- Ace Combat 7: Skies Unknown - Hatodik évforduló, 6 millió eladott példány
- Final Fantasy VII: Rebirth - Újabb videón a PC-s kiadás
- Hosszabb előzetesen a Bleach: Rebirth of Souls
- Mortal Kombat 1 Khaos Reigns - Középpontban Conan, a barbár
- Free Play Days 2025 - 3. hét: FC 25, College Football 25, Madden NFL 25, F1 24
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathulhu
addikt
válasz FireKeeper #26 üzenetére
Nice! Koszi
Ashy Slashy, hatchet and saw, Takes your head and skins you raw, Ashy Slashy, heaven and hell, Cuts out your tongue so you can't yell
-
Cathulhu
addikt
Mi jon majd ezutan? Mondjuk TW: Westeros? esetleg TW: Middle-Earth? Amugy ezeknek meg orulnek is, foleg az elobbinek
Vagy akkor mar kavarjunk nagyot es TW: Nirn. Egy jo modnak el tudnam kepzelni.
[ Szerkesztve ]
Ashy Slashy, hatchet and saw, Takes your head and skins you raw, Ashy Slashy, heaven and hell, Cuts out your tongue so you can't yell
-
Armageddon? Jujj. Annyira nem lenne rossz, egyetértek, de...
1.: Ez egy kvázi teljes árú játék (most 37 euró a Steam-en). Egy mai teljes árú játékkal szemben azért már vannak elvárásaim. Itt kezdjük ott, hogy átvezető animációk legyenek. Ne sima állóképek (még csak nem is animált képek!) a karakterekről, amelyek szövegét szinkronszínészek mondanak fel. Ott volt a Final Liberation-t uszkve 20 éve. Na, az nálam a mai napig etalon az ilyen játékok terén. Élőszereplős, az 1990-es évek közepén bőven szinten lévő átvezető animációk. Emlékeztetőleg ez volt 20 éve a színvonal.
2.: Ha már Final Liberation, annak a zenéje igencsak hangulatosra, zúzósra sikerült... Az Armageddon zenéje erős ráhatással is átlagos. Semmilyen téren nem maradandó, sőt, egy idő után engem már idegesített, úgyhogy beraktam a Final Liberation zenéjét akkor már a háttérbe inkább.
3.: Játékfelület, oké, nézzük el, hogy régies, nevezzük retronak. De akkor is, ha őszinte akarok lenni, eléggé bántott, hogy a méretarányokra most sem figyeltek. Azért anno a Final Liberation-ban megoldották, hogy a Titánok és a szupernehéz harckocsik méret-eltéréseit az egységekhez képest jelezzék. Na itt semmi ilyen nincs. Egy hex-et foglal egy felderítő terepjáró és egy Reaver Titán is....
4.: A játék (legalábbis normál fokozaton) eléggé egyoldalú volt, nem panaszkodok arra, hogy könnyű, mert hát istenem, legalább volt sikerélményem.
De az, hogy gyakorlatilag a végén 12 szupernehéz harckocsival, 4 scout titánnal és 2 reaver titánnal, valamint 6 tüzérséggel gyakorlatilag legyalultam mindent, elég kiábrándító volt. Nem érte meg "sima" egységekkel szórakozni, egyedül pár gyalogos egységet tartottam meg a foglalásra. Azért nem érte meg "sima" egységekkel szórakozni, mert egy sima Leman Russ (és folyományai) egységet az Orkok pillanatok alatt szétkaptak (aztán állhattam neki pótolni), míg a szupernehéz harckocsik elég vastagok voltak, hogy csak úgy ne fogyjanak el. Ráadásul annyival nem kerültek többe a szupernehezek, mint amennyivel effektívebbek voltak (igen, azóta patchelték, és olcsóbbak lettek a Russ-ok)...
A gyalogos egységeknek harci értéke effektíve nem nagyon volt. Itt is érvényesült, hogy minél nagyobb távolságból lőjjük az ellenséget úgy, hogy az lehetőleg ne lőhessen vissza - na ez gyalogságnál csak a nehézfegyvereseknél volt opció, de ott sem érte meg (hatékonyabb volt egy jármű). Egyszerűen nem érte meg a gyalogosokkal foglalkozni...
Szóval balance terén méretes lyuk van a játékmechanikában...
5.: AI. Rálövök olyan távolságból, hogy ő nem lát... és marad egyhelyben. Szépen megvárja, akár körökön át, míg szitáválövöm. Azért két évtizede a Panzer General II. is jobban lekezelte már ezt a helyzetet...
Summa-summarium itt nem csak a "nem túl korszerű" megjelenítés miatt szűkült le a vásárlók köre, azok is csalódtak benne, akik amúgy adtak neki esélyt (mint én)...
[ Szerkesztve ]
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
Grath
HÁZIGAZDA
válasz Kareszovics #21 üzenetére
Angol Amazonon van, de meglepően nem olcsó - 20 fonttól indul.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Kareszovics
addikt
Én nem sokat játszottam vele (1x végigtoltam campaign), mert akkoriban nem volt hozzá vasam, de szerintem egy teljesen jó kis játék volt. Casual strat játékosként "sokkoló" volt számomra, hogy nem tudsz egységeket venni, hanem "addig nyújtózkodj ameddig a takaród ér."
Ha már itt tartunk: lehet a Mark of Chaos-t venni egyáltalán valahol? Dobozos, digitális piac, bármi (újonnan persze)?
http://steamcommunity.com/id/sgtavitus?l=hungarian
-
-
Persze ha mégis kiadnak valami összecsapott részt, akkor tuti, hogy kiborul a bili, mert azért a Warhammer-nek elég nagy rajongó tábora van.
Mert az utóbbi idők visszafogottan sikeres (és nem túl eredeti) Wh40k játékai után talán mentek a játékosok a GW székháza elé tüntetni? Ugyan már...
Per pillanat úgy tűnik, hogy a GW-t csak az érdekli, hogy pörögjön a név, és jöjjön ki minél több játék a franchise-al kapcsolatban. A minőség nem kitétel.
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
nagyúr
én jobban örülnék egy sandbox alapú shadow of the horned rat/dark omen riméknek, hosszú single player kampánnyal, procedurálisan generált mellékküldetésekkel.
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
Csapoati
nagyúr
Ez lesz az elso Total War, ami nem erdekel. Tudom, hogy bennem van a hiba, de a Warhammer nem az en vilagom strategiai jateknal. Egy Medieval 3-mal viszont barmikor kiengesztelhetnek.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Grath
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
Azért azt gyorsan tisztázzuk hogy a szóbeszédek szerint fantasy Warhammer játék jön.
Live-Die-Respawn
-
-
Grath
HÁZIGAZDA
A Creative Assembly-nek jelenleg 2 nagy csapata van (a hatalmas Total War és egy "konzol", utóbbi csinálta az Alien Isolationt) és jópár kisebb, amelyek a mobilos meg a MOBA-szerű mellékszálakon dolgoznak.
Szerintem simán elképzelhető, hogy az Attila kiegészítőn már egy kisebb csapat dolgozik, és a Rome 2 fejlesztői stábja dolgozik ezen már jó ideje.
-
CybonTom
tag
Azért van elég sok véletlen kiderült dolog, mint amikor véletlenül a gyűjtői verzióhoz adott szobrocskákon ott a spoiler a történet végéhez... ez még nem jelenti azt, hogy kijön egyből. Mint mondtam, az egység átszínezésen/formáláson kívül többre van szükség egy Warhammer játékhoz (nem ártana bele azért egy elég ütős mágia rendszer is és akkor a történetről/atmoszféráról nem is beszéltem), ami azért valószínű nagyobb vállalkozás, minthogy ki merjék dobni csak úgy. Valószínűbb, hogy az ott említett másik rész jön ki még ebben az évben (Kingdom) esetleg. Persze ha mégis kiadnak valami összecsapott részt, akkor tuti, hogy kiborul a bili, mert azért a Warhammer-nek elég nagy rajongó tábora van.
-
Grath
HÁZIGAZDA
A Relic-et a Sega vette meg majdnem minden sorozatával együtt (a Homeworld jogait a Gearbox vásárolta meg). Jelenleg hivatalosan Company of Heroes 2-kiegészítőkön dolgoznak, de Atlas kódnéven már jó két éve áll náluk fejlesztés alatt egy stratégiai játék, amiről egyre több pletyka mondja, hogy valójában a DoW 3.
-
djculture
félisten
Ha már most véletlenül kiderült hogy lesz ilyen szerintem akkor ez még idén kijön, akkor hol lesz komolyabb változásokra idő? Gondolom hogy most a római egységek helyett warhammerben megszokott egységeket raknak be meg kicsit a helyszint átvariálják 2 nap alatt plusz a tereptárgyakat és kész. Az ilyen véletelünl kiderült dolgok manapság elképzelhetetlenek, mindegyikkel maga a kiadó teszteli hogy van e rá igény.
[ Szerkesztve ]
-
-
Grath
HÁZIGAZDA
Előbb-utóbb talán eljutunk egy rendes, nagy seregeket megmozgató Warhammer 40K játékig is...
-
nofi
addikt
Wow, mennyit játszottam anno a Dark Omennel, kíváncsian várom.
Xbox GT: nozsolt
-
Ha lenne bugyim, most nedves lenne.
A Slime draws near! Command?
-
djculture
félisten
Mondom hogy call of duty sorsára fog jutni ez a sorozat, sz@rják ki az új részeket nulla innovációval..
-
Z a hangya
tag
"Zepi zsepi kincset ér, világ taknya belefér"
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 9 128GB - Porcelain (fehér) - 35 hónap garancia
- Zsír ASUS TUF A16 Gamer Tervező Laptop 16" -30% AMD Ryzen 9 7845HX 16/1TB RTX 4060 8GB QHD 2,5 165Hz
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 Strapabíró Laptop -60% 14" Bivaly Ryzen 5 PRO 4650U 6Mag 16/256 FHD LTE
- Új dobozos Lenovo IdeaPad Gaming 3 Gamer Laptop -20% 15,6" RYZEN 5 5500H 16/512 NVIDIA 2050 4GB FHD
- Dell 7410 Laptop 14" FHD/i7-10Gen/MS Office/DDR4 16Gb/1Tb M2/HDMI/USB-C/CAM/Wifi 1Év Gari 27% Áfá-s