2019. január 22., kedd

Gyorskeresés

Games With Gold játékok júniusban

Bérgyilkosok, istenek, extrém versenyzők és kalandorok a főszereplői a júniusi Games With Gold kínálatnak, egy kissé lanyha nyári első felvonásként.

Assassin’s Creed: Russia és SMITE

Az első két „krónikás” játék után borítékolható volt, hogy záros határidőn belül a harmadikat is megkapják az Xbox Live Gold előfizetők – legfeljebb arra nem számítottunk, hogy ez ilyen hamar megtörténik. Megtörtént: júniusban az Assassin’s Creed Chronicles: Russia csatlakozik az Arany kínálathoz, amely egész hónapban letölthető Xbox One-ra.

Assassin's Creed Chronicles: Russia Xbox One

Ebben a részben alig meglepő módon Oroszországba tehetünk látogatást, mégpedig az 1918-as októberi forradalom után, ahol a főhős, Nikolai Orelov egy utolsó megbízást kap az aszaszin rendtől: el kell lopnia egy ereklyét egy házból, ahol magát a cárt és családját tartják fogva a bolsevikok. Innentől az ügymenet a szokásos: egy 2.5D-s lopakodós játék keretében kell rejtőzködni, gyilkolni és bejutni mindenhová. Akik a Chronicles sorozat többi részét szerették, azok ezt is kedvelik majd, akik nem, nos… nekik van más játék erre a hónapra.

Furcsa dolog a június 16-tól letölthető SMITE Gold Bundle. A Hi-Rez Studios MOBA játéka ugyanis alapból is ingyenes, itt tehát nem kimondottan a játékról van szó – a Gold tagok ehelyett rengeteg extrát kapnak a free-to-play címhez, összesen nagyjából 100 dollár értékben. A kizárólag a Gold előfizetők számára elérhető csomag 20 karaktert és sokféle skint, illetve egyéb extrát tartalmaz majd.

SMITE Xbox One

Kérdés persze, hogy mindez mennyire tekinthető „Games With Gold”-nak, hiszen arra még nem volt példa, hogy konkrét játék helyett DLC-t kapjunk egy ingyenes címhez. A gesztus mögött azonban több áll, mint szimpla ötlettelenség: a SMITE fejlesztői szorosabbra fűzték az együttműködést az Xbox-szal, például a teljes e-sport bajnokság kizárólag Mixeren lesz közvetítve – valószínűleg ennek is köszönhető, hogy így próbálják meg feldobni az Xbox One-os játékosszámot, vagy átterelni embereket a többi platformról. Hogy beválik-e a taktika, az más kérdés.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

 • Games With Gold játékok júliusban

  A mozgás kerül középpontba a júliusi Gold játékok kapcsán, miután így vagy úgy, de mind a négy címben ez a lételemünk. Egy helyben maradni maga a halál.

 • Games With Gold játékok augusztusban

  Igen erős kínálatot kapnak az Xbox Live Gold előfizetők a nyár utolsó hónapjára. Négy komoly cím került az ingyenes kalapba, látványos autóversenytől epikus Miki egérig.

 • Games With Gold játékok szeptemberben

  Az erős nyár végi felhozatal után szeptemberben kisebb címekkel kell beérniük az Xbox Live Gold előfizetőknek. Némi humorra és izgalomra azért így is lehet számítani.

Előzmények

 • Games With Gold játékok májusban

  Sport, lopakodás, utcai verekedés és lövöldözés vár az Xbox Live Gold előfizetőkre az év ötödik hónapjában, a „Játékok Golddal” programnak köszönhetően.

 • Games With Gold játékok áprilisban

  Igen erős kínálattal jelentkezik a Microsoft az év negyedik hónapjában. A Goldosok négy remek címet tölthetnek le ingyen Xbox One-ra.

 • Games With Gold játékok márciusban

  Nem mondható különösebben erős hónapnak, de néhány csemege azért így is akad márciusban az Xbox Live Gold előfizetők számára.

Gyártók, szolgáltatók

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.