Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Apple asztali gépek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Egér probléma
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
"Attol jo valami, hogy 4k..." - Kár kötekedned, nem írtam ilyet, sőt nem is utaltam rá. Annyit írtam, h jó volt újra látni így a játékot és, h durva ahogy kinéz. Anno sokat játszottam vele, és akár hiszed akár nem, nagy élmény volt most 4K-ban látni. Fél órát játszottam vele és azóta már töröltem is. De van ellenpéldám is, mert a Forza Horizon is kapott BC-s 4K-s patchet pár hónapja - eredetileg az is 720p-s játék, plusz már elég elavult az új részekhez képest-, én mégis beletettem jó pár órát a "felújítás" után. Sőt, még fogok is.
De említhetném a felújított Gears 2-őt, vagy PS4-en az Uncharted sorozatot is. Illetve multiplatform címek közül például a Burnout Paradise-t... mind "idejétmúlt" játékok, mégis sokan rajonganak értük.
Tehát szerintem hálásak lehetünk ezekért a felújításokért amiket ráadásul boxon legtöbbször "ingyen" kapunk meg. -
törölt tag
válasz
bulikavagyok #19 üzenetére
Adj neki!
-
ted_tris
tag
válasz
bulikavagyok #19 üzenetére
Egy 10 eves (ma mar ultra lowend), 720p-re tervezett jatek biztos csodalatos lehet 4k-n.
Attol jo valami, hogy 4k... -
Wesder
titán
válasz
frankdelgado #26 üzenetére
Zsogorit kellett volna írnod, ez inkàbb ràjuk jellemző.
-
frankdelgado
őstag
Mindenki oda sorolja be magát, ahová akarja. Nem török senki felett pálcát, de legyenek a "nagyon csövesek" azok, akik amikor 5-10 euro között mozgott még arra vártak, hogy ennél is olcsóbb lesz, vagy legyen benne a GWG-ben (végül is nekik lett igazuk). Még úgy is, hogy egyébként meg az EA Accesben már régóta benne volt. Magyarán akik 5 forintért felkísérik a csigát pestre (vidékről). Kimerítő választ kaptál?
-
Wesder
titán
válasz
frankdelgado #24 üzenetére
Na és kik azok a "nagyon csövesek"?
-
frankdelgado
őstag
már egy ideje gombokért oszotgatták a BF1-et, azt gondoltam, h csak a nagyon csöveseknek, meg azoknak nincs meg akiket egyáltalán nem érdekel. Ennek ellenére durván megugrott a játékosok száma.....
-
Bird
addikt
Feljebb a kolléga hasonlóan járt és neki, több mint a vásárlástól számított fél év után küldtek másikat. Nálam 3 hónap se telt el... Én nem digitálisan kaptam, hanem utánvétellel, este lefotózom és felrakom... Azon sincs szó semmilyen lejáratról. Ha fél év/ egy év még megértem, de kevesebb mint 90 nap?
-
Bird
addikt
válasz
Kicsiguszti #17 üzenetére
No én ezt kaptam tőlük:
Tisztelt ...........!
Honlapunkon a termék adatlapjánál, valamint a rendeléssel kapcsolatos e-mailben is jeleztük, hogy az ajándék kódoknak lejárati idejük van. Sajnos ennek fényében nem tudunk Önnek segíteni.
Köszönjük levelét! Amennyiben további kérdése merülne fel, a levél alján található elérhetőségeink valamelyikén érdeklődhet.
Tisztelettel:
A Konzolvilág csapata
Megnéztem a rendelésem még 1x és semmilyen információ nem vonatkozott a lejárattal kapcsolatban....
-
Nem teljesen értem a kérdést, ez zavar téged?
Tudjuk, h nagy "MS hater/PS fan" vagy, de ez akkor is furcsa - már ha így van?!
De a kérdésedre válaszolva: így egy helyen kapnak rövid és lényegre törő leírást a Gold előfizetők az összes ingyenes játékról - nem csak a sokszor semmitmondó címüket olvashatják. Nem kell külön keresgélni a neten, szerintem nagyon hasznos tud lenni. Én például ebből a cikkből tudtam meg tegnap, h az AC 4K-s lett X-en, amúgy le sem töltöttem volna. Btw, tegnap ránéztem, nagyon durva így újra látni ezt a játékot! -
Bird
addikt
válasz
Kicsiguszti #17 üzenetére
Én is írtam nekik tegnap este.... Akkor talán van remény.... Mennyi idő után válaszoltak?
-
Kicsiguszti
tag
Valaszolt a KV. Kuldtek egy uj kodot, nagyon segitokeszek voltak!
-
.LnB
titán
Erről miért nem elég egy sima hír?
-
Bird
addikt
válasz
Jeanne d'Arc #14 üzenetére
Nem egy nagy összeg, inkább a hülyének nézés ami idegesít.
-
-
Bird
addikt
válasz
Kicsiguszti #12 üzenetére
Jó nagy mocskok. Én augusztus 22-én rendeltem Tőlük és nálam is az ajándék kódok lejártak... Megnéztem a kinyomtatott sajtcetlin semmilyen információ nincs ezzel kapcsolatban.... Gondolom napon belül lejáró kódokat osztogattak szét ajándék gyanánt, de erről nem tájékoztattak.
írtam a szupportnak kíváncsi vagyok, hogy egyáltalán reagálnak-e.
-
DaveHutt
őstag
válasz
Kicsiguszti #2 üzenetére
Menj vissza a bolthoz, ahol vetted.
-
Silεncε
őstag
válasz
Kicsiguszti #8 üzenetére
+ Bird: elhiszem, csak leírtam hogy nekem mit mondtak
Én is meglepődtem őszintén, mert egy ideje van már Xboxom meg GOLD-om, de ilyenről addig nem is hallottam
-
Silεncε
őstag
válasz
Kicsiguszti #2 üzenetére
A KV-nél volt egy akció július vége fele, a 3 hónapos gold mellé adtak még 3 hónapot. Na ott például a srác szólt külön, hogy váltsam be, mert az akció vége után lejár (gondolom, hogy ne tudjonak rajta nyerészkedni, ergo bevásárol és utána eladja később). Simán lehet, hogy az a promóció is ilyen volt és időlimites kódokat adtak
-
Bird
addikt
válasz
Kicsiguszti #2 üzenetére
Lehet engem is érint.... Mikor vetted a kódokat?
-
Corpuscle
őstag
válasz
Kicsiguszti #2 üzenetére
Xbox One topikban kérdezd meg, ott hamarabb kaphatsz választ.
-
Kicsiguszti
tag
válasz
Jackie_Chan #1 üzenetére
Januárban vásároltam 2x3 hónap gold előfizetést. Az egyiket felhasználtam tavasszal, a másikat most szerettem volna. Az aktiváláskor azt írta, hogy a kód lejárt, nem tudom beváltani. Ez hogy lehetséges?! Van lejárati dátumuk? Ez csak azért gáz, mert vásárláskor sehol nem írták, még az apróbetűs részben sem. Írtam egy reklamáló levelet a cégnek, de eddig még válaszra sem méltattam. Jó, mondjuk még csak 1 nap telt el. Én személy szerint szeretném letölteni a BF1-et, nem szeretnék lemaradni róla az önhibámon kívül.
-
Jackie_Chan
senior tag
Számomra ez egy NAGY nulla! FPS-t csak PC-n játszom a másik game meg szóra sem érdemes!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T570 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest