Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
jön szembe egy kikerülhetetlen ablax install, felrakod, megadod, hogy root-nak hívják az admint, oda teszi, ahova akarja. majd csinálsz külön accot az usernek, és oda teszed a home-ját, ahova akarod.
legalábbis amikor az elmúlt 10 évben egyszer kénytelen voltam ilyennel piszkolni a kezem, akkor így csináltam.
utána pedig beállítod a file history-ban, hogy azt a könyvtárat is figyelje, oszt jónapot.ha mindezt végigcsináltad, akkor már csak azért kell gigantikus qrvaanyázást lefolytatnod, hogy az ótvarkitekintő miért cseszi szét a file historyt.
szerintem attól, hogy a win10 sz.r, még nem muszáj úgy is használni.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Sokan találkoztunk már olyan ismerőssel, "üzletféllel", aki minden segítséget ingyen szeretne, és azt is...
- Kedvező ár! HP Elite X2 laptop-tablet (12,5 3K/i5-G7/8GB/256SSD/MagyarVilágítós)
- Kedvező ár! HP Elitebook 830 G5 laptop (13,3FHD/i5-G8/8GB/256SSD/MagyarVilágítós)
- Eladó kitűnő állapotban lévő HP Pavilion notebook
- Stranger Things 3: The Game (Switch, Limited Run) használt
- iPhone 13 Pro Max 128 GB Sierra Blue, Független! Karcmentes kijelző!
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- 3db Dell PowerEdge R730XD és 3db Netapp RS-1401 NAS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! ASUS ROG MAXIMUS Z790 EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest