Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
dingdongkng
tag
Oké persze, de azért egészen más, amikor ott egy csati, és egy háziasszony lecseréli 5 perc alatt egy youtube videó alatt (vagy a dell által biztosított service manual segítségével - ez amúgy rohadt gáláns dolog, tudtommal ilyet más nem csinál nagyon. Még drága gépeknél sem annyira).
Töltő csati: Elhiszem, melyik a harmadik? Van a vastag barrel az 5537-ig kb minden azt használta ~2013, utána a vékony barrel. Ettől még létezhet, mert nem vágom annyira, azt tudom hogy az xps12-nek van egy full egyedi, meg utána az USB-C, de azt nem számolom, mert az kvázi egy szabványos csatlakozó. (Már amennyire bármit ami USB-C-t használ khm, szabványosnak lehet nevezni.)
sh4d0w: Arra gondoltam na
. Nagyon felhasználóbarátra sikerült ez a nevezéktan. A "spring update" sem sokkal jobb
. Lényeg az hogy elég gyakran telepítettem win-t mostanában, MS ekéző tempótól eltérően sorozatos hardverhibák miatt, de nem vettem észre hogy valamikor is eltűnt volna. Nem mintha, nem szoktam nagyon keresni...
Új hozzászólás Aktív témák
lo Sokan találkoztunk már olyan ismerőssel, "üzletféllel", aki minden segítséget ingyen szeretne, és azt is...
- Kedvező ár! HP Elite X2 laptop-tablet (12,5 3K/i5-G7/8GB/256SSD/MagyarVilágítós)
- Kedvező ár! HP Elitebook 830 G5 laptop (13,3FHD/i5-G8/8GB/256SSD/MagyarVilágítós)
- Eladó kitűnő állapotban lévő HP Pavilion notebook
- Stranger Things 3: The Game (Switch, Limited Run) használt
- iPhone 13 Pro Max 128 GB Sierra Blue, Független! Karcmentes kijelző!
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Álmodj nagyot: RTX4060-tulajdonosként! 0% THM-re is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest