Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
pr1mzejEE
addikt
válasz GeryFlash #16 üzenetére
Abban egyetértünk, hogy a fifa 11 nem rossz, de szerintem is jobb a 12 sokkal, mint a 11 PC-n.
Eleve a labda és a játékosok fizikája sokkal kifinomultabb. Szerintem ezek a legfontosabbak. A többi (védekező rendszer, stb) meg csak plusz.[ Szerkesztve ]
Football More Than Just a Game .. Calisthenic is way for life..
-
GeryFlash
veterán
Megváltoztatták sebaj... a meccsvégén összefoglaló van a fontosabb helyzetekről.... A player impact engine egy szép kamu, a dribbling vmival jobb lett mondjuk.... De bőven nem volt sok újítás a 11-hez képest, ami meg nem tudom melyik univerzumba számít katasztrofális játéknak....
[ Szerkesztve ]
Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
GeryFlash
veterán
mi van? a visszajátszások tökéletesítésén kívűl nem változott semmi, a 13 meg abszolute lehúzás lesz
Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
Beri78
őstag
nem értem minek várnak szeptember végéig...
jobb lenne iskolakezdésre kiadni"...a valósággal az a gáz hogy nincsen hozzá háttérzene..."
-
kapeti07
senior tag
-
anulu
félisten
-
Beerwolf
senior tag
Van valakinek tapasztalata arról, hogy lehet-e Mo.-n megvenni/előrendelni az angol verziót, illetve, ha külföldről rendelem megérkezik-e a megjelenés napján?
-
Nexuiz
tag
A megszokott új rész...
Nem én voltam!
-
DrTroglodyte
tag
*ásít*
-
Ps Vita
őstag
-
capulet75
addikt
Ööööö.. nem mindegy ki van a borítón?
[ Szerkesztve ]
Intelligencia kell ahhoz hogy egy ember belássa a tévedését. És gerinc, hogy be is ismerje.
-
anulu
félisten
válasz panamakalap #1 üzenetére
jaja, remélem nálunk is ezzel a borítóval került a boltokba (bár nem hiszem...). ha mégsem, akkor külföldi előrendelés lesz
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
panamakalap
csendes tag
Végre egy focista a borítón
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest