2019. március 20., szerda

Gyorskeresés

Games With Gold játékok augusztusban

Igen erős kínálatot kapnak az Xbox Live Gold előfizetők a nyár utolsó hónapjára. Négy komoly cím került az ingyenes kalapba, látványos autóversenytől epikus Miki egérig.

Forza Horizon 2 és For Honor

2014-ben a Microsoft nyílt világú autós játéksorozata is belépett az új konzolgeneráció világába, mi pedig virtuálisan Dél-Európába utazhattunk, hogy egy látványos fesztiválon vehessünk részt. Természetesen a Forza Horizon 2-ről van szó, amely olyan lehengerlő grafikát, nyílt játékmenetet és tartalmat mutatott, ami ma is bőven megállja a helyét. Bár két évvel később a harmadik rész minden szempontból nagyobb és változatosabb lett, az olasz és francia Riviéra ma is ugyanolyan vonzó, mint akkor.

Forza Horizon 2 Xbox One

Éppen ezért a játék az egyik legerősebb Games With Gold címnek számít. A Horizon 2-ben festői tájakon autózhatunk Dél-Franciaország és Észak-Olaszország kicsinyített másán. A játéktér nemcsak sokkal szebb, de jóval nyitottabb is lett, mint az első rész, itt már megjelentek a cross-country események, ahol szinte kötöttségek nélkül száguldhatunk át mindenen. Ezzel együtt az off-road járgányok is nagyobb szerepet kaptak, de a Horizon Fesztivál alapjai nem változtak. Továbbra is a gyönyörű sportkocsik és az élvezetes utak viszik a pálmát. Mindenkinek érdemes kipróbálni, mert a mai napig ez az egyik legjobb Xbox One exkluzív játék, valóban hosszan tartó, látványos szórakozás.

Úgy tűnik, augusztusra a Microsoft kiadta, hogy csak „For”-ral kezdődő Xbox One játékok lehetnek ingyenesek. A Horizon 2 mellett a For Honor lesz a másik Gold cím – augusztus 16-tól. A Ubisoft nagyszabású, középkori multiplayer játéka azért nagy szó, mert egy viszonylag friss, valóban aktív, a mai napig bővülő darabról van szó, ami így hatalmas, új közönséghez fog eljutni. Azért is nagyszerű dolog ez, mert a For Honorban minden extra tartalom ingyenes, úgyhogy ez tulajdonképpen egy visszautasíthatatlan ajánlat.

For Honor Xbox One

A játékban három frakció, a lovagok, a vikingek és a szamurájok vívnak örök háborút a területek uralmáért. Hogy miért robbant ki a konfliktus, azt tulajdonképpen már senki nem tudja, a lényeg, hogy különböző területeken és játékmódokban szállhatunk harcba saját karaktereinkkel. Hasonlóan a Rainbow Six Siege-hez, minden karakter önállóan fejleszthető új öltözékekkel, páncélokkal és fegyverekkel, vonulhatunk a gép, vagy más emberek ellen, és van single-player kampány is. Ez egy gyönyörű és hatalmas játék érdekes – bár elsőre talán szokatlan – harcrendszerrel, abszolút érdemes kipróbálni (már csak azért is, mert egyébként teljes árú produkció lenne).

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

 • Games With Gold játékok szeptemberben

  Az erős nyár végi felhozatal után szeptemberben kisebb címekkel kell beérniük az Xbox Live Gold előfizetőknek. Némi humorra és izgalomra azért így is lehet számítani.

 • Games With Gold játékok októberben

  Megérkezett az őszi hideg idő, vele együtt pedig négy újabb játéknak örülhetnek az Xbox Live Gold előfizetők. Főzés és démonvadászat vezeti a mezőnyt.

 • Games With Gold játékok novemberben

  Világháborús akcióval fordulunk rá az év utolsó időszakára, de a novemberi Gold játékok között más finomság is akad. Akár a poklot is megjárhatjuk.

Előzmények

 • Games With Gold játékok júniusban

  Bérgyilkosok, istenek, extrém versenyzők és kalandorok a főszereplői a júniusi Games With Gold kínálatnak, egy kissé lanyha nyári első felvonásként.

 • Games With Gold játékok májusban

  Sport, lopakodás, utcai verekedés és lövöldözés vár az Xbox Live Gold előfizetőkre az év ötödik hónapjában, a „Játékok Golddal” programnak köszönhetően.

 • Games With Gold játékok áprilisban

  Igen erős kínálattal jelentkezik a Microsoft az év negyedik hónapjában. A Goldosok négy remek címet tölthetnek le ingyen Xbox One-ra.

Gyártók, szolgáltatók

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.