- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Romano
veterán
válasz Walter_White #125 üzenetére
Gondolom neki az is mindegy hogy a gyári cpu hűtő van rajta a gyári pasztával. Valakinek ezt jelenti a normál működés.
Nekem E5430 volt 3,2GHz-n 60 fok fölé nem ment. Persze nem is a gyári hűtést használtam pláne nem a gyári pasztával.
Nekem ezt jelentette a normál működés. Oké nem csak a fécbúk, passziánsz és film ment a gépen.[ Szerkesztve ]
Ez....e...ee...ez egy.... ez egy FOTEL???
-
Dr. Romano
veterán
válasz balogh.tibor #114 üzenetére
What? A kupakot á szokták forrasztani a széleken a pcb-re?
[ Szerkesztve ]
-
Dr. Romano
veterán
Forrasztott proci esetében a paszta nem a kupak és a mag közé került felvitelre hanem a fogkrém tubusának belső falára. Ezért nem érzékelsz különbséget.
Ha a krém a mag és a kupak közé kerül akkor könnyen úgy járhatsz mint az az X2 5000+-os AMD proci (intel fanboy agyfasz? lol), amit a minap deliddeltem és a Colgate már sziklaszilárd állapotban kandikált ki belőle.
Eredmény? Friss túró felkenése után már nem ugrott ki terhelés hatására 70 fok fölé 2,6GHz-n, hanem tuningolva (2,9)! 52fok max.
Új hozzászólás Aktív témák
- Garanciális AMD Ryzen 9 9950X 16-Core Box Processzor
- i7 9700 , MSI Z370, 32GB DDR4 félkonfig
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 7 9800X3D processzorok 3 év garancia 27% áfa KÉSZLETRŐL!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7900X 12mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 5 5600 BOX - Új, 3 év garancia - Eladó! 40.000.-
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest