Hirdetés

2019. október 19., szombat

Gyorskeresés

Games With Gold játékok januárban

 • (f)
 • (p)
Írta: |

2019-ben sem maradunk ingyenes Xbox Live Gold játékok nélkül. Az első hónap érdekes, a tavalyi év egyik legjobb címe mellett egy nyugtalanító trend is felbukkan.

Hirdetés

Celeste és WRC 6

Ritka, de mindenképp kellemes meglepetés az az eset, amikor egy nem túl régi, ellenben nagyon magas értékelésű játék kerül be az Xbox Live Gold előfizetők tarsolyába. 2019 januárjában ez történik, mert a Celeste még nincs egy éves játék, máris ingyen van, 94-es Metacritic pontszámával pedig a tavalyi év egyik legjobb címe. Persze, nem valami AAA kategóriás mozfilm-szintű produkcióról, hanem pixeles indie alkotásról beszélünk, de a hangulat és a játékmenet valószínűleg kárpótolja azokat, akik inkább ezekre fogékonyak.

Celeste Xbox One

A Matt Makes Games, Inc. hardcore platformerének főhőse Madeline, aki eldönti, hogy megmássza a címben szereplő hegyet, ezzel legyőzve saját félelmeit és démonait. A kampány összesen több, mint 700 képernyőből áll egyedi tervezéssel és kihívásokkal, és szuperfeszes ugrálós ügyességi játékmenettel. Aki szerette például a Super Meat Boy-t, annak a Celeste is ízleni fog. Az élményt színes mellékszereplők, és több, mint kétórányi eredeti soundtrack teszi teljessé. A képek alapján talán nem sokat mutat, de ez egy olyan játék, amit mindenképp érdemes kipróbálni.

Január második felében aztán ralizhatnak az Xbox One tulajdonosok, méghozzá a Rali Világbajnokság hivatalos videojáték feldolgozásával, a WRC 6: FIA World Rally Championship játékkal. Az évek óta „építkező” Kylotonn Racing Games alkotása sok meglepetést nem kínál, hiszen benne van a teljes 2016-os WRC mezőny az összes autóval, országgal és versenyzővel, itt alapozhatjuk meg rali karrierünket profi versenyzőként. Mindezt 11 Super Special szakasz, helyi és online multiplayer, világranglisták és időszakosan változó kihívások egészítik ki.

WRC 6 Xbox One

Örülhetünk és bosszankodhatunk is: a WRC 6 egyértelműen jobb játék, mint az azt megelőző epizód, azonban még így is csak a középszintet éri el. Sokkal jobban jártunk volna, ha a Gold kínálatba az egy évvel későbbi, és valódi előrelépést jelentő WRC 7 kerül be – amely ráadásul az utolsó darab a sorozatban, tavaly már nem jelent meg licenszelt játék. A franciák játéka sajnos csak egy ingyenes emlékeztető lesz arról, hogy mennyivel jobb anyagok is vannak ebben a műfajban.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

Azóta történt

 • Games With Gold játékok februárban

  Az idei február nem a Gold program legerősebbjeként fog bevonulni a történelembe, de a négy ingyenes játék így is szolgáltat némi érdekességet az Xbox tulajdonosok számára.

 • Games With Gold játékok márciusban

  A Microsoft továbbra is négy ingyenes címet ad az Xbox Live Gold előfizetők számára, a márciusi felhozatalba pedig három generáció játékai is bekerültek. Nézzük, melyek ezek.

 • Games With Gold játékok áprilisban

  Szinte teljes egészében a sci-fi jegyében telik az április, már ami az ingyenes játékokat illeti az Xbox Live Gold előfizetők számára. High-tech kalandok minden mennyiségben.

Előzmények

 • Games With Gold játékok decemberben

  Az utolsó adag Gold játék is megérkezik ebben az évben, rejtélyes kockáktól fantasy világon át egészen egy régi Xbox klasszikusig. Négy játék három generációból.

 • Games With Gold játékok novemberben

  Világháborús akcióval fordulunk rá az év utolsó időszakára, de a novemberi Gold játékok között más finomság is akad. Akár a poklot is megjárhatjuk.

 • Games With Gold játékok októberben

  Megérkezett az őszi hideg idő, vele együtt pedig négy újabb játéknak örülhetnek az Xbox Live Gold előfizetők. Főzés és démonvadászat vezeti a mezőnyt.

Gyártók, szolgáltatók

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.