Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
Ahj hát remélem nem egy nagy vágóhíd lesz az egész.
Már régóta nemvagyok oda ezért a tipikus hentelésért. Lőni akit lát az ember. Az, hogy 160x eltalálnak közben mit sem számít...
Az első részben csap pár ilyen rész volt, remélem ez se ilyennel lesz teli... -
Fortissimus
őstag
vegre egy pc-s gameplay
jo latni egy normalis fordulast egerrel, nem pedig a kontrolleres benazast -
wikings2
őstag
Első részére gondoltam, mivel gondoltam a második sem lesz sokkal érdekfeszítőbb. Grafikára megint rámennek, (vagy nem mert nincs hova) és a játékélmény megint egy nagy 0 lesz. Arról nem is beszélve hogy a grafika miatt olyan rossz optimalizációt kapott ,hogy aki emiatt új gépet vesz annak egészségére ,mivel a mostani fps ek fele akkora gépen is vígan futnak 500x jobb játékmenettel és már lassan szebb grafikával.
-
wikings2
őstag
Hát engem nem fogott meg ez a stuff... Grafika 10/10 és Elbaszott konfigurálás és a játékélmény a Cod 3 mat se üti meg.
-
törölt tag
válasz
BalaNce87 #18 üzenetére
"Az meg szerintem a minimum hogy egy crysist pc-n mutassanak be, bár az is igaz hogy ilyen bemutatókon kényelmesebb állni kontrollerel a kezedben."
na ezen van a hangsúly
a múltkori multi bemutató is pc-n ment mégis kontrollerrel nyomult az összes - én is sokkal inkább állnék, minthogy ott görnyedezzek.
-
JoolsNOS
veterán
Kár, hogy ezt a részt már 6* láttuk
Meg az is, hogy az első dátum november volt. -
BalaNce87
addikt
válasz
#08052480 #16 üzenetére
Ez igaz, nah de ki az aki pc-n akar kontrollerel fps-t játszani, elég érdekes szitu, fordított helyzetet jobban megtudom érteni. Bár most van egy srác azt olyanok lő ps3-on cod4-be meg bad company 2-be hogy csak nézek, egyszerűen nem látni hogy azzal játszik, és most természetes hogy betanulható, de pontos célzásra nem teljesen alkalmas ettől függetlenül. Bár lehet a csávó aki játszott konzolon nőtt fel, azt ezért nyomta azzal. Én tényleg játszottam jó párszor fps-t kontrollerrel, de azért mégse az a legjobb választás egy fps-hez, de nem csak ahhoz.
Más: Az meg szerintem a minimum hogy egy crysist pc-n mutassanak be, bár az is igaz hogy ilyen bemutatókon kényelmesebb állni kontrollerel a kezedben.[ Szerkesztve ]
-
HyP3b0y
senior tag
Vagy mondjuk boxon játszanak csak billentyűzettel?
-
Sicilian
addikt
Kíváncsi leszek milyen lesz..
-
fpeter07
veterán
Remélem előrukkolnak az idegen valami nehéztüzérséggel. Elég kevés volt az első részben.
-
Gude
senior tag
Az első rész után a 2. is várós kategória.
-
VictorHUN
aktív tag
Ezeket a kamerás videókat nagyon utálom mint valami kalóz felvétel
[ Szerkesztve ]
-
heady91
tag
Ez tényleg xboxos, látszanak a gombok, amikor fel lehet valamit venni.
-
Silenzio
addikt
Ezt a videót már kiadták hivatalos promónak is, ahol nem ilyen gagyi kijelzőn nézed, másodkézből.
-
keIdor
titán
Tök olyan, mintha egérrel kattintgatna, pedig látom Xbox...
-
pr1mzejEE
addikt
Nekem kifejezetten tetszik. Már az első is megfogott. Majd mehetek gépet fejleszteni:S
-
Tituka
senior tag
többek közt ezt is várom nagyon....
-
Prosector
addikt
Nem tűnik rossznak...de inkább nem szólok semmit,mert az első része sem tetszett annyira,amennyire vártam...
Új hozzászólás Aktív témák
gp Érkezett egy új videó a Crysis 2-ből, melyben a kiállításon felvett gameplay jelenetek láthatóak.
- Videós, mozgóképes topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Tőzsde és gazdaság
- Trollok komolyan
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- EA Sports WRC '23
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Akku: 87%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- ZBook Studio 16 G10 16" FHD+ IPS i7-13700H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Sony 7.1 hangfalszett és Yamaha erősítő
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i7-12700KF + RX 7800 XT 16GB GDDR6 + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest