Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz laceszgamer #17 üzenetére
Lesz open beta, ez mar hivatalos. Aki pedig elorendeli a jatekot, az a tobbiektol ket nappal korabban mar jatszhat a betaval.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
Fitzgerald
veterán
válasz laceszgamer #17 üzenetére
Augusztus-szeptemberig nem valószínű.
-
laceszgamer
addikt
remélem open beta is lesz hamarosan.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
addikt
Akinek még nincs kódja de kíváncsi a játékra: Battlefield 5 Closed Alpha Live Stream! by jackfrags
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix - Acer ED347CKR Ultrawide \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
Dtomka
veterán
válasz HELLAFLUSH #12 üzenetére
Nem, hisz kitartok. Ha korábban sem kellett megadnom semmit.. Akkor most miért tenném? EA & DICE... bekaphatják!
Az V-t még meg fogom venni.... és szerintem az lesz az utolsó BF! 2005 óta minden megjelent játékukat megvettem, és most sem! 1 kibe...ba...xot alpha kódot nem küldtek. Ennyire értékelik aki kitartó\hűséges....
De mint ahogyan a BF1 esetében is 1 .doc -ban leírtam a betaval kapcsolatban a véleményem, a BF V-ről is lefogom. És UI: - ban elbúcsúzom tőlük. Nem tizen, huszonéves vok már...
Én 1 vagyok, de lehet ezt mások is átélték\gondolják...És ha úgy adódik eladom a gépet és fontosabb dolgokra fordítom az időm. család, barátnő, barátok, kutya... stb...
-
M5Norbi
őstag
Valakinek vélemény srácok?
Ha meghalsz, Te nem tudod, hogy halott vagy, csak a körülötted élőknek nehéz. Na most ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy!
-
Dtomka
veterán
válasz HELLAFLUSH #10 üzenetére
Én is írtam nekik, a free dlc bug miatt. Azaz, hogy kártyaszámot kér. De azért megemlítettem, hogy szomorú vagyok, hogy nem kaptam kódot a BF V close alpha-ra
Tudom, 0 % esély, még a válaszra is, de legalább megpróbáltam
-
HELLAFLUSH
őstag
most próbáltam meg tőlük "eleszett kódot" kérni de sajnos nem adnak
-
Dtomka
veterán
Erről is lemaradtam
Sebaj! Mert lesz OpenBeta
-
Duck663
őstag
Sziasztok,
Egy kódot vagy meghívást én is örömmel fogadnék! Köszönöm! Találkozunk a csatatéren!
Igen-igen, még mindig Win7-et használok, és ha így haladunk még 2030-ban is így lesz.
-
novakalex
aktív tag
Sziasztok,
Ha véletlen valakinek lenne egy felesleges kulcsa azt elfogadnám privát üzenetben! Köszönöm szépen!
-
Raysen623
addikt
Ha valaki kipróbálta már az alfát és omegát ne fojtsa vissza a szavait és legyen kedves írja le tapasztalatait.
A MÁV-nak öt ellensége van: a négy évszak, meg az utasok.
-
gzoli2
tag
Ha valaki ki tudja próbálni fx6300 procival kérem irja be hogy fut vele.............
Vhk clán , még aktiv uo hq klán. www.vhkclan.atw.hu
-
nagyúr
Hurrá !
vagy külön kulcs megszerzésével lehet bejutni
Nem lehetne kapni egy külön kulcsot ?
[ Szerkesztve ]
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
Új hozzászólás Aktív témák
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Path of Exile 2
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Mozilla Firefox
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest