Hirdetés

2018. október 19., péntek

Gyorskeresés

Games With Gold játékok októberben

Megérkezett az őszi hideg idő, vele együtt pedig négy újabb játéknak örülhetnek az Xbox Live Gold előfizetők. Főzés és démonvadászat vezeti a mezőnyt.

Overcooked és Victor Vran

Az októberi szürke, hűvös időben néha nincs is jobb, mint bent maradni, és főzni valami finomat. Talán a Microsoft is így gondolkodott (oké, valószínűleg nem ez áll a háttérben), mert a tízedik hónap első ingyenes Gold játéka az Overcooked, ami épp erről szól. Mindenféle arénákban kell helyt állni, és kielégíteni a vendégek olthatatlan étvágyát a legfinomabb ételekkel anélkül, hogy magunkra gyújtanánk a konyhát.

Overcooked Xbox One

Bármennyire és bugyutának tűnik az alapötlet, a Ghost Town Games alkotása az utóbbi évek egyik legjobb kooperatív játéka, úgyhogy ha többen is akadnak otthon, akik szeretnek játszani, ez ideális választás lehet. A kampány során meg kell menteni a Hagyma Királyságot a pusztulástól azzal, hogy finomakat főzünk. Egy konyhában persze könnyen eluralkodik a káosz, és amíg az egyik szeleteli a salátát, a másik süti a húst, és mindennek óramű pontossággal kell működnie. Vicces, szórakoztató játék, ami némi mosolyt csalhat az arcokra ebben a búskomor időben.

Ha valaki nem szeret a konyhában tüsténkedni, hanem, mondjuk, inkább démonokra vadászna, szerencséje van: október 16-tól a Victor Vran lesz ingyen letölthető, ami egy meglepően jó felülnézetes akció-RPG, nagyjából a Diablo-Van Helsing tengely közepén. A címszereplő Victor Zagoraviában mészárolja a pokoli teremtményeket, ehhez pedig rengeteg fegyver és tárgy áll a rendelkezésére. Az elátkozott város felszabadítása nem lesz egyszerű, egy tartalmas és húzós kalandra érdemes számítani.

Victor Vran Xbox One

A játék vonzereje, hogy nem egy adott harcmodort kell elsajátítanunk, azt ugyanis fegyvereink, sőt aktuális öltözékünk is befolyásolja. Minden, amit használunk vagy magunka öltünk, befolyásolja a karakter képességeit, így akár minden harcba más felállással vonulhatunk. Ezt a dinamikus harcot 7 démoni faj, 12 extra képesség, aréna mód és 4 fős online kooperatív mód egészíti ki. Ja, és nem mellékes, hogy a főszereplő hangja maga Geralt of Rivia, azaz Doug Cockle.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Előzmények

  • Games With Gold játékok szeptemberben

    Az erős nyár végi felhozatal után szeptemberben kisebb címekkel kell beérniük az Xbox Live Gold előfizetőknek. Némi humorra és izgalomra azért így is lehet számítani.

  • Games With Gold játékok augusztusban

    Igen erős kínálatot kapnak az Xbox Live Gold előfizetők a nyár utolsó hónapjára. Négy komoly cím került az ingyenes kalapba, látványos autóversenytől epikus Miki egérig.

  • Games With Gold játékok júliusban

    A mozgás kerül középpontba a júliusi Gold játékok kapcsán, miután így vagy úgy, de mind a négy címben ez a lételemünk. Egy helyben maradni maga a halál.

Gyártók, szolgáltatók

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.