Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
tonyrulez #5359 üzenetére
Pontosan, ez a havidíjas hozzáféréses téma az, amitől ki tudok akadni. Ha pár hónapig játszol egy játékkal, az árának a többszörösét kipengeted, és még csak nem is a tied.
Igen, a pc sokkal több mindenre használható mint a konzol (és "bírom" mikor ilyenkor a konzolosok rögtön azzal jönnek h mert biztos warezolni kell a pc, meg cheat-elni) többek között alkotói munkára is. A be és kiviteli eszközökkel kapcsolatban is igazad van.
-
GZoli7
senior tag
válasz
Persze, van ilyen is.
Amikor hozzám jönnek, hogy kell olcsó gép játékra, aztán mondom, hogy a konzol lesz a legolcsóbb, mindig ultimate érv, hogy drága a játék...
Nekem is van régről epic, meg steam, tényleg olcsóbb, a konzolnál, bár ott is vannak jó akciók.
Az ilyen öregek, mint énmeg a bill+egér hülyéskedés helyett 65"-on, fotelből/kanapéról elkontrollereznek kényelmesen...
-
Elemental
addikt
válasz
Vettem steam linket, máris nem kell külön konzol. Plusz nem vagyok fakír, hogy fps-t kontrollerrel játsszak, nekem a gamepad csak 2d-re kell, bár vannak kivételek ott is. Tegnap nyomtuk haverral a trine 4-et, én bill-egér, ő kontroller, hát, elmondani nem tudom mit bénázott össze.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Sokan találkoztunk már olyan ismerőssel, "üzletféllel", aki minden segítséget ingyen szeretne, és azt is...
- LEGO klub
- Politika
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Amazon Fire TV stick/box
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Autós topik
- Bluetooth hangszórók
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- További aktív témák...
- 8 DB HP ELITEBOOK LAPTOP (Tartós, Elnyűhetetlen) 850 G7, 850 G8, 830 G8 x360
- 9 DB DELL Latitude Laptop (Tartós-Golyóálló-Üzleti) 7410, 7430, 7440, 7320, 7320 x360,
- Új Acer NITRO V 15 Gamer Tervező Laptop -30% 15,6" RYZEN 5 7535HS 16/512 NVIDIA 2050 4GB FHD 144Hz
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ryzen 5 pc(r5-2600/gtx 1070/win10/SSD/hdd)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W dokkoló (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest