Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz milkabrams #28 üzenetére
Uwe Boll
-
milkabrams
őstag
remélem ez a megfilmesítés olyan minőségben történik mit Gyűrűk Ura, Trónok harca stb, nem pedig valami Eragon féle
Ó, nagy volt az én lelkemnek bűne,/ és olyan nagy a rá mért kárhozat,/ égi fény rá hiába vetülne/ és enyhülést a sír sem tartogat:/ lent végtelen korokon át ont rá kegyetlen, bús átkokat.
-
Mondjuk én azt hittem, hogy az LL is valamelyik könyv alapján készült, meg is lepődtem, amikor a 2034-et olvasva láttam, hogy semmi köze hozzá. Azt hittem akkor a 2035 lesz az, de most, hogy utána néztem, írták is, hogy az LL az egyik könyvet sem követi.
A Redux változatokban azért nagyrészt javították ezeket az "ugyanaz az arc, ugyanaz a hang mnidenkinek" hibákat. Ami engem idegesített, az az, hogy néha olyan votl a játék, mintha adware lenne benne. Csomó helyen reklámozta a könyveket, és nem is csak ilyen easter egg szerűen, hanem folyton egy csomó könyv metro 2033 volt benne (Pl. amikor a frontra kellett menni a vörösökkel a kocsi aljában, akkor pont az arcunkba nyomott egy ilyen könyvet), az LL-ben meg folyton 2035-öt reklámozó plakátok voltak fő helyeken is. Ha easter eggként szerepel néhol, az okés, de így tényleg ilyen adware feelingje volt, ami szerintem a hangulatot rontotta.
-
joysefke
veterán
Persze, ebben mind igazad van, de én itt inkább az amerikai "cukormázas" körítéstől félek. Én azt szeretném, ha a film hozná az orosz Metro hangulatot, amibe természetesen beletartozik az erőszak naturista bemutatása, testiségre való utalások vagy akár egy két rövid kép etc.
Én attól félek, hogy vagy kap egy permanens 1, idióta férfi útitársat akinek a rossz vicceit kell végig hallgatnunk, vagy 2, egy nőt akinek az erőltetett szerencsétlenkedését kell végignézni, amivel egy nagyon kiszámítható "megmentjük a világot és elnyerjük a hercegkisasszony kezét" irányba viszik el a filmet. Illetve a főhős amerikai módra egy sebezhetetlen, elbukhatatlan mindig és mindenkor felülkerekedő erőként lesz bemutatva, ahelyett hogy a tipikus orosz megközelítést használnák, ahol az ember a természet és a külső erők játékszere, sikere nem garantált (tehát van miért drukkolni neki).
Jó lenne, ha az ideiglenes társaknál maradnának, azok segítségével könnyebb lenne felépíteni a Metro hangulatot (hatásosan megmutatná kifélék mifélék élnek a Metroban)
J.
[ Szerkesztve ]
-
vhw
addikt
"Ideiglenes" tarsai a jatekban/konyvben is vannak, akik jelenletet fel lehet "erositeni" egy ~2 oras mozira. Bourbon, Khan, kesobb Miller es tarsai... Igazan egyedul nem marad sokaig a fohos...
A szex jelenetrol ugy beszeltek, mintha teljesen idegen lenne a Metro vilagatol. Hisz epp arrol van szo, hogy megismerjuk; a kipusztulas szelere jutott emberiseg sem tudott megszabadulni allatias oldalatol, sot..."Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
-
joysefke
veterán
Szenzációs maga a sztori, a látvány, az egész univerzum. Remélem nem cseszik el az amcsi fos klisékkel...
Vannak kételyeim:
Ha az amcsi piacon is be akarnak vele futni, akkor attól félek belerakják a kötelező B-kat amcsi kliséket, akár beleillik, akár nem.-A főhősnek lesz társa, aki vagy nő (ebben az esetben a végső összecsapás előtt lesz egy szexjelenet) vagy egy más rasszba tartozó férfi (Artyomot értelemszerűen nem lehet afroamerikaisitani, bár ki tudja) ebben az esetben logikus lenne Artyom társának egy mongol fiatalt berakni
-A főszereplők tinédzserek, akiket harmincas éveikben járó felnőttek játszanak.
etc..
J.
-
0.44
tag
Ebbol a konybol(ekbol) egy 2 evados sorozatot kellene csinalni, nem egy maximum 2 oras filmet, mert rendezheti akarki, egy nulla lesz.
Valami olyasmit mint a Man in the High Castle
[ Szerkesztve ]
-
pomorski
őstag
Én is nagyon várom, bízom benne, hogy jó lesz (az is)!
-
aelod
veterán
Várom nagyon. Remélem az író aktívan részt fog venni a film megvalósításában és talán nem lesz baj.
Szenzációs maga a sztori, a látvány, az egész univerzum. Remélem nem cseszik el az amcsi fos klisékkel...
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
asvald
senior tag
Meglátjuk majd mi lesz ebből !
A rossz szándékkal mondott igazság, többet árt, mint bármely hazugság!
-
törölt tag
Az Uwe Boll féle, Far Cry című mestermű megvan valakinek?
Az ilyen híreknél, mindig ez ugrik be elsőre, nem tok mit csinálni. -
vhw
addikt
válasz abridabri #13 üzenetére
A 2033-ban mar megpenditettek ezt a szalat, mikor felre lehetett menni egy kupi tunderrel, csak vegul nem azt kaptad amire szamitottal
A Last ligthban pedig... Valodi bordelyba is ellatogatsz, van privat tanc, kesobb mar az ezredes nagy szaju lanya is kezesebbe valik...
Nem idegen a jatektol a testiseg.
A konyvek meg... Mar a '33, '34 sztorija kicsit homalyos, de a frissen olvasott '35-ben sem szent eletuek az emberek. Jo, nincs tobb oldalas reszletes maszatolas, de egyaltalan nem mentes a sztori az utalasoktol, megjegyzesektol - attol fuggetlenul, hogy nem kap direkt fokuszt.Ilyen tekintetben nem lenne ujdonsag a kotelezo hollywood-i forgatokonyv.
"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
vhw
addikt
válasz Darth_Revan #4 üzenetére
A szex jelenetet a jatekba is sikerult becsempeszni...
Az afroamerikaiak meg... "Dark Ones" valaki?"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
Yutani
nagyúr
válasz Darth_Revan #4 üzenetére
Nem a játékból csinálják a filmet, hanem a könyvből. Nem olvastam, de gondolom "megfilmesíthetőbb", mint a játék.
#tarcsad
-
swissonic90
csendes tag
Az egyik legjobb játék volt számomra a metro , viszont az egyszemélyes hadsereg max payne film sem volt olyan jó ,mint maga a játék . Reméljük a metro film lehengerlő lesz .
-
SSJmeszes
senior tag
válasz Darth_Revan #2 üzenetére
Vagy egyszerűen, csak lelövik a projektet közben..
Flickr: flickr.com/photos/63962202@N05 | Insta: natural.sight
-
Darth_Revan
veterán
Meg hogyan tömik bele a(z első) filmbe a B-kategóriás hollywood-i produkcióknál "kötelező" szex jelenetet és afroamerikait
A játék nagy része arról szólt, ahogy Artyom egyedül küzd, szenved az új kegyetlen világban, de már látom, hogy a filmben nem lesz egyedül és lesz mellette egy társ ...
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Darth_Revan #2 üzenetére
Na igen, plusz én azért kíváncsi lennék arra, hogy a játék/könyv rajongóin túl fogja-e érdekelni az átlag embereket a téma.
Live-Die-Respawn
-
Darth_Revan
veterán
Csak nehogy az legyen, hogy mire kijön, addigra már csak névben fog megegyezni az eredetivel ...
Itt is ugyanaz a 2-3 ember lesz a háttérben levő emberek (hangja), akik a játékban is?
[ Szerkesztve ]
-
gerii
addikt
Ez jó hír, csak le ne olvadjon a vetítő
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Műbőr kötésben, feltűnőbb dizájnnal is elérhető lesz a Redmi Turbo 4
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- LEGO klub
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- ZIDOO médialejátszók
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest