Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Televan74
nagyúr
Én ezek után arra leszek kíváncsi hogy PC -re jön e valamikor.Mert a remake -el szívesebben játszanék mint a remastered -el.
-
hombre[EU]
veterán
-
oriic
HÁZIGAZDA
Cáfolat, hja. Square már azt sem tudja, hogy miről beszél. Első trailer végén ott van hogy elsőként PS4-re jön, aztán leadják a hivatalos E3-as új trailert hogy PS4-re kapja a nép (Ergo mindenki azt hiszi, hogy exkluzív cím lesz) aztán a hivatalos, a sajtónak (És egyben nekünk is) kiküldött sajtó anyagban megint az van hogy elsőként PS4-re jön.
Szóval megy a tűzoltás ezerrel, mi meg hiszünk nekik. Ugye?
A hírt még akkor írtam, amikor nem volt cáfolat Square részéről, de most frissítem.
-
sp8787
addikt
Hat ez a cikk se ""aged well"" ,hoigy finoman fogalmazzak.
“As previously announced, Final Fantasy VII Remake will be released for the PlayStation 4 on March 3rd 2020. We have no plans for other platforms.”
""Hey. We did an internal mistake in the Social Team. We took the video off immediately. Sorry, no announcement on our side. Big apologies for this.""
Edit:
Lessz cafolat cikk?[ Szerkesztve ]
-
-
kicsako
őstag
A sok PS fanboy úgy fog sírni, mint amikor a Detroit kapható lett PC-re..
[ Szerkesztve ]
-
Wesder
titán
Biztos volt hogy jön. A XIV kivételével szinte az összes jött.
-
hombre[EU]
veterán
Jövōre lehet,hogy megjelenik, de azt kétlem,hogy márciusban
Új hozzászólás Aktív témák
gp A hivatalos német Xbox Facebook oldalon rövid ideig a játék xbox-os reklámja volt látható.
- Megvan, mekkora akksi kerül a vékonyított S25-be
- Előrendelhető a Nothing Phone (3a) Pro
- Ez nem futótűz, inkább csak égés
- Fotók, videók mobillal
- Ingatlanos topic!
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- OLED monitor topic
- Mindenkinek elérhetővé teszi a képgenerálást a Lossless Scaling
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- További aktív témák...
- Ringfit Adventure
- XBOX Series S 512GB, dobozában, 6 hónap teljeskörü garanciával, üzletből eladó!
- PlayStation 5 Fat/Slim HDMI csatlakozó csere, garanciával, aznapi elkészüléssel, üzletből!
- Xbox 360 Slim 500GB Rgh 3.0 azonnali bootolás! + játékok, 1 év gar. 22 éve működő üzletből!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest