Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
vg
addikt
válasz cskamacska #14 üzenetére
Inversion borzasztóan rossz játék.
-
cskamacska
addikt
Kis lista. A Namco annyira ballisztikusan magasról szart eddig a PC platformra jó konzolos japó cégként, hogy az iszonyatos. Most két jobb játékukat is megjelentetik PC-re nemsokára, jelenleg ők tesznek nekünk szívességet.
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
cskamacska
addikt
Heh, évente egy tucat cím az már minden?
Azért kell GfWL mert a játék multi kompatibilitását így tudják megoldani, végül mégsem szándékoznak a net kódot a semmiből újraírni, és a rossz nyelvek szerint inkább a portolás minőségét javítják helyette. Ha tényleg így járnak el akkor szerintem bőven jobban járunk.
40€ MSRP, meg a 50-60 eurós játékok óta olcsó(mondjuk úgy az € 2002-es bevezetése óta ). Boltban nálunk ez azt jelenti, hogy 10-12 ezer forint helyett, 8 ezer forint körül lesz.
[ Szerkesztve ]
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
wesker24
senior tag
Azért a 20 $ mégis csak jobban hangzik mint nálunk a 40 Euro !
I am the Lord of Deadside !!! The Horror the horror I embrace it !
-
Cyno
tag
40 júró mióta baráti PC-és játéknál?
Tudom, Diablo 3 óta. -
Jakesz
addikt
Nem az lett korábban nyilatkozva, hogy a rajongók kérésére eltávolítják a GfWL-ot és Steamworks védelmet raknak bele?
-
Tyrel
őstag
Nem vágom miért kell ekkora katasztrófát csinálni abból hogy GFWL-el megy... Ennyiből a battlenet, steam, origin vagy bármi más account szükségességét is ugyan úgy kritizálhatnátok más játékoknál...
Ott van pl. Dawn of War 2, ahhoz is kell GFWL, soha nem volt vele semmi bajom... Csak egy account rendszer a sok közül.Engem mondjuk ez a játék nem érdekel, eddig azt se tudtam hogy létezik, de ha ilyen kozolos cuccok jönnek be nektek akkor inkább támogatni kéne a GFWL-t az ellenzés helyett, mivel a Microsoft ezzel támogatja hogy Xbox-ról portoljanak játékokat PC-re... Kb. olyan amit csináltok mint ha egy indie játék imádó elkezdené Steam-et ócsárolni.
Turenkarn
-
mttssz
senior tag
Miért kell minden játékhoz GFWL?
-
Crus
őstag
Dark Souls-ban sajnos nem tudsz az Aukciós Házban-ban előnyt vásárolni magadnak... ott a személyes ügyesség és skill-ek számítanak csak
Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - Az atomháború szörnyen unalmas.
-
félisten
GFWL = nem érdekel.
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest