2019. január 19., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) pdave


pdave
(fanatikus tag)

egyetértek azzal, hogy nagyon hasonlít az előző részekhez, mégis ismét sikerült egy olyan hangulatos világot teremteni, hogy az ember simán túllép a hibákon (legalábbis én biztos :D )

(#2) Mr. Deluxe


Mr. Deluxe
(kvázi-tag)

Nekem kifejezetten tetszik a sztori, csak kicsit rovidnek talaltam. A segitok pedig kifejezetten hasznosak, foleg ha cipelni kell valamit. ;-)

(#3) Paul119


Paul119
(PH! kedvence)

számomra nem hozta azt a végig akarok tolni minden küldi érzést mint a régiek.. 14k ért többet vártam, egyszer játszható de ennyi :)

Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik

(#4) Gilthanas


Gilthanas
(senior tag)

A cikk írójával egyetértek a játék technikai leírásával, mert minden úgy igaz, ahogy leírta.
Ám egy tökre fontos dolgot kihagyott, amit pótolni kellene a tesztben.
A kiterjesztett PIP BOY mobil és tablet alkalmazás használatát. Ha pl egy tableten használod akkor az elég sokat hozzá tud tenni a játékhoz (térkép vagy hirtelen stimpack vagy fegyverválasztás). Az egy elég erős újítás szerintem ami megért volna legalább egy mondatot.

A leírtak ellenére számomra egy nagyon szórakoztató játék lett. Sok hiba van benne ez tény, de ennek ellenére én borzasztóan élvezem.

[ Szerkesztve ]

Egy gödör ásásán kívül kevés dolog van amit rögtön legfölülről lehet kezdeni.

(#5) rudi válasza pdave (#1) üzenetére


rudi
(PH! félisten)

Igen, a Fallout egy olyan, hogy vagy bejön a világa és akkor beszippant, vagy nem jön be, és akkor a négy éve megjelent és mára jócskán elavult Skyrimet látsz majd benne poszt-apokaliptikus skinben, ahogy Bocha. És erre rásegít az is, hogy a nyomorultak egy rakás apró hangeffektet (pl.egyes tárgyak felszedésekor hallhatókat) egy az egyben emeltek át a Skyrimből.

Persze, meg lehetne menteni az egészet egy jó történettel és ügyesen megcsinált karakterekkel, aminek sajnos néhány óra játék után nyomát sem látom (Bocha cikke szerint később sem várható). A fantasy verzió (Skyrim), vagy az űrhajós konkurens (Mass Effect), és az elizélt VAST miatt szintén konkurensként felmerülő Far Cry 4 első pár órája messze szórakoztatóbb volt. Na sebaj, majd a modok megmentik (vagy nem).

Resistance Is Futile. You will be assimilated!

(#6) Kakaduku


Kakaduku
(senior tag)

Nagyon szuper lett a teszt és igazolta azt a megérzésemet, hogy nem kell megvenni. Félre ne értsetek imádom a Fallout szériát, de hétvégén inkább letöltöttem a Fallout 1-2-t és elkezdtem ismét. :)

(#7) orrlyuk válasza rudi (#5) üzenetére


orrlyuk
(senior tag)

És minden tele van Sweet Rollokkal.

No hay banda! Il n'est pas de orquestra!

(#8) errorcode06


errorcode06
(őstag)

67 órám van benne. Tegnap este vittem végig, survivalist nehézségen az elejétől a végéig, és talán ha egyszer használtam a vats-ot. Egyébként 1-2 küldetéstől eltekintve valóban unalmas (ráadásul a nehézségi szint sem dobott rajta valami sokat).
Az AI-n igazán csiszolhattak volna, mert még mindig buta mint a tök, a followerekkel egyetemben. Az elején vittem magammal a kutyát, de sok haszna nem volt (néha talált 1-2 dolgot), aztán dobtam és rámentem a lone wanderer perkre.
Ezt a bázisépítést is kissé felesleges dolognak érzem, bár a craft miatti hasznossága megkérdőjelezhetetlen.

[ Szerkesztve ]

"Meg ha az FX-ek mentek 4.5-ön azzal a földkéregvastagságú csíkszélességgel, akkor a Ryzenek nehogy ne menjenek mááá" - jedis

(#9) Gilthanas válasza errorcode06 (#8) üzenetére


Gilthanas
(senior tag)

Ha 67 óra alatt kipörgetted, akkor nem nagyon mentél felfedezgetni igaz? Csak a storyt nyomtad végig?

Én 70 óránál járok és még csak a story elején tarthatok, mert minden mást csinálok :)

Egy gödör ásásán kívül kevés dolog van amit rögtön legfölülről lehet kezdeni.

(#10) Trevize1987 válasza Kakaduku (#6) üzenetére


Trevize1987
(senior tag)

Mondjuk ha imádod a Fallout szériát akkor inkább "még nem kell megvenni". Mert amúgy kibaszott jó lett, de rengeteg hibája van és kevés újítása, csak hogy néhány játékelem mainstream-é generálásáról ne is beszéljünk.

A lényeg az, hogy oké, hogy nem a legjobb Fallout (bár tököm tudja, én a roamingolást most jobban élvezem benne mint a 3-ban meg az NV-ben), de a hangulat nagyon ott van. Azoknak akik szeretik a világát még mindig kötelező. Ha nem is teljes áron és nem azonnal.

Gilthanas: haha dettó :D

[ Szerkesztve ]

Nagyon úgy néz ki, hogy minden itt a PH-n árult "gééémer" 486-oson fut a Battlefield 3 ultra beállítások mellett. Senkinek nem akarom elrontani az üzletét, de azért húzzatok már egy határt komolyan.

(#11) nonsen5e válasza rudi (#5) üzenetére


nonsen5e
(PH! kedvence)

Ha még csak hangeffekteket emeltek volna át. :P [link]

「今が最高」

(#12) Šolaire


Šolaire
(PH! addikt)

Köszönöm a cikket be fogom szerezni a játékot nekem bejött a 3 is igy ez is be fog😊

“Praise The Sun” \[T]/

(#13) errorcode06 válasza Gilthanas (#9) üzenetére


errorcode06
(őstag)

A déli rész nincs felfedezve teljesen, meg pár "dungeon" ahova már nem volt kedvem lemenni. Egyébként rendesen körbejártam a helyeket, de általában a fast travelt használtam mindenfelé. Úgy sokkal gyorsabb.

Ja és lvl 62-n fejeztem be. Építkezni az elején építkeztem (amit ugye muszáj volt megcsinálni), a többit pedig hamar össze lehet szedni a lootokból.
Mondhat bárki bármit, gyakorlatilag azután hogy meglett a 44-es revolver, a reba2, meg a combat sotya, mást nem igazán használtam. Jade, a partystartert ;]

[ Szerkesztve ]

"Meg ha az FX-ek mentek 4.5-ön azzal a földkéregvastagságú csíkszélességgel, akkor a Ryzenek nehogy ne menjenek mááá" - jedis

(#14) .LnB


.LnB
(PH! félisten)

Itt leírtam én is a véleményemet, és a történetemet a játékkal kapcsolatban. [link]

Azóta sem változott, nagyon tetszik! Minden hibája ellenére.

Sidney Crosby #87 // Pittsburgh Penguins // https://www.youtube.com/watch?v=k3N-MVgeb0g

(#15) Trevize1987


Trevize1987
(senior tag)

Amúgy Angry Joe kritikája a youtube-on volt eddig messze a legtalálóbb.

Nagyon úgy néz ki, hogy minden itt a PH-n árult "gééémer" 486-oson fut a Battlefield 3 ultra beállítások mellett. Senkinek nem akarom elrontani az üzletét, de azért húzzatok már egy határt komolyan.

(#16) CriticalHit


CriticalHit
(őstag)

Mint szerepjáték csúnya bukta, mint hangulatos lövölde elmegy. Viszont mint Fallout játék ez -jelenlegi állapotában- egy szégyen Bethesda.

"Hernyó maradsz, bár fent keringsz. Nem a szárny szab itt mértéket, hanem a gerinc."

(#17) Trevize1987 válasza Trevize1987 (#15) üzenetére


Trevize1987
(senior tag)

Már szerkeszteni nem tudom...

De én is így vagyok vele ahogy Joe ebben a jelenetben:
[youtube] :D

Nagyon úgy néz ki, hogy minden itt a PH-n árult "gééémer" 486-oson fut a Battlefield 3 ultra beállítások mellett. Senkinek nem akarom elrontani az üzletét, de azért húzzatok már egy határt komolyan.

(#18) szupermacs válasza rudi (#5) üzenetére


szupermacs
(PH! kedvence)

Majd a jön sok-sok DLC és mindenki boldog lesz. Én már a megjelenés előtt láttam és sejtettem, hogy fölösleges belevágni és pénzt kiadni érte.

Steam: szupermacs // BattleTag: Szupermacs#2730 // Uplay: szupermacs // Origin: szupermacs // XLive: SleeplessWar

(#19) Fitzgerald


Fitzgerald
(PH! kedvence)

Elsők között voltam, akik nagy vonalakban ugyanazon a véleményen voltak már a megjelenés után 4 nappal, mint Bocha a cikkben.
Az év csalódása számomra.
Amit még hozzátennék a dologhoz az az, hogy a nem túl szép vizuális megjelenítés ellenére a játék még jól optimalizálva sincs, ami röhej. A minimumként megjelölt AMD 7870 ennél sokkal szebb játékokhoz is elegendő még ma, esetenként akár a maximális, vagy az azt közelítő beállításokhoz is....
A Fallout hangulat megvan, de sajnos valóban unalmas a játék....
Utolsó reménységem az Obsidianban van...ők azt mondták, szívesen készítenének még Fallout játékot.
Ennek az elavult, ócska motornak a hiányosságaival valószínűleg már ők sem tudnának sok mindent kezdeni, de abban biztos vagyok, hogy egy ennél kategóriákkal jobb játékot raknának össze.

(#20) nonsen5e


nonsen5e
(PH! kedvence)

A modderek amúgy, hogy tudnak ebből a motorból is (Skyrim) eszméletlen szép játékot kihozni, a Bethesda akiknek meg ez lenne a munkája és pénzt kapnak érte pedig miért nem?

「今が最高」

(#21) $p@rr0w válasza Gilthanas (#4) üzenetére


$p@rr0w
(őstag)

Ez a Pip boy app annyira egyszerű, és magától értetődő, mégis annyira fantasztikus hogy nem is értem a többi játékba hogy nem kerül kötelezően hasonló elem. Egyrészt. :C
Másrészt meg khmm vérlázító hogy a cikkben meg sincs említve. :(((

Kinőhetnétek már abból, hogy leírogatjátok miből nőttetek ki.

(#22) HussarF válasza nonsen5e (#20) üzenetére


HussarF
(PH! addikt)

Igen, a modderek felturbózzák a grafikát a gépigény meg ugyanolyan alacsony és mindenki számára elérhető marad... Ja, nem ;]

(#23) nonsen5e válasza HussarF (#22) üzenetére


nonsen5e
(PH! kedvence)

Még mindig jobb lenne mint a Fallout 4 esete (mondjuk Skyrimhez képest), hogy a játék továbbra is ronda, de a gépigény nőtt nem is kicsi.

[ Szerkesztve ]

「今が最高」

(#24) HussarF válasza nonsen5e (#23) üzenetére


HussarF
(PH! addikt)

Sztem egyáltalán nem nagy a gépigénye, sőt. Ha megnézed a mostani AAA-kat nem találsz iylet, ami ilyen simán fut és nem kell neki túl bika vas. Igaz, hogy nem is szép. De a Skyrim igencsak erős vasat kívánt meg a modok után.

(#25) Damage


Damage
(senior tag)

"néha a párbeszédek is beragadnak, olykor 10-20 másodpercet is kell várni egy társalgás végén úgy, hogy beszéd már nincs, de karakterünk arcát azért csodálhatjuk"

A párbeszédből bármikor ki lehet hátrálni. Nyomd meg a hátrafele/controller-en húzd hátra a bal stick-et. Ha választani kell a párbeszédnél a 4 lehetőségből, akkor se muszáj, el lehet sétálni válasz nélkül.

A follower-ek tényleg nagyon bénák. Sokszor inkább hátráltatnak, elállják az menekülési vonalat, láb alatt vannak. Engem a sok bug idegesít nagyon. Főleg azoknál a helyzeteknél, amikor egy küldetést amiatt nem tudok végigcsinálni, mert beragad az egyik karakter (ilyenkor vissza a legutolsó mentett állást). Sokszor elhagyom Dogmeat-et (nem küldtem vissza egyik településre sem). Ilyenkor be kell mennem valahova vagy ki (töltsön a játék) és újból megjelenik. Ha talál valamit, egyből elszalad és nem hallom, hogy honnan ugat.

A településfejlesztés inkább frusztráló, mint élvezetes. Erre kitalálhatnának valami használhatóbb rendszert egy patch formájában újragondolva.

Az összes idáig megjelent Fallout-ot végigvittem, ez is magába szippantott, de ez csak egy Fallout 3,25 vagy jó indulattal 3,5 lett. A párbeszédeknek nem érzem súlyát. Remélem a Fallout 5-re nem kell újabb 5 évet várni és valóban új részt kaphatunk!

''Az ember a legkegyetlenebb állat.'' Nietzsche

(#26) Csapoati


Csapoati
(PH! nagyúr)

Valóban gyengébb, mint pl. a New Vegas, de én azért ennyire nem érzem lesújtónak. Menet közben max. a bugok idegesítenek, mert simán eltelik 2-3 óra a barangolással, épületek kipucolásával úgy, hogy észre sem vettem magam. Márpedig ezt csak nagyon kevés játékban tapasztalom hasonlóképp. Számomra a nagybetűs Hangulat sokkal fontosabb, mint a grafika, vagy pár idegesítő dolog. A történet (fősztorira gondolok) meg nem értem miért unalmas. Még nem járok a végefelé, de eddig nekem kimondottan tetszik. A mellékküldik viszont tényleg sablonosak.

[ Szerkesztve ]

Haladni kell a korall (vagy Core-ral)!

(#27) Mans20


Mans20
(PH! addikt)

"Unalmas történet, unalmas küldetések, unalmas párbeszédek" Akkor itt is csak a mászkálás és felfedezés az élmény mint az előző bethesda játékoknál,azt hittem valamivel jobb lesz most.

(#28) Peat;)


Peat;)
(PH! kedvence)

Én úgy gondolom hogy a Bethesda egyszerűen beállt a sorba és túlságosan puhapö** továbblépni. Van egy jól bevált recept, ami egyszer kasszasiker volt és azt adják is újra és újra, nekem kicsit assasin creed beütése kezd lenni a sorozatnak. Nincs megújulás, nincs változtatás, ami változtatás van az kizárólag a nagyon trendi építgetős termelősdi éljük túl a világot dolog, ami helyett lettek volna szerintem fontosabb dolgok is amik már a fallout3-ban kiáltottak hogy következő részben változtassanak rajta. Nem tették. Így is tök jó játék és mivel régen volt az előző rész szerintem megéri az árát mert egy végigjátszás is elég tartalmas lesz vele. De egyet értek hogy ez messze nem 9-es vagy 10-es játék.

A wasteland 2 készítő brigádot úgy ahogy van meg kellene vásárolnia a kiadónak és velük együtt megújítani a sorozatot. De gyanítom a következő rész már arról fog szólni, hogy a házépítés után legyen 3 feleség és 9 gyerek minimum, persze beépítve a story fővonalába és egy moba módot is biztos beépítenek. Mert az a trendi.. :)

(#29) gbors


gbors
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Köszi az ismertetőt, akkor ebből sem lesz insta-buy. 1 év múlva is jó lesz - sőt, a bugok számának csökkenésével még jobb is.

Viszont a mobilra átrakható PipBoy zseniális ötlet!

"You want I should pull the head off of him? I could make it look like an accident."

(#30) bLaCkDoGoNe


bLaCkDoGoNe
(PH! kedvence)

Folyamatosan nagyon ambivalens érzéseim vannak a játékkal kapcsolatban. Egyszerre rajongásig szeretem a világot és a hangulatot, és egyszerre gyűlölöm az agyonbutított RPG elemeket, a gyenge forgatókönyvet, a röhejes AI-t és a bugokat.

A Fallout-széria az egyik (sőt, talán: "a") kedvenc sorozatom. Az egész világ, a hangulat annyira betalált nálam, ami kevés játéknak sikerült. 30+ éve játszom, a Fallout 1-2-t a mai napig elő-előveszem, de igazi érzelmek a 3. részhez fűznek: az a pillanat, amikor először kimentem a Vault 101-ből, és a vakító fénytől hunyorogva körülnéztem a wasteland-en, ahol csönd volt, csak a szél vert fel néhány porfelhőt és a távolban elszenesedett facsonkok meredtek az ég felé, a legtökéletesebb játéktörténeti pillanat volt az életemben, amit szerintem már nem nagyon fog felülmúlni semmi.

Imádom a világot, a grafikával sincs különösebb bajom, sőt, a fények kimondottan tetszenek, sokszor kaptam magam azon, hogy megálltam egy-egy helyen, és csak néztem ahogy a faágak között vagy az épületek romjain keresztül lecsorognak a fénypászmák...

Nem tudok ugyanakkor elmenni szó nélkül a számtalan hiba és számomra érthetetlenül rossz játéktervezési döntés mellett. A korábbi Bethesda játékokkal úgy néz ki, hogy szerencsém volt, mert egészen minimális buggal találkoztam csak játék közben mind az Oblivionban/Skyrimben, mind a Fallout3/Fallout New Vegas-ban. Ez a mostani rész viszont sajnos katasztrofális, rettenetesen sok hiba van benne, el is kezdtem őket gyűjtögetni (egyik sem tartalmaz nagy spoilert, de csak az nézze meg, akit nem zavar, ha lát olyan helyszínt, ahol esetleg még nem járt):
- Még jó, hogy lezárták az ajtót, mert nincs mögötte semmi
- Átjáró egy másik dimenzióba
- Itt kifújhatom magamat
- A rejtőzködés mesterei
- Panorámalift 1, 2
- Öngyilkos szupermutáns

A másik szívfájdalmam a játék végletes lebutítása, különösen a béna dialógusrendszer miatt vagyok mérges. A korábbi részekben mindig úgy játszottam, hogy lehetőség szerint minden beszélgetésszálat végigvittem, mert minél több információt magamba szerettem volna szívni a világból. A negyedik részben erre sajnos nincs lehetőség, sokszor egy beszélgetési opció kiválasztása elvágja a többi szálhoz való hozzáférés lehetőségét, ráadásul a választható opciók sem mindig egyértelműek (én szeretem pontosan látni, hogy mit fog mondani a karakterem).

Az sem tetszik, hogy minden lootolható konténer "felkínálja" magát: elég csak rájuk nézni, és máris tudja az ember, hogy mi van bennük. Én jobban szerettem kutakodni, keresgélni; arról nem is beszélve, hogy kimondottan zavaró, hogy az üres konténerek is generálnak onLook eventet.

A kőbuta AI-t pedig a tesztben is megemlítették, sokszor haltam már én is az elém beálló idióta kutya miatt.

Ezzel együtt minden alkalommal, amikor leülök játszani, elveszek a világban, és megvan a "na még egy helyszínt azért nézzünk meg" érzés is, ráadásul rengeteg urbánus jelölt és nem jelölt helyszín van, amiket élmény felfedezni. Egyetlen hiányérzetem a lore-ral kapcsolatban van, eddig nagyon kevés olvasnivalót, hallgatni valót találtam, pedig mindent fel szoktam túrni; a Skyrim sokkal jobban teljesített ebből a szempontból.

Ja, és az, hogy korrupttá válnak mentések, viszont megbocsáthatatlan.

[ Szerkesztve ]

"The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+] http://www.flickr.com/photos/blackdogone [+] 

(#31) nonsen5e válasza HussarF (#24) üzenetére


nonsen5e
(PH! kedvence)

Csak ha megnézzük a többi AAA címet, akkor messze a legcsúnyább, miközben a gépigénye alapján sokkal szebbnek kellene lennie annál mint amilyen most.

GTA V recommended a 7870 meg az i5. Emellett sokkalta szebb.
Witcher 3 szintén minimum a 7870 meg az i5, de sokkal szebb.
Battlefront is simán beéri kevesebbel is, és az is sokkal szebb.
Aztán hasonlókat lehetne elmondani a Dying Lightról vagy az MGSV-ről is.

Lehet, hogy vannak nagyobb gépigényű játékok, ezt nem tagadom. Viszont általában a nagyobb gépigényért (sőt, nagyon sok esetben kevesebb gépigényért is) összehasonlíthatatlanul szebb grafikát kapunk.

[ Szerkesztve ]

「今が最高」

(#32) Csapoati válasza nonsen5e (#31) üzenetére


Csapoati
(PH! nagyúr)

A Witcher 3 azért rossz példa, mert az ultrán még a Hairworks nélkül is akad kb a csúcsgépeken is. De tény, hogy jóval szebb a F4-nél.

Haladni kell a korall (vagy Core-ral)!

(#33) atainprison válasza Csapoati (#32) üzenetére


atainprison
(fanatikus tag)

Nekem 970-nel (ami azért nem csúcskártya) ultrán hairworks-szel tökéletesen fut, szóval elég jó példa a Witcher 3.

(#34) Csapoati válasza atainprison (#33) üzenetére


Csapoati
(PH! nagyúr)

Mit takar a tökéletes? Mert a 30 fps átlagban az számomra nem az.
Ez alapján meg nem nagyon számítok többre, hacsak azóta nem optimalizálták szét a játékot meg a drivert is.

Haladni kell a korall (vagy Core-ral)!

(#35) nonsen5e válasza Csapoati (#34) üzenetére


nonsen5e
(PH! kedvence)

Patchekkel nagyon sokat javítottak a teljesítményén a hónapok alatt.
Lehet, hogy megesz minden gépet, de minimum grafikán is szebbnek tartom mint a FO4-et.

「今が最高」

(#36) kengyel


kengyel
(PH! nagyúr)

Most így a cikk elolvasása után, kedved kaptam a játékhoz :)

kengyel

(#37) bLaCkDoGoNe válasza bLaCkDoGoNe (#30) üzenetére


bLaCkDoGoNe
(PH! kedvence)

Most látom, hogy az egyik linket elkúrtam, és sikerült kétszer ugyanazt a klipet belinkelnem.
Itt a jó link: Itt kifújhatom magamat

[ Szerkesztve ]

"The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+] http://www.flickr.com/photos/blackdogone [+] 

(#38) frame>24


frame>24
(PH! addikt)

Ha már van a topik:

Fallout 4 görbe tükör. Zseniális + poénhegyek olvassátok el!

▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1

(#39) atainprison válasza Csapoati (#34) üzenetére


atainprison
(fanatikus tag)

40-45 fps. Nekem az már tökéletes egy akció rpg-hez. Tudom ez szubjektív, de ahhoz képest, hogy a Witchernek milyen grafikája van a Fallouthoz képest, a gépigény szerintem is túl magas az utóbbi esetében.

(#40) blackrulz válasza bLaCkDoGoNe (#30) üzenetére


blackrulz
(PH! nagyúr)

a bugokon kívül amit írsz, azok nem hibák. ma már hc régi motorosokra kiadni bármit az öngyilkosság, minden kiadó próbálja bevonni a brutális méretű casual réteget, akiknek nem adhatsz olyan komplexitású játékot amit mondjuk régebben a fallout. ugye a régi "oké oké de azért nem egy fallout" megnyilvánulások gyakran előjöttek ;]

csináltak belőle egy kvázi meló utáni sörözős fps-t, annak tény hogy nem rossz, viszont aki egy hangulatos lövöldénél többet keres benne mert régi motoros, hát annak tényleg csalódás. én majd talán egyszer ha kint van hozzá minden dlc, és a kőfallout-os cimbora is áldását adja rá akkor megveszem. addig hagyom érni mint a jó bort :D

Rohadtok egész nap a levegőn és labdáztok, vagy leültök a gép elé és csináltok valami értelmeset?

(#41) MASSlag


MASSlag
(tag)

A Witcher 3 valahogy sok szempontból minőségibbre sikerült (szerintem az év játéka), nekem úgy tűnik ezzel inkább biztosra akartak menni.

A Witcher 3-nak mondjuk tény, hogy elég fura a hozzáállása a konfigokhoz. Egy 7950+3770k kombóval bármit csináltam, nem ment 50 fps fölé, viszont 30 alá sem (kivéve hairworks persze)

A bizonyíték hiánya nem a hiány bizonyítéka

(#42) bLaCkDoGoNe válasza blackrulz (#40) üzenetére


bLaCkDoGoNe
(PH! kedvence)

Tudom, írtam is: "számomra érthetetlenül rossz játéktervezési döntés". :K

"The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+] http://www.flickr.com/photos/blackdogone [+] 

(#43) speed471


speed471
(fanatikus tag)

Számomra nagy csalódás a játék.

-Skill rendszer túl szétosztott 275 szint elég durva és mire valami értelmeset kifejleszt a ember rá jön hogy már rég kellett volna egy zártörést hogy élvezhető legyen a játék.
Ok ne keljen mindent kifejleszteni, de élvezhetetlen így a játék.

(11 szint után én széjjel cheat-eltem a gamet így már élvezhető volt.)

-Grafikus hibákon nem tudok átlépni pl hiba.: van benne éjjellátos távcső na az amikor grafikailag beragadt és minden fénylik mint a rozsev mint amikor a gamma fel van húzva 200% és nem akar megjavulni a game még újra rakásra se csak ha a ember visszatölt egy régebbi mentést..na ez lol. :D

-Újítások nincsenek benne, elég gyengén kialakított story, kevés ellenség.

-Ha maxon van a cipelés nem kellennek a béna segítők mert futni lehet, csak sprintelni nem, de bármekkora súllyal lehet utazni pl.

-Építkezés tele van hibával és nem egyértelmű néha nem minden működik bug.

Egy iszonyat jó játékot tudtak volna csinálni ha nem ezt a szutyok graf motort használják, és a fejüket is összedugják egy jó game érdekében.
Egyébként a androidra összedobott game is elég monoton.

2015-év végén ez szánalom. :U

[ Szerkesztve ]

Két lépés közt születik a megoldás. "Okos az, aki csak a felét hiszi el annak, amit hall. Zseni az, aki tudja is, hogy melyik felét."

(#44) blackrulz válasza bLaCkDoGoNe (#42) üzenetére


blackrulz
(PH! nagyúr)

tudom, azért írtam hogy gazdasági döntés, annak viszont jó, mert ha megadnák az öregeknek azt a komplexitást amihez "szoktak" hatalmas játékos tömeg lázadna hogy a menüben nem találnak el a játékig:D

ennyi meg egy bambi :DDD

Rohadtok egész nap a levegőn és labdáztok, vagy leültök a gép elé és csináltok valami értelmeset?

(#45) Rodi 4.80 válasza Csapoati (#32) üzenetére


Rodi 4.80
(fanatikus tag)

Ezt cáfolnám, a Witcher 3 még Über beállításon, hairworks nélkül akadásmentes egy AMD 6350+GTX 680+8GB ram kombóval. Az MGSV és az AC Syndicate is magasan megy, de ez a Fallout 4 komolyan vicc kategória. Szép a világ, meg minden, de több a töltés idő, mint a játék. Nagyon vártam ezt a játékot, de egy forintot nem ér jelen állapotában. A Skyrim-hez képest szégyen... De még a Fallout 3 New Vegashoz képest is.

Nekem gyanús volt a Bethesda már a Murdered Soul Suspect megjelenésekor is.

Minden paranoiás engem üldöz.

(#46) nonsen5e válasza Rodi 4.80 (#45) üzenetére


nonsen5e
(PH! kedvence)

A Murdered az nem Square Enix? (Airtight Games) :F

「今が最高」

(#47) Rodi 4.80 válasza nonsen5e (#46) üzenetére


Rodi 4.80
(fanatikus tag)

Ezer bocsánat, az Evil within-re gondoltam.

Minden paranoiás engem üldöz.

(#48) The DJ


The DJ
(PH! addikt)

A Fallout 2 & 3 számomra közel tökéletes játékok, össze nem tudnám számolni hány órát öltem beléjük. A New Vegas egyelőre kimaradt, de pótolni fogom. Emiatt a rajongás miatt is rendeltem elő a Fallout 4-et és egyáltalán nem bántam meg. Egyelőre csak 10 órát tettem bele, mivel ritkán van időm játszani, de én nem látom ennyire borúsnak ezt az egészet. Találkoztam 1-2 buggal, de semmi olyan nem jött szembe, amiért újra kellett volna töltenem egy korábbi állást. Dogmeat egyszer beakadt egy bejárat elé és kicsit trükközni kellett, hogy beférjek mellette, de ezt is megoldottam könnyedén. A küldetéseket élvezem, a mellékküldetéseket is. Olyannyira, hogy így 10 óra elteltével még csak most léptem be Diamond Citybe. A grafikára sincs egy szavam se, Ultrán játszok és nekem tetszik minden, amit látok.

Az építkezés annyira nem fekszik, nekem nem igazán hiányzott, a fejlesztgetés se igazán az én világom, de azért elszöszölgetek ezekkel is. Amit viszont nagyon élvezek az a felderítés, a mellékküldetések, a kóborlás, a világ megismerése, a sztori kibontása.

Az biztos, hogy én végig fogok játszani minden mellékküldetést és addig nem is fekszem majd rá a fősztorira, amíg van más opcióm. Meg nem tudom mondani mikor vettem utoljára dobozos játékot (főleg a megjelenés előtt), de jelen esetben egy forintot sem bánok, számomra megérte az érte kiadott pénzt. :K

https://wpszaki.hu - Minden, ami WordPress, cikkek kezdőknek és haladóknak. || http://kepfeltolt.es - A kedvenc képfeltöltő oldalad a weben!

(#49) djgeg


djgeg
(őstag)

Jaaa senkinek nem tűnt fel, ezek fel tesztelés során :D
[ Fallout 4 Glitches and FAILS]

"640 kByte memória mindenre elegendő"

(#50) Duracellm...


Duracellm...
(PH! kedvence)

Ha itt is bajba lehetett kerülni egy szempillantás alatt, ha "csak úgy" besétálok valahova, akkor jól el leszünk egymással. :))

köszi a tesztet :R

Sün

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.