Hirdetés

Games With Gold játékok márciusban

Hirdetés

Adventure Time és Garden Warfare 2

A 2010 és 2018 között igen nagy sikerrel futó Adventure Time rajzfilmsorozat az évek során jó néhány videojáték adaptációt kapott, ám ezek soha nem voltak képesek kiemelkedni a tömegből. A legfrissebb kiadásnak erre jó esélye van, mivel egész márciusban ingyenes lesz minden Gold tag részére. Az Adventure Time: Pirates of the Enchiridion szerencsére a jobb produkciók közé sorolható.

Adventure Time Xbox One

A játék főszereplői természetesen Finn és Jake, akik most azért kénytelenek útnak indulni, mert lakhelyük, Ooo földjét elönti a tenger. Ezen a vízen hajókázhatunk a különböző területek között, egyfajta nyílt világú kalandjáték formájában. Sok mellékszereplő, karakterfejlesztés és könnyed RPG elemek teszik érdekessé a játékot, úgyhogy a rajzfilmsorozat kedvelői mindenképp örülhetnek neki – a többiek számára esetleg kuriózumként szolgálhat a produkció.

Ennél nagyobb érdeklődésre tarthat számot a PopCap és az EA jópofa lövöldözős játéka, a Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2. Oké, a játék számtalanszor volt már leakciózva, és EA Access tagsággal is ingyen elérhető, de ilyen nem mindenkinek van, ellenben a növényes-zombis kerti hadviselés még mindig jó mókának számít.

Plants vs Zombies Garden Warfare 2 Xbox One

A sorozat második része azért is jó, mert egyjátékos kampánya is van a 24 fős online multiplayer lehetőségek mellett. Dr. Zomboss, akinek a neve nem igényel magyarázatot, megerősítette élőhalott hordáit, és Suburbiát egy valóságos zombi utópiává tette. A növények ezt természetesen nem hagyják annyiban, úgyhogy lopótöktől a kukoricáig mindenki megindul, hogy felszabadítsák a világot. Ilyen sztorival nem lehet mellélőni, az ingyenesség miatt pedig remélhetőleg újra sokan fognak vele multizni is.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

 • Games With Gold játékok áprilisban

  Szinte teljes egészében a sci-fi jegyében telik az április, már ami az ingyenes játékokat illeti az Xbox Live Gold előfizetők számára. High-tech kalandok minden mennyiségben.

 • Games With Gold játékok májusban

  A szokásoknak megfelelően négy újabb játékot tölthetnek le az Xbox Live Gold előfizetők májusban. Nézzük, melyek ezek.

 • Games With Gold játékok júniusban

  Kezdődik a nyár, vele együtt pedig a szokásos módon új Games With Gold játékok is érkeztek. Jégkorong, verekedés, portálok a terítéken.

Előzmények

 • Games With Gold játékok februárban

  Az idei február nem a Gold program legerősebbjeként fog bevonulni a történelembe, de a négy ingyenes játék így is szolgáltat némi érdekességet az Xbox tulajdonosok számára.

 • Games With Gold játékok januárban

  2019-ben sem maradunk ingyenes Xbox Live Gold játékok nélkül. Az első hónap érdekes, a tavalyi év egyik legjobb címe mellett egy nyugtalanító trend is felbukkan.

 • Games With Gold játékok decemberben

  Az utolsó adag Gold játék is megérkezik ebben az évben, rejtélyes kockáktól fantasy világon át egészen egy régi Xbox klasszikusig. Négy játék három generációból.