Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nx86
csendes tag
Hali valaki tudna nekem abban segíteni hogy hogyan lehet megnyitni a DLC-ket mert a Titanium dlc-ben szeretnék egy két változtatást eszközölni.
-
derive
senior tag
Ha mar redneck szimulator, legalabb van benne sarfurdo es konfoderacios zaszlo?
-
alevan
őstag
válasz
macilaci78 #3 üzenetére
Városi haverom napokig csak erről a játékról beszélt (amíg be nem rúgott és jött a volt barátnője utánni sírás...
).
-
Én a minősített hegesztő szimulátort várom már nagyon. Csak a grafikája legyen nagyon brutál, az a lényeg. Meg lehessen hozzá kapni kiegészítőket, mittomén USB-s fényvédőpajzsot meg pálcát
-
törölt tag
válasz
007spider007 #1 üzenetére
Most mé', nekem bejönnek. Néha szoktam tolni.... Felőlem szippantós szimulátor is jöhet, nagyobb játékélményt adna valószínű, mint sok viüviü redná nyálgrafika shiúúúú ssssssssss autós játék.
Szóval van egy traktoros társ is. Na akkor fasza, úgy látszik csak nekünk tesznek az ilyen játékok. Modern JD? Áhhh, ezer éves MTZ az igazi.
-
JanR
addikt
válasz
007spider007 #1 üzenetére
-
007spider007
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
gp Elérhetővé vált Steamen a Farming Simulator 2013 Titanium című bővítménye, valamint befutott annak bemutató videója.
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest