Hirdetés

2019. június 16., vasárnap

Gyorskeresés

Games With Gold játékok szeptemberben

Az erős nyár végi felhozatal után szeptemberben kisebb címekkel kell beérniük az Xbox Live Gold előfizetőknek. Némi humorra és izgalomra azért így is lehet számítani.

Prison Architect és Livelock

A független játékfejlesztők lassan teljesen körbejárják a börtönélet viszontagságait. Míg a The Escapists játékban az volt a feladatunk, hogy megszökjünk a jól őrzött büntetés-végrehajtási intézetekből, addig a szeptember során végig ingyenes Prison Architect: Xbox One Edition a képlet másik végére helyezi a játékost. Most az lesz a célunk, hogy szuperbiztos börtönt tervezzünk, és bent tartsuk a rabokat bármi áron.

Prison Architect Xbox One

Az igencsak egyszerű grafikájú indie játék persze nincs híján a humornak és a kihívásnak. A játék során különböző helyzeteken kell úrrá lennünk, de arra is van lehetőség, hogy az alapoktól tervezzünk meg mindent, a celláktól az őrségig. Alkotásunk lehet utópisztikus rehabilitációs központ, vagy kegyetlen horrorbörtön, de azt mindenképp észben kell tartani, hogy a rabok a legjobb körülmények között is inkább szabadulnának… A Prison Architect egyébként egy kifejezetten népszerű és közkedvelt játék, nem véletlenül került a Gold programba.

Kevéssé ismert, de a többség számára valószínűleg izgalmasabb szeptemberi játék lesz a Livelock, ami egy kooperatív, felülnézetes lövöldözős játék egész látványos grafikával és effektekkel. Ez a műfaj általában könnyen játszható és élvezhető, így itt valószínűleg ezzel sincs gond. Alkalmunk nyílik rá, hogy a távoli jövőben véget vessünk a gépek háborújának.

Livelock Xbox One

A játék története szerint a robotok és más intelligens gépek örök háborúját csak úgy lehet megállítani, ha megnyitjuk az Eden nevű rejtélyes helyet, és újjáélesztjük az emberiséget – amely ekkor már egyébként kihalt. Ehhez három kaszt (Hex, Vanguard, Catalyst) közül választhatunk, és pusztító tűzerőnkkel érhetjük el a célt – akár egyedül, akár háromfős online kooperatív módban. A Livelock nem mozgatta meg se a kritikusokat, se a játékosok pénztárcáját, de ingyenes kalandként jó kikapcsolódás lesz – szeptember 16-tól.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

 • Games With Gold játékok októberben

  Megérkezett az őszi hideg idő, vele együtt pedig négy újabb játéknak örülhetnek az Xbox Live Gold előfizetők. Főzés és démonvadászat vezeti a mezőnyt.

 • Games With Gold játékok novemberben

  Világháborús akcióval fordulunk rá az év utolsó időszakára, de a novemberi Gold játékok között más finomság is akad. Akár a poklot is megjárhatjuk.

 • Games With Gold játékok decemberben

  Az utolsó adag Gold játék is megérkezik ebben az évben, rejtélyes kockáktól fantasy világon át egészen egy régi Xbox klasszikusig. Négy játék három generációból.

Előzmények

 • Games With Gold játékok augusztusban

  Igen erős kínálatot kapnak az Xbox Live Gold előfizetők a nyár utolsó hónapjára. Négy komoly cím került az ingyenes kalapba, látványos autóversenytől epikus Miki egérig.

 • Games With Gold játékok júliusban

  A mozgás kerül középpontba a júliusi Gold játékok kapcsán, miután így vagy úgy, de mind a négy címben ez a lételemünk. Egy helyben maradni maga a halál.

 • Games With Gold játékok júniusban

  Bérgyilkosok, istenek, extrém versenyzők és kalandorok a főszereplői a júniusi Games With Gold kínálatnak, egy kissé lanyha nyári első felvonásként.

Gyártók, szolgáltatók

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.