2019. április 26., péntek

Gyorskeresés

Games With Gold játékok novemberben

Világháborús akcióval fordulunk rá az év utolsó időszakára, de a novemberi Gold játékok között más finomság is akad. Akár a poklot is megjárhatjuk.

Hirdetés

Battlefield 1 és Race the Sun

A szó szoros értelmében Nagy Háborúval kezdődik a november, legalábbis az Xbox Live Gold előfizetők számára. A hónap legnagyobb ingyenes játéka ugyanis a Battlefield 1, amely az EA Access tagságot, és számos leárazást követően most már Goldba is bekerült. Aki szemfüles volt, az a teljes Premium Pass-ra is ingyen lecsaphatott, október utolsó napjaiban ugyanis ez is ingyen volt, így már a teljes BF1 élmény korlátlanul játszható Xbox One-on.

Battlefield 1 Xbox One

A játékot nem igazán kell bemutatni senkinek, de aki mégsem ismerné: első világháborús FPS-ről van szó, amely igen merész húzás volt két éve az EA DICE részéről. A kezdeti problémákat maga mögött hagyva, most már egy kiforrottabb, és nagyon tartalmas játékról beszélhetünk, amely az emberiség első globális konfliktusába kalauzol el, az egyjátékos War Stories mód mellett nagyszabású online multiplayerrel egyetemben. A Frostbite Engine-re épülő, rendkívül látványos játék már Xbox One X támogatással is rendelkezik, így az X tulajok 4K-ban, még szebb grafikával élvezhetik a történelmi akciót.

Valószínűleg jóval kevesebben ismerik a Flippfly által fejlesztett Race the Sun című produkciót, ami az úgynevezett „infinite runner” műfaj egyik stílusos képviselője. Az ilyen játékok célja mindig az, hogy egy menetben a lehető legmesszebb jussunk, majd a menetek között bizonyos fejlesztésekkel még gyorsabbá, hatékonyabbá váljunk. Az október 16-tól ingyen elérhető játékban egy speciális járművel repülünk egy bolygó felszíne felett, a cél pedig az, hogy az állandóan lemenő Nap fénye után rohanjunk – lehetőleg minél tovább.

Race the Sun Xbox One

A játék érdekessége, hogy nem csak tereptárgyakat kell kerülgetni észvesztő sebességgel, de a fényekre és az árnyékokra is oda kell figyelni. Kis repülőnk ugyanis árnyékban lelassul. A menet végeztével az összegyűjtött pontszámok alapján bizonyos fejlesztéseket eszközölhetünk a futurisztikus járművön, amitől gyorsabb és tartósabb lesz, így érhetünk el egyre jobb eredményeket. Aki kedveli ezt a(z egyébként főleg mobilokon népszerű) műfajt, az jó pár órát beleölhet majd a Race the Sun-ba is.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

 • Games With Gold játékok decemberben

  Az utolsó adag Gold játék is megérkezik ebben az évben, rejtélyes kockáktól fantasy világon át egészen egy régi Xbox klasszikusig. Négy játék három generációból.

 • Games With Gold játékok januárban

  2019-ben sem maradunk ingyenes Xbox Live Gold játékok nélkül. Az első hónap érdekes, a tavalyi év egyik legjobb címe mellett egy nyugtalanító trend is felbukkan.

 • Games With Gold játékok februárban

  Az idei február nem a Gold program legerősebbjeként fog bevonulni a történelembe, de a négy ingyenes játék így is szolgáltat némi érdekességet az Xbox tulajdonosok számára.

Előzmények

 • Games With Gold játékok októberben

  Megérkezett az őszi hideg idő, vele együtt pedig négy újabb játéknak örülhetnek az Xbox Live Gold előfizetők. Főzés és démonvadászat vezeti a mezőnyt.

 • Games With Gold játékok szeptemberben

  Az erős nyár végi felhozatal után szeptemberben kisebb címekkel kell beérniük az Xbox Live Gold előfizetőknek. Némi humorra és izgalomra azért így is lehet számítani.

 • Games With Gold játékok augusztusban

  Igen erős kínálatot kapnak az Xbox Live Gold előfizetők a nyár utolsó hónapjára. Négy komoly cím került az ingyenes kalapba, látványos autóversenytől epikus Miki egérig.

Gyártók, szolgáltatók

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.