Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lenry
félisten
nekem még egyszerűbb:
életem első munkahelye, 3d grafikus (mert épp annyit konyítottam hozzá, hogy az már piacképes volt akkor), majd 2 év után megürült a rendszergazdai hely ugyanitt, azóta ez van. (ez mindig is jobban érdekelt, meg jobban is fekszik, csak anno nem tudtam elhelyezkedni a területen)ez volt 15 éve.
ha a diákmunkákat is beleszámoljuk, akkor dolgoztam mezőgazdaságban, sütödében, takarítócégnél és gyufagyárban is. utóbbi helyen összesen egy napot, akkor is kigyulladt alattam egy konténer, nem is mentem többet
Új hozzászólás Aktív témák
lo Sokan találkoztunk már olyan ismerőssel, "üzletféllel", aki minden segítséget ingyen szeretne, és azt is...
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Microsoft Excel topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- LG OLED Televíziók: ÁPRILIS MADNESS -30%
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest