2019. február 17., vasárnap

Gyorskeresés

Games With Gold játékok júliusban

A mozgás kerül középpontba a júliusi Gold játékok kapcsán, miután így vagy úgy, de mind a négy címben ez a lételemünk. Egy helyben maradni maga a halál.

Hirdetés

Assault Android Cactus és Death Squared

Ennyire bután hangzó név mellett teljesen megbocsátható, ha valaki azt gondolja, hogy egy huszadrangú produkcióval van dolgunk, pedig az Assault Android Cactus az utóbbi évek egyik legjobb kétkaros lövöldözős játéka, amit a 84-es Metacritic pontszám is bizonyít. A Witch Beam játéka mindössze azért kapott ilyen furcsa címet, mert a főszereplőjét így hívják.

Assault Android Cactus Xbox One

A Bolygóközi Rendőrkapitányság androidja, Cactus űrhajójával a Genki Star teherhajóra megy (pontosabban zuhan), hogy visszaszerezze annak irányítását az ellenségtől. Innen pedig egy elképesztően látványos, tökéletesen játszható és kőkemény twin-stick shooter veszi kezdetét, ami a játékmenet mellett jókora tartalmat is kínál. A kampány mellett egy 50 szintből álló Infinity Drive mód, napi kihívások és Boss Rush is rendelkezésre áll. Egyjátékos és 4 fős helyi kooperatív módban is játszható, Xbox One X támogatás is van – érdemes ránézni.

Hasonló helyzetben van a hónap második felétől elérhető Xbox One játék, a Death Squared, hiszen ez is egy alig ismert cím, de műfajában egyáltalán nem számít rossznak. Az SMG Studios játékának ugyancsak robotok a főszereplői, de stílusa egész más: egy logikai játékkal van dolgunk, ahol a cél a színes karaktereket a saját helyükre juttatni.

Death Squared Xbox One

Igen ám, csakhogy a pályákon zsákutcák, kapcsolók, csapdák és egyéb veszélyek leselkednek robotjainkra, úgyhogy csapatmunka és előrelátás is szükséges a sikerhez, néhol pedig a jó időzítés sem akadály. Ez a cím is játszható egyedül, de 4 fős helyi kooperatív módban jobb élményt nyújt. Valószínűleg kevés ember érdeklődésére tart számot, de aki szereti a nyugodtabb, gondolkodósabb játékokat, annak egy kört – ingyen – mindenképp megér.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

 • Games With Gold játékok szeptemberben

  Az erős nyár végi felhozatal után szeptemberben kisebb címekkel kell beérniük az Xbox Live Gold előfizetőknek. Némi humorra és izgalomra azért így is lehet számítani.

 • Games With Gold játékok októberben

  Megérkezett az őszi hideg idő, vele együtt pedig négy újabb játéknak örülhetnek az Xbox Live Gold előfizetők. Főzés és démonvadászat vezeti a mezőnyt.

Előzmények

 • Games With Gold játékok júniusban

  Bérgyilkosok, istenek, extrém versenyzők és kalandorok a főszereplői a júniusi Games With Gold kínálatnak, egy kissé lanyha nyári első felvonásként.

 • Games With Gold játékok májusban

  Sport, lopakodás, utcai verekedés és lövöldözés vár az Xbox Live Gold előfizetőkre az év ötödik hónapjában, a „Játékok Golddal” programnak köszönhetően.

 • Games With Gold játékok áprilisban

  Igen erős kínálattal jelentkezik a Microsoft az év negyedik hónapjában. A Goldosok négy remek címet tölthetnek le ingyen Xbox One-ra.

Gyártók, szolgáltatók

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.