amúgy meg hagyjuk már ezt a hány éves meg meddig nyomják dumákat. Sose WoWoztam, sose tetszett (action mmo-kat részesítem előnyben), de tök nyilvánvaló hogy amíg egy játék havi X ezertrillióbillió dollárt hoz nekik, addig nem fogják lehúzni a WC-n.
ripla 2-3M már ciki lenne? Nem vagyok tisztában az előfizetési árakkal, de úgy saccolom hogy az kb olyan mintha minden hónapban eladnának 800K-1M teljes értékű játékot. Az meg minden csak nem ciki szerintem
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
ripla
addikt
jelen állás szerint kb. 5.5 millió előfizetőjük van.
az új kieggel ez megint megnő, tippre 8, max. 9 millióig, aztán megint visszaesik majd 4-5 millió környékére.blizzardék meg addig fogják tolni ezt a játékot, amíg a max. 2-3 millió előfizető nem lesz ciki a számukra.
-
Csapoati
nagyúr
Na én ezt a kieget vártam a Cataclysm óta. Valószínű, hogy vissza is fogok térni egy DH erejéig.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
ripla
addikt
a pandák óta már úgy megy a szintezés, hogy 1 karaktert felhúzhatsz az aktuális kezdőzóna alap szintjére. szóval itt is az lesz, hogyha újonc vagy, akkor 1 karaktered lvl100-ról fog kezdeni. a tulajdonságokat pedig a küldetés jutalmaként kapod meg.
amúgy szerintem ez eléggé félrement a blizzardnál. már az előző kieg. is félelmetesen unalmas volt. most meg kapunk egy felújított burning crusade-t. a kreativitás végképp kihalt a blizzardnál úgy látszik.
[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
válasz TESCO-Zsömle #9 üzenetére
azt nem tudom de brutális hogy 11 éve piacon van és még nem úgy tűnik mintha annyira be akarnák fejezni.
Mondjuk érdekelne mennyi lehet a vatta új játékosok száma mert ennyi kaszt terület és kieg melett nem tudom ki akarnak bele vágni újoncként a játékba. -
Paul119
addikt
válasz sultansmith #5 üzenetére
Ennyi előfizető mellett bolondság lenne le vágni azt a bizonyos tyúkot
Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik
-
hemaka
nagyúr
[ Szerkesztve ]
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
sultansmith
senior tag
Én úgy tudom, hogy ez az utolsó kieg.
Babakék is never ever motherfuckin' DIE!
-
oriic
HÁZIGAZDA
Az a CGI még mindig odaver szerintem.
Live-Die-Respawn
Új hozzászólás Aktív témák
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Politika
- E-roller topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Elektromos cigaretta 🔞
- Milyen egeret válasszak?
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Google Pixel 9 128GB - Porcelain (fehér) - 35 hónap garancia
- Zsír ASUS TUF A16 Gamer Tervező Laptop 16" -30% AMD Ryzen 9 7845HX 16/1TB RTX 4060 8GB QHD 2,5 165Hz
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 Strapabíró Laptop -60% 14" Bivaly Ryzen 5 PRO 4650U 6Mag 16/256 FHD LTE
- Új dobozos Lenovo IdeaPad Gaming 3 Gamer Laptop -20% 15,6" RYZEN 5 5500H 16/512 NVIDIA 2050 4GB FHD
- Dell 7410 Laptop 14" FHD/i7-10Gen/MS Office/DDR4 16Gb/1Tb M2/HDMI/USB-C/CAM/Wifi 1Év Gari 27% Áfá-s
- (36hó gar) Raijintek Styx + TUF GAMING-PLUS II + 6 mag 12 szál + 16 Gb Ram + 1 Tb M.2 + 1050 ti 4 Gb
- Eladó LG 29UM58-P 29" 21:9 UltraWide IPS LED Monitor !!!
- ASUS TUF Gaming F15 FX506LH gyári dobozzal és töltővel!
- AC-20E Nokia-Microsoft-Lumia micro usb hálózati töltő, új
- Fonott rácsvédő 210cm gyerekágyba