Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fitzgerald
veterán
"a fejlesztők elérhetővé tettek egy nagyon rövid demót is, amelyből látható, hogy fog kinézni a végső kiadás."
Nem valószínű hogy így fog kinézni a végső kiadás, nagyon pre-pre-pre-alpha feelingje van az egésznek.
A Penumbra is jobban nézett ki ennél 10 éve, és az is fillérekből készült. Szerintem az UI is át lesz még dolgozva. -
VinoRosso
veterán
válasz cssanyi1991 #21 üzenetére
ez egy alpha, örülj ha nem crashel. Belső verzióban ilyenkor még általában feje sincs a karaktereknek.
-
cssanyi1991
csendes tag
2016 van de a fejlesztők még mindig kispórolják a karakter mozgásokat... ott vannak a gombok, ládák, és telekinetikus erővel nyitod fel őket vagy épp nyomod meg a gombot? Nehéz lett volna 1-2 plusz mozgást, animációt belevinni? Arról már nem is beszélve, hogy a Dark Messiah-n és talán a Fallout 3-on kívül nem láttam még olyat amiben ha lenézel látod a karaktert.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz kriszpontaz #1 üzenetére
azzal vigyazz, mai szemmel iszonyatosan tul van bonyolitva az interface es skilleknel is leginkább online tutorialokbol derul ki mi mire jo egyaltalan. az is jol jelzi a dolgot, hogy amikor kijott, akkoriban elegge szokatlan volt a tutorial, es nagyon kellett neki.
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
VinoRosso
veterán
Közben kipróbáltam a 'demot', játszhatatlan, egyfolytában crashel.
-
GypsFulvus2
őstag
A gyűjtési idő rekordját pedig a Torment: Tides of Numenera tartja: a kért 900.000 USD szűk 6 óra alatt gyűlt össze. Az végül "csak" 4.1 millát kapart össze.
[ Szerkesztve ]
"Only the paranoid survive" - Andrew Grove, (1999)
-
br.rak
őstag
Az első rész jóval lasúb/lomhább játékmenettel rendelkezett, mint a második rész, inkább volt egy kaland/rpg, mint fps.
A második részben elég jól eltalált volt a logikai és karakterfejlesztős rész, mellé az FPS rész is viszonylag pörgős volt. Nem véletlen, hogy sokaknak a második rész jött be inkább. (bár az utolsó video eléggé wtf kategória volt, kicsit elbeszélt egymás mellett a fejlesztő és a videós gárda... ) -
Crytek
nagyúr
Star Citizen az nem mondható kickstarteres cuccnak mert arra azóta is gyűjtenek de nem ott.
Ő a rekorder 6.9 millió $
Next PC Upgrade: 2022
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Z10N
veterán
-
Crytek
nagyúr
Remélem ,hogy a kickstarter után a kasszáknál is jó teljesít majd és jön a 2. rész remakeje is!
Next PC Upgrade: 2022
-
oriic
HÁZIGAZDA
Frissítve: Ahogy azt várni lehetett, a kért összeg összejött, jelenleg több mint 943 ezer dollárnál tart a számláló, azonban a gyűjtés végéig még 17 nap van hátra.
Live-Die-Respawn
-
Shodan
addikt
A legjobb dolog ami történhetett hogy az EA kezei közül kikerültek a jogok! Máig furcsálom egyébként hogy Ken Levinek a 2 után elmentek a bioshock irányba.
Az pedig hogy a 3-on és ezen a rebooton olyan nevek dolgoznak mint Warren Spector és Terri Brosius (Shodan hangja) és a volt Looking Studioból sokan, csak jót jelenthet. Alakulhatott volna jobban is, de ha annak idején az EA megcsinálja a 3-at biztos hogy sírtam volna.www.pc-style.hu - Első magyar minimal modding oldal.
-
[Prolixus]
addikt
580 ezer dollárnál jár a kampány. Na, szerencsére nem lesz ezzel baj, simán meglesz a kitűzött cél.
I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando
-
saelin
veterán
válasz [Prolixus] #2 üzenetére
Hát igen... a harcrendszer nekem is nagyon lassúnak tűnik. Engem ez már el is ijesztett a játéktól, pedig a második részével játszottam még évekkel ezelőtt, de ott volt egy bazinga retro hangulat, ami elvitte a hátán a játékot.
Ennél már azért többet várnék, mint egy grafikai upgradet."It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
válasz [Prolixus] #2 üzenetére
A demo olyan rövid mint a videóban?
RYZEN 7+ RTX Powa@1440p 240Hz hétvégén nem biztos, hogy elérsz
-
[Prolixus]
addikt
Nekem csak 2-szer crash-elt a demó....
Első blikkre amúgy rohadt jól néz ki. Ez a SS első pályájának a legelső részének a remake-je. Viszont ha már reboot-ot magyaráznak a készítők, akkor jobban belenyúlhatnának a készítők a játékba. Például az idiótán kinéző szervízrobotok kinézetét éppenséggel lecserélhetnék. Vagy a játékmenet is csigalassú. Szerintem itt sem kellene ennyire hű lenni az eredetihez. Nem azt mondom, hogy teljesen szabják mai sztenderdekhez a játékot, de ennyire darabos ne legyen. Lehetne picit gyorsabb a mozgás, vagy a nyavalyás cső lendítése.
A másik: Írták a készítők steam-en, hogy direkt ilyen pixeles minden a játékban, ha közelről nézi az ember a textúrákat. Nekem rohadtul tetszik, de aki nincs tisztában ennek a szándékosságával, az fanyalogni fog. Szóval talán ez sem egy szerencsés döntés a részükről. Ha akkora rajongóbázisa lenne a SS-nak, hogy simán "eltartana" egy ilyen játékot, akkor ez nem jelentene problémát. De van-e neki ekkora rajongóbázisa?
A Kickstarter kampány jól halad mondjuk, már több, mint 300e dollárt szedtek össze.
I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando
-
kriszpontaz
veterán
Nem néz ki rosszul. Lehet a GOG-on ingyen osztogatott System Shock 2-t elő is veszem, nem vagyok mai csirke de ez kimaradt az életemből.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Path of Exile (ARPG)
- BestBuy ruhás topik
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Gurulunk, WAZE?!
- Védelmébe vette az Intel volt vezére az Intel 18A node-ot
- Path of Exile 2
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- Zalman ZM650-EBT (hibás) eladó
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest