Új hozzászólás Aktív témák
-
Shadowman360
csendes tag
Örök értelmetlen vita konzol vs pc pfff, nekem van x360-am, és van pc-m, amit kb 70k ból raktam össze mini itx lapra, (vga; gt 240, 13k,volt 720p-ben minden fut rajta nem kellett 200k) nem sokkal nagyobb mint egy ps3, mindkettö rá van kötve nagyképernyős plazma tv-re, és mindkettőn tudok hátradölve fotelbol játszani joyal. Egyik ezért jobb (egyszerübb) másik azért (jobb grafika). Szerintem majd kinövitek ezt a szarságot, tök unalmas már.
[ Szerkesztve ]
EX Atom360
-
Runner_fxr
Ármester
"A készítő Ubisoft Montreal szerint igyekeznek kihasználni a modern konzolok és számítógépek képességeit"
Modern konzolok? Ezt valami viccnek szánták:?
-
Rica
senior tag
Ennek a flame-elésnek nem sok értelme van. Engem pl. sosem fog meggyőzni senki, hogy ne magam építsek gépet, húzzam szanaszét és azon játsszak. Gondolom a konzolosok hülyének néznek emiatt, és igazuk is van, ha a költségeket nézem.
Reménykedjünk inkább, hogy a 3-as rész sokkal jobb lesz, mint az elődje.https://magaduram-hu.cms.webnode.hu/a-magyar-tortenelem-logikusan/
-
afterburner_
őstag
Ha sokkal szebb lenne pc-n az adott játék, nem biztos hogy ennyire nagy divat lenne konzolt venni...
Meg szerintem a fejlesztők keze is kötve van, ne igazan legyen szebb, részletesebb a pc. így tovább kihúzható a konzolok életciklusa . a tömegeknek meg tökéletes 6 éven keresztül ugyan azt a grafikai minőséget nézni, nulla fejlődéssel[ Szerkesztve ]
>>>>>>>> www.tintarendszer.hu <<<<<<<<
-
gordonfreemN
addikt
Ha elegge informalt lennel, akkor azt is tudnad, hogy nem kell 2-3¾ szazezer forintos gep a portolt jatekokhoz. Eppen azert mivel atirat, eleg hozza egy kozep-also (70k)gep is. Meg meg a jatek is olcsobb nekunk 3-4-5-6 ezressel.
Nehez megemeszteni, hogy sosem veszitunk szoparbajban, mi?¯\_(ツ)_/¯ ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇ Üdv, Andris.
-
havasa
aktív tag
Commodore 16 Hyper-V cluster
-
-
Rica
senior tag
A FC1 2004-es ha jól tudom, mondjuk nálam #1 a mai napig. Én nem látok a 3-ason sok különbséget az ultra fos kettes rész után, dög unalom, a sniper távcsőben pálcika emberkék, stb., legfeljebb annyit, hogy áttették ugyanazt a néger vadászatot valahova Dél-Amerikába A CryEngine-t asszem az EA vette meg a Crysishoz, a FC1 mintha még EA kiadás lett volna Ubisoft fejlesztéssel.
https://magaduram-hu.cms.webnode.hu/a-magyar-tortenelem-logikusan/
-
violet20
csendes tag
De szerintem ezeket ne ebben a fórumban beszéljük meg, mert ez nem ide tartozik!
Tomika
-
violet20
csendes tag
Szerintetek PC-re nem tudnák tökéletesen optimalizálni a játékokat?
Azért nem teszik meg ezt mert akkor a Hardver gyártok nem támogatnák a fejlesztőket, és a Hardver gyártóknak sem lenne nyereségük mert nem tudnák eladni az új termékeiket! Konzolokra hamarabb jelenek meg a játékok, és több cég inkább rájuk fejleszt, és végül készül belőlük egy PC átirat, ami 2-3ezer forintos gépeken megy csak el!Tomika
-
maszi99
őstag
Az első rész nagyon bejött mindenhogy, a 2.-nál már a játékmenet nem igazán tetszett.
Ennek viszont roppant ütősre sikerült a grafikája, reméljük a játékmenetre sem lesz panasz.
Várós lesz nagyonhttp://gamepod.hu/teszt/nadirim/mult.html
-
buzus
aktív tag
-
Shadowman360
csendes tag
Én szerettem a fc2-öt. Most csak anyit kérdeznék, az a max 30kg-os kavics hogyan rántja le 80kb-os hösünket a szakadékba az elején?
EX Atom360
-
Mukorka
addikt
Nem lesz boldogabb de érezni fogja hogy eltelnek évek és fejlődik a grafikai világ. Szép dolog a konzol , nem kell fejleszteni . Hát persze hogy nem kell mivel minden játék évek óta ugyanúgy néz ki rajta. A textúrákkal játszanak hogy egy kicsit másképp fessen de továbbra is ugyanolyan lowres és gagyi felbontás az egész és ezt külön megspékeli a 100 colos tv amire felkonvertálja. Álom szép lehet :>
[ Szerkesztve ]
Mukor#2214 --- "Ezt nem én gondolom így, EZ EGY TÉNY!"
-
buzus
aktív tag
Nagyon várom ezt a játékot, anno a sima FC nagy kedvenc volt. Sajnálom hogy a Crytek elkurvult, az Ubi pedig jó lesz ha már alkot végre valamit ami tényleg Far Cry.
[ Szerkesztve ]
-
violet20
csendes tag
Kinek a pap, kinek a papné!
Tomika
-
violet20
csendes tag
ÉN egy 106" TV-én játszok sokall kényelmeseb mint monitoron, és a szemedet sem rontja annyira, mint ha közelről nézed a monitort! De mondtam már hogy ez csak az én véleményem!
Tomika
-
violet20
csendes tag
De általában az átlag felhasználó nem LCD TV-én játszik PC-vel!
Tomika
-
violet20
csendes tag
Én Xbox párti vagy nem kel fejleszteni, és tökéletesen fut a játék, inkább egy 106" TV előtt ülök mint egy kis 22" Monitor előtt! De ez csak az én véleményem!
Tomika
-
Sirandrish
legenda
Ne nevezzük már konzolfosnak...
elhiszem hogy vak vagy és nem látsz a monitoron túlra de azért ne fikázzál már le csuklóból minden konzolt..Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
litvitcsak.a
tag
én is attól félek, hogy ez is csak egy pif-puf FPS lesz. Anno a FarCry 1 nagyon tetszett, de csak a szörnyek megjelenéséig. Onnantól kicsit megfakult a varázs, mintha egy jól induló akció filmnek összecsapnák a végét. A másidik részt pedig kb. 8-10 óra játék után abba hagytam. Túlságosan laposra és nagyon script alapúra sikerült. Crysis grafikailag jó volt, de játék szempontjából nem nagy durranás. A kettes pedig már csak egy konzol játék. Buta, lineáris script alapú játékmenettel, de kétségtelenül jó grafikával és nagyon szépen összerakott sztorival. Ezek után a FC 3 esetében sem várok többet mint egy konzol szintre butított látványos lövöldözés játékot.
Ha anno nem dobják össze az oroszok a stalkert, akkor nem fanyalognék. De igy...[ Szerkesztve ]
iMac 27" | Nexus4 | Kavics a magyar vizsla
-
Tibor92
tag
Szerintem, nagyon jó játék lesz. A sztori már eleve nem unalmas, a grafika meg...
Szóóval jó játék lesz, talán 2012 legjobbja.
- 2001/9/11 WTC Never Forget -
-
petya1992
tag
válasz gordonfreemN #16 üzenetére
Én is ezen a véleményen vagyok
De ezen nem is csodálkozok. Melyik játékot NEM portolják pc-re? -
gordonfreemN
addikt
Nyilván a kulcsszó : multiplatform.
Mivel az szerintem már mára mindenkinek egyértelmü, a fejlesztöknek nem lesz fontos a PC, hanem a profit. Tehát konzolra lesz fejlesztve és arról lesz átportolva PC-re. kb ennyi. Innen a szar grafika, ami a képeken látszik is. Műanyagbőrű emberek¯\_(ツ)_/¯ ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇ Üdv, Andris.
-
violet20
csendes tag
Akkor lehet még bőven várni rá!
Tomika
-
violet20
csendes tag
Far Cry 3 2012-ben jelenik meg ugye?
Tomika
-
plaschil
aktív tag
FC2 mentéses dolgai nem tetszettek, ha GTA-zni akarok GTA-zok. Lövöldözni akarok szebbnél szebb tájakon, nem azzal szarakodni, hogy nézem a térképet merre menjek, mert menteni akarok. Ha ez is ilyen lesz, marad a bolt polcán.
Creative G500 vezérlő panelt keresek// Hol vagy helyileg? - A kisszobába. // Szilvásbuktát, mert azt szeretem!
-
xavix13
őstag
Ezt a játékot nem a Crytek csinálja?
Én azt hittem hogy a Crytek fogja készíteni és CryEngine 3 fogja hajtani...One thing I've learned: if you don't draw first, you don't get to draw at all.
-
Sirandrish
legenda
Akarom...ezt biztos szanaszéjjel nyomatom majd
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Kr/\toS
senior tag
Szerintem nézzék meg egyesek a screenshotokat aztán már nem is kell vernyákolni az "alacsony" felbontású textúrák miatt.
-
banhammer
veterán
Elég igéretesnek tűnik a játék.
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
Lewzke
őstag
Jól néz ki, csak ne legyen olyan unalmas mint az FC2.
-
nagyúr
Talán mert minél közelebb van, annál "ocsmányabb"? Lehet akármilyen nagy felbontású text, elég közelről nézve bármelyik pixeles lesz... remélem, nem kell kifejteni, hogy miért.
A másik, hogy ez multiplatform, így bele kell számolni azt, hogy a konzolok nem fognak egyszerre sok és nagy felbontású texturát kezelni. Szép is lenne, ha mindenre lehetne min. 2k-s texturát rakni, dehát még jelen pillanatban is az a helyzet a konzoloknál, hogy már rég nem a polygonszám okozza a problémát, hanem az, hogy a vga memóriában nem fér el megfelelő mennyiségű és minőségű textura egyszerre. Viszont, ha a pc verzió rendesen meg lesz csinálva, akkor nem kell sírni, ott nem lesz ilyen gond. Ott lehetnek nagyok a textek, konzolos átiratom meg lenegyedelgetik, vagy ahogy épp kijön a lépés.
-
Gergosz2
veterán
FC2-nek is nagyon jó grafikája volt , de a játékmenet...
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
petya1992
tag
Hát ha ilyen grafikája lessz nagyon ütős lessz nekem nagyon bejön.
Bár a gépigényre kiváncsi leszek[ Szerkesztve ]
-
Xirtam
veterán
A közeli texturáknak mért kell ocsmánynak lennie?
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Xbox Series X|S
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- Politika
- Horgász topik
- Autós topik
- ASUS RT-AC68U
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest