- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
Új hozzászólás Aktív témák
-
nx86
csendes tag
Hali valaki tudna nekem abban segíteni hogy hogyan lehet megnyitni a DLC-ket mert a Titanium dlc-ben szeretnék egy két változtatást eszközölni.
-
derive
senior tag
Ha mar redneck szimulator, legalabb van benne sarfurdo es konfoderacios zaszlo?
-
alevan
őstag
válasz macilaci78 #3 üzenetére
Városi haverom napokig csak erről a játékról beszélt (amíg be nem rúgott és jött a volt barátnője utánni sírás... ).
"Ezért lovagol a pokolba a konzumer IT piac. A hülye igények... . Azt sem tudod, hogy mit akarsz de az jöjjon havonta frissités formájában."
-
nagyúr
Én a minősített hegesztő szimulátort várom már nagyon. Csak a grafikája legyen nagyon brutál, az a lényeg. Meg lehessen hozzá kapni kiegészítőket, mittomén USB-s fényvédőpajzsot meg pálcát
Aki él és nem boldog, az téved!
-
törölt tag
válasz 007spider007 #1 üzenetére
Most mé', nekem bejönnek. Néha szoktam tolni.... Felőlem szippantós szimulátor is jöhet, nagyobb játékélményt adna valószínű, mint sok viüviü redná nyálgrafika shiúúúú ssssssssss autós játék.
Szóval van egy traktoros társ is. Na akkor fasza, úgy látszik csak nekünk tesznek az ilyen játékok. Modern JD? Áhhh, ezer éves MTZ az igazi.
[ Szerkesztve ]
-
JanR
addikt
válasz 007spider007 #1 üzenetére
-
007spider007
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest