Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• proof88

addikt

válasz kingabo #8 üzenetére

Nos, a 3500+-os AMD-k már asszem csak az Északi épületben vannak. Egyébként nem tudom, mi a gondod, mert a proci bőven elég a felsorolt játékokhoz, az integrált meg attól függ, hogy milyen... mert ugye egy SiS650/651-es VGA, ami még trilineáris textúra szűrést sem tud, csak bilineárist, nem egyenértékű mondjuk egy integrált Radeonnal vagy Geforce-szal... egyébként a Loviban (nagy gépterem) tudomásom szerint már Core2 alapú procik vannak, de ha mégsem, tök m1, mert a proci bármelyikhez elég... viszont videokártya van HD3400 is. :D COD2-nél jelenthet hátrányt csak, ha olyanok a beállítások.
    Ezek azért nem számítanak high-end-grafikás játékoknak már.

Egyébként most, hogy megvédtem a hardvereket, elmondanám, hogy hülyeségnek tartom én is, hogy nem lehet saját billt és egeret használni... és valóban vannak problémás billentyűzetek, arról nem is beszélve, hogy ha legalább szépen csúsznának az egerek... de nem... és LAN-rendezvénytől függetlenül, amit nagyon utálok, és amit szerintem kellene csinálniuk a gépekkel, az a takarítás... ezt most főleg az egérre mondom, tiszta ratnya az összesnek a csúszó talpa, meg minden... oké, hogy fejlesztenek hardverre, és ami van, az elég is, hiszen nem kell komolyabb hardver, HD3400 is bőven elég arra, hogy legalább elinduljon a szakdogám, ha pont olyat írok, vagy olyat tanulunk (Managed DirectX pl.), de hetente nem ártana áttörölgetni az egereket és a billentyűzetet.

A másik, hogy sokszor valóban gond van a bejelentkezéssel. Mondjuk ha be sincs dugva a hálókábel, akkor az egy dolog, de van amikor be is van dugva és mégsem megy... sajnos mindig van szerintem néhány ilyen gép. Ez azért rossz, mert rengetegszer nincs szabad hely a Loviban.

Aztán ott a kis Lovi, talán ott fejlettebb gépek vannak, mint a nagy Loviban, de az egereket ott is lehetne tisztogatni... a billentyűzetek ott vmi tisztességesebb darabok, mondjuk nem is várom el, hogy nagy tételben sok pénzt költsenek rá, de a takarítás hiánya miatt egy idő után azok is érdekesen fognak kinézni. Azt meg továbbra sem értem, hogy miért az asztal tölti be az egérpad funkcióját... élvezet, ahogy súrlódnak a talpak az asztalon...

Szerény véleményem szerint a rendszergazdiknak kicsit meg kéne erőltetniük magukat, hogy ne legyenek állandóan out of order gépek, mert olyan nincs, hogy állandóan több gép nem működik... már 3. éve ezt látom. És 1-2 megbízhatóbb takarítót meg be kéne állítani hetente egeret és billt pucolni minimum.

Szóval nagyrészt egyetértek azzal, amit mondtál. :D

Amúgy remélhetőleg a rendezvény kinőtte gyermekbetegségeit és most már sokkal gördülékenyebben fog zajlani. :K

Új hozzászólás Aktív témák