Hirdetés
- Bestbuy játékok
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- World of Tanks - MMO
- PlayStation 4
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Path of Exile 2
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Csak érdekességképpen!! Sajnos akadt egy újabb áldozat hasonló lemez hibával! Reméljük ebből nem lesz sláger...
-
Hunyus
senior tag
Nem veszekedni .Nézétek meg még1szer a videot,és garantált a mosoly,személy szerint én -tem
-
johni86
tag
Félre érted, ő sem tudja hogy milyet ad, de gondolom te neked sem fog továbbra ott ülni az arcodon a mosoly miután rájöttél hogy rá....tál, nem jó a lemez.
Pláne nem, ha már vártad a játékot -
Hunyus
senior tag
Ezért a video-ért köszönet, ,hogy ezek az új dvd tokok milyen makacsok
-
johni86
tag
Bontogatja a kövér ujju kölök a dvd-t rendesen, olyan ideggel majdnem eltöri a lemezt
Na meg ez a duma.Na mindegy
Amugy meg ha meg is veszek egy gamet, és rossz a lemez , visszavinném azt bele törölném valamelyik eladó fejébe, hogy cseréld csak ki szépen.Ha már megveszem ne sz@rt kapjak -
infectedmann
őstag
válasz Darth_Revan #15 üzenetére
Hát személy szerint már az előrehozott megjelenéskor megvettem volna csak akkor nem volt rá lehetőségem.
Nem akartam várni C.E. -ig. -
Darth_Revan
veterán
válasz infectedmann #13 üzenetére
Valóban, tegnap óra érhető el Magyarországon is a CE...lehet, hogy nem érdekelnek az ingyen cuccok, de ugyanannyiba kerül, mint a sima kiadás és ha már "ingyen" van, akkor miért ne ?
-
Vistaboy
veterán
válasz #33347072 #11 üzenetére
Rosszul érted. Egy éven keresztül jár a garancia a lemezekre. A vásárlást követő egy éven keresztül akármikor visszaküldheted, ha rossz a lemez. Leírod a hiba okát, és kicserélik.
Ha utána kell cserélni, akkor fizetni kell minden lemezért egy bizonyos összeget.
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
infectedmann
őstag
válasz Darth_Revan #2 üzenetére
Akkor még nem lehetett kapni, legalábbis az Arénában lévő 576 -ban még nem volt és az extra cuccok annyira nem érdekeltek
Vistaboy: Ez pontosan így van. Szemenszúrja CN, hogy már regelve van a Reedem kód.
[ Szerkesztve ]
-
JSaN
addikt
Na nekem is meg jott, most bontom es telepitem.
Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/
-
törölt tag
Egy év alatt ki is cserélik ezt jól írtad? Az szép ezek szerint ha elküldeném is az EA-nak addig csak gondolatban játszhatnék a ME 2-vel akár egy évig is. Nem igazán tudok jól angolul így nekem csak az marad hogy visszaküldöm a játékot a CD Galaxis-nak hátha ők kicserélik. Mikor belenéztem a GLS csomagtartójába láttam vagy 5 hasonló galaxis-os dobozt biztosan más is ezt rendelte. Örülök hogy másnak nincs ilyen problémája és jól szórakozik a játékkal. Ezt én most jól kifogtam. Szomorú is lettem kimaradok a ME2-ből.
-
Vistaboy
veterán
Ha már beaktiválta a Cerberus Network kódját, akkor utána már úgysem érvényes.
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
Himym
senior tag
Szerintem megkellene vágni azt a videót mert azon a regisztrációs kártyán igen jól látszik a kulcs csak aztán nehogy az legyen, hogy valamelyik okos leírja azt regel vele vagy tudom is én mire menne vele. Csak figyelem felhívás.
A játék nekem nem jön be monoton az egész és unalmas. 1 óráa játék után havernál meguntam az egészet... Magán vélemány!! Kéretik nem beszolni.
-
-
Vistaboy
veterán
Azért én örülök, hogy a CE verziót vettem meg. Jóval több cucc jár hozzá, és a fémdoboz is sokkal szebb.
Majd csinálok róla egy képet, amint megtalálom a fényképezőt.
gyzsoltee: Én is onnan hozattam, de nekem semmi problémám nem volt vele. Ha hibás a játék lemeze, akkor garanciálisan ingyen kicserélik neked egy éven belül az EA support-nál. A kézikönyvben találsz hozzá útmutatót.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Én ma kaptam meg a CE verziót a CD Galaxis-tól de gyorsan ráfagyott a mosoly az arcomra. Ezt kellett volna megörökíteni ugyan is hibás a DISC 2 lemez. 84% körül egy jó 10 perc után kiírja a gépem hogy hiányzó fájl vagy ki lett véve a lemez és leáll a telepítés. A kérdéses lemez szélein alig észrevehetően több kisebb felületű elváltozás lelhető fel.
Találkozott esetleg más is ilyen problémával?
-
AXisBOLD
addikt
az első link valóban érdekes lett.
infectedmann-nek meg köszi a bemutatót
Aurea mediocritas
-
MODERÁTOR
Az első link rossz, nem látunk bele a privát levelezésedbe, amit infectedmann-nel folytattál.
Javítás után mehet a levesbe a hozzászólás.[ Szerkesztve ]
Harrrr!!!!
-
Darth_Revan
veterán
Miért nem a CE-t vetted meg ?
-
G Bedtime St
tag
Jajj de jo neki! Engem most hivtak az 576-bol mondván megjött a CE......
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest