2019. augusztus 23., péntek

Gyorskeresés

Games With Gold játékok februárban

Az idei február nem a Gold program legerősebbjeként fog bevonulni a történelembe, de a négy ingyenes játék így is szolgáltat némi érdekességet az Xbox tulajdonosok számára.

Hirdetés

Bloodstained és Super Bomberman R

Kiji Igarashi, a Castlevania sorozat legendás producerének új játéka, a Bloodstained: Ritual of the Night nagyon nehezen akar elkészülni, olyannyira, hogy már a kisebb társjátéka meg is jelent. Februárban ezt a retró stílusú spirituális örököst tölthetik le ingyen az Xbox Live Gold előfizetők Xbox One-ra. A Bloodstained: Curse of the Moon minden szempontból hardcore élmény.

Bloodstained Xbox One

A játékot az egykori Capcom alkalmazottakból verbuválódott Inti Creates fejlesztette, és kinézetében, illetve játékmenetében is a régi Castlevania játékokat idézi. Kőkemény 2D-s platformer elágazó pályákkal és hatalmas főellenfelekkel, amelyben négy játszható karakter szerepel egyedi fegyverekkel és képességekkel. Köztük bármikor lehet váltani, ám ha egyikük meghal, nélküle kell befejezni az adott szintet, ami így érdekes kihívást és dinamikát kölcsönöz a játéknak. Aki nem riad vissza a pixelgrafikás retró élményektől, annak ajánlott darab.

2018 egyik kellemes meglepetése volt, amikor a korábbi Nintendo Switch exkluzív Super Bomberman R megjelent a többi konzolra és PC-re is. Az Xbox One tulajok örülhetnek, mert a nem is olyan régi játék február második és március első felében ingyenes lesz Golddal. Ez pedig jó dolog, mert ez az eddigi egyik legtartalmasabb, legszebb Bomberman epizód, jópofa történettel és kampánnyal, humoros átvezetőkkel, cuki stílussal és klasszikus multiplayerrel.

Super Bomberman R Xbox One

A játék története a korábbi epizódok egyfajta rebootja, ahol Emperor Buggler feléleszt öt csatlóst, hogy uralma alá hajtsa a galaxist. Nem számol viszont a nyolc Bomberman testvérrel, akik finoman szólva sem szemlélik ölbe tett kézzel az eseményeket. Számunkra ez egy egész élvezetes, hosszú, kihívásokkal teli kampányt jelent, a helyi és online multiplayer pedig a régi időket hozza vissza modern formában. Exkluzív az Xbox One verzióban Master Chief karaktere, akit ráadásul eredeti szinkronhangja, Steve Downes szólaltat meg! A hónap legjobb Gold játéka, melegen ajánlott darab.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

Azóta történt

 • Games With Gold játékok márciusban

  A Microsoft továbbra is négy ingyenes címet ad az Xbox Live Gold előfizetők számára, a márciusi felhozatalba pedig három generáció játékai is bekerültek. Nézzük, melyek ezek.

 • Games With Gold játékok áprilisban

  Szinte teljes egészében a sci-fi jegyében telik az április, már ami az ingyenes játékokat illeti az Xbox Live Gold előfizetők számára. High-tech kalandok minden mennyiségben.

 • Games With Gold játékok májusban

  A szokásoknak megfelelően négy újabb játékot tölthetnek le az Xbox Live Gold előfizetők májusban. Nézzük, melyek ezek.

Előzmények

 • Games With Gold játékok januárban

  2019-ben sem maradunk ingyenes Xbox Live Gold játékok nélkül. Az első hónap érdekes, a tavalyi év egyik legjobb címe mellett egy nyugtalanító trend is felbukkan.

 • Games With Gold játékok decemberben

  Az utolsó adag Gold játék is megérkezik ebben az évben, rejtélyes kockáktól fantasy világon át egészen egy régi Xbox klasszikusig. Négy játék három generációból.

 • Games With Gold játékok novemberben

  Világháborús akcióval fordulunk rá az év utolsó időszakára, de a novemberi Gold játékok között más finomság is akad. Akár a poklot is megjárhatjuk.

Gyártók, szolgáltatók

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.