Hirdetés
Legfrissebb anyagok
GAMEPOD témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
koby11h
őstag
Én az otthonról behozott ablaktisztítóval szoktam takarítani a kijelzőket, laptopokat.
Vagyis eddig ezt csináltam, de most épp elfogy, ez volt az utolsó.Régebben én is lelkesebb voltam, több laptoptáskát is hazavittem kimosni. Utána mikor elvárták volna, akkor közöltem, hogy ezt bárki megteheti, csak a laptopot és egyebeket vegye ki előtte! Azóta legfeljebb a sajátomat.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító bejegyzés
lo Sokan találkoztunk már olyan ismerőssel, "üzletféllel", aki minden segítséget ingyen szeretne, és azt is...
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX 505G Gamer laptop. I7 8750H / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Xiaomi 12 Pro 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix OC RTX 3070 8GB GDDR6 Videokártya!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Biostar TB250 i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X 500W
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest