Hirdetés
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Bestbuy játékok
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- World of Tanks - MMO
- PlayStation 4
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Path of Exile 2
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Televan74
nagyúr
Én ezek után arra leszek kíváncsi hogy PC -re jön e valamikor.Mert a remake -el szívesebben játszanék mint a remastered -el.
Mindenbe beleugatok!!!
-
hombre[EU]
veterán
Szerintem egyesek "akartak" belelátni dolgokat arról volt szó az elejétōl fogva,hogy Play it first on PS4
A trailer végén volt egy ps4 logó, mert arra a platformra jön. Ennyi, nincs ott,hogy only on playstation
Egyik timed exclusive játéknál sem történt másképp...Life, Uh, Finds A Way
-
oriic
HÁZIGAZDA
Cáfolat, hja. Square már azt sem tudja, hogy miről beszél. Első trailer végén ott van hogy elsőként PS4-re jön, aztán leadják a hivatalos E3-as új trailert hogy PS4-re kapja a nép (Ergo mindenki azt hiszi, hogy exkluzív cím lesz) aztán a hivatalos, a sajtónak (És egyben nekünk is) kiküldött sajtó anyagban megint az van hogy elsőként PS4-re jön. Szóval megy a tűzoltás ezerrel, mi meg hiszünk nekik. Ugye?
A hírt még akkor írtam, amikor nem volt cáfolat Square részéről, de most frissítem.
Live-Die-Respawn
-
sp8787
addikt
Hat ez a cikk se ""aged well"" ,hoigy finoman fogalmazzak.
“As previously announced, Final Fantasy VII Remake will be released for the PlayStation 4 on March 3rd 2020. We have no plans for other platforms.”
""Hey. We did an internal mistake in the Social Team. We took the video off immediately. Sorry, no announcement on our side. Big apologies for this.""
Edit:
Lessz cafolat cikk?[ Szerkesztve ]
-
kicsako
őstag
A sok PS fanboy úgy fog sírni, mint amikor a Detroit kapható lett PC-re..
[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
Biztos volt hogy jön. A XIV kivételével szinte az összes jött.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
hombre[EU]
veterán
Jövōre lehet,hogy megjelenik, de azt kétlem,hogy márciusban
Life, Uh, Finds A Way
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest