Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Csak érdekességképpen!! Sajnos akadt egy újabb áldozat hasonló lemez hibával! Reméljük ebből nem lesz sláger...
-
Hunyus
senior tag
Nem veszekedni
.Nézétek meg még1szer a videot,és garantált a mosoly,személy szerint én
-tem
-
johni86
tag
Félre érted, ő sem tudja hogy milyet ad, de gondolom te neked sem fog továbbra ott ülni az arcodon a mosoly miután rájöttél hogy rá....tál, nem jó a lemez.
Pláne nem, ha már vártad a játékot -
Hunyus
senior tag
Ezért a video-ért köszönet,
,hogy ezek az új dvd tokok milyen makacsok
-
johni86
tag
Bontogatja a kövér ujju kölök a dvd-t rendesen, olyan ideggel majdnem eltöri a lemezt
Na meg ez a duma.Na mindegy
Amugy meg ha meg is veszek egy gamet, és rossz a lemez , visszavinném azt bele törölném valamelyik eladó fejébe, hogy cseréld csak ki szépen.Ha már megveszem ne sz@rt kapjak -
infectedmann
őstag
válasz
Darth_Revan #15 üzenetére
Hát személy szerint már az előrehozott megjelenéskor megvettem volna csak akkor nem volt rá lehetőségem.
Nem akartam várni C.E. -ig. -
Darth_Revan
veterán
válasz
infectedmann #13 üzenetére
Valóban, tegnap óra érhető el Magyarországon is a CE...lehet, hogy nem érdekelnek az ingyen cuccok, de ugyanannyiba kerül, mint a sima kiadás és ha már "ingyen" van, akkor miért ne ?
-
Vistaboy
veterán
-
infectedmann
őstag
válasz
Darth_Revan #2 üzenetére
Akkor még nem lehetett kapni, legalábbis az Arénában lévő 576 -ban még nem volt és az extra cuccok annyira nem érdekeltek
Vistaboy: Ez pontosan így van. Szemenszúrja CN, hogy már regelve van a Reedem kód.
[ Szerkesztve ]
-
JSaN
addikt
Na nekem is meg jott, most bontom es telepitem.
-
törölt tag
Egy év alatt ki is cserélik ezt jól írtad? Az szép ezek szerint ha elküldeném is az EA-nak addig csak gondolatban játszhatnék a ME 2-vel akár egy évig is. Nem igazán tudok jól angolul így nekem csak az marad hogy visszaküldöm a játékot a CD Galaxis-nak hátha ők kicserélik. Mikor belenéztem a GLS csomagtartójába láttam vagy 5 hasonló galaxis-os dobozt biztosan más is ezt rendelte. Örülök hogy másnak nincs ilyen problémája és jól szórakozik a játékkal. Ezt én most jól kifogtam. Szomorú is lettem kimaradok a ME2-ből.
-
Himym
senior tag
Szerintem megkellene vágni azt a videót mert azon a regisztrációs kártyán igen jól látszik a kulcs csak aztán nehogy az legyen, hogy valamelyik okos leírja azt regel vele vagy tudom is én mire menne vele. Csak figyelem felhívás.
A játék nekem nem jön be monoton az egész és unalmas. 1 óráa játék után havernál meguntam az egészet... Magán vélemány!! Kéretik nem beszolni.
-
Vistaboy
veterán
Azért én örülök, hogy a CE verziót vettem meg. Jóval több cucc jár hozzá, és a fémdoboz is sokkal szebb.
Majd csinálok róla egy képet, amint megtalálom a fényképezőt.
gyzsoltee: Én is onnan hozattam, de nekem semmi problémám nem volt vele. Ha hibás a játék lemeze, akkor garanciálisan ingyen kicserélik neked egy éven belül az EA support-nál. A kézikönyvben találsz hozzá útmutatót.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Én ma kaptam meg a CE verziót a CD Galaxis-tól de gyorsan ráfagyott a mosoly az arcomra. Ezt kellett volna megörökíteni ugyan is hibás a DISC 2 lemez. 84% körül egy jó 10 perc után kiírja a gépem hogy hiányzó fájl vagy ki lett véve a lemez és leáll a telepítés. A kérdéses lemez szélein alig észrevehetően több kisebb felületű elváltozás lelhető fel.
Találkozott esetleg más is ilyen problémával?
-
AXisBOLD
addikt
az első link valóban érdekes lett.
infectedmann-nek meg köszi a bemutatót
-
Az első link rossz, nem látunk bele a privát levelezésedbe, amit infectedmann-nel folytattál.
Javítás után mehet a levesbe a hozzászólás.[ Szerkesztve ]
-
Darth_Revan
veterán
Miért nem a CE-t vetted meg ?
-
G Bedtime St
tag
Jajj de jo neki! Engem most hivtak az 576-bol mondván megjött a CE......
Új hozzászólás Aktív témák
gp Egy kedves olvasónk megosztotta velünk a Mass Effect 2-vel való első találkozásának örömeit.
- Megvan, mekkora akksi kerül a vékonyított S25-be
- Előrendelhető a Nothing Phone (3a) Pro
- Ez nem futótűz, inkább csak égés
- Fotók, videók mobillal
- Ingatlanos topic!
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- OLED monitor topic
- Mindenkinek elérhetővé teszi a képgenerálást a Lossless Scaling
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- További aktív témák...
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Meike 55mm 1.8 Pro objektív - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i7-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest