Új hozzászólás Aktív témák
-
AMD!4ever
őstag
Hát Úgylátom Amerikában egyre inkább eltapossák a "demokráciát",persze eddig is csak kamu volt igazábol.
Itt van ez a törvény,és ott egy másik:
NDAAMár a cime is jól hangzik
éljen a demokrácia.....
ui:ehez képest Viktor egy polgárjogi aktivista.
Hiszek egy Istenben,Hiszek egy Hazában,Hiszek Magyarország feltámadásában!
-
Male
nagyúr
A kezdeti verzióban úgy volt, hogy elég ha megvádolják az oldalt... mostmár bírói döntés kell hozzá. (más kérdés, hogy ezt hogyan játsszák le egy külföldi oldallal szemben... de meg lehet nézni, mit alkottak a bíróságok pl az Apple - Samsung kapcsán, ahol elsőre a döntéshez elég volt egy fotosopolt kép...)
A csillagozott e-mail cenzúra rész is érdekes... vajon azzal újra mehet a felhasználók beperelgetése?
-
ddekany
veterán
Itt néhány kardinális dolog nem lett tisztázva, így erről nem lehet érdemben beszélgetni...
Egyik, hogy milyen eljárás során válik blokkolttá valami. Tehát ki dönt erről, stb. Gondolom nem úgy megy, hogy egyszer csak blokkolva van az oldalad, hanem először kapsz egy bírósági idézést, vagy valamit, aztán majd a bíróság kitalálja kinek van igaza. Bár, US-en kívüli tulajdonosú oldalaknál...
Mi ez, hogy .com és .org-ra nem vonatkozik? Ennek így mi értelme lenne? Az összes warez site átköltözik com-org-ra és kész, nem? Mi itt a bökkenő?
És ez, hogy Goolgle a keresési találatokat szűrje... gondolom csak ha az USA területén adod ki a keresést, vagy nem?
-
bAtt001
addikt
próbálják ezt híresztelni mindenhol de sokan nem is tudnak róla, akkor lesz ennek nagy visszhangja amikor majd életbe lép és az emberek kedvenc oldalai sorra tűnnek el a netről... akkor majd mehet a sírás de akkor már hiába. és az a szomorú most hogy a sopa elfogadása ellen maximum az amerikaiak tehetnek valamit is (írnak a kormányzónak, hívják telefonon bla bla), mi meg nézhetjük ahogy a sok buta szépen elfogadja
[ Szerkesztve ]
-
Youri
veterán
Stop Online Privacy Act
RTX ON
-
rauschie
senior tag
Láttam már ezt. Igazából az a furcsa, hogy ha bármelyik velem többé-kevésbé egykorú ismerősömnek (tehát harmincon innen) nekiszegezném a kérdést, hogy az internet hiányozna neki jobban vagy Hollywood, kivétel nélkül mind az előbbi választaná. Egy ilyen intézkedésbe szerintem bele kellene, hogy bukjon egy kormány, meglátjuk lesz-e intézkedés és lesz-e népharag utána. Ez szerintem egy hosszú harc/folyamat első komolyabb felvonása, most jönnek elő azok a kérdések a virtuális világban amiket azon kívül már pár száz éve leboxoltak.
-
félisten
válasz TESCO-Zsömle #28 üzenetére
Legyen becsületes, feddhetetlen.
Ébressze rá a többi embert is arra, hogy mi folyik a világban.
Vegye emberszámba a többi embert a környezetében.Esetleg vegyen elő egy könyvet és olvasson, de ez már haladókurzus.
Kapcsolja ki a TV-t, de ezt már tényleg csak nagyon csendben merem említeni.MOD: A nagyon merészek passzív ellenállásba/bojkottba is kezdhetnek, de ez már tényleg őrültségnek hangzik az átlag számára.
[ Szerkesztve ]
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
wednesday
őstag
Amíg a dollár a világpénz (pl csak dollárért lehet olajat venni) addig van nyeregbe az USA pénzügyi rendszere. A FED addig nyomathatja a pénzt fedezet nélkül, hiszen az egész világgal fizettetik meg az inflációját. Ha valami veszélyezteti a világpénz szerepét (euró?) akkor, gyorsan le kell rontani a rivális valutát, vagy, ha valaki felveti, hogy nem dollárban kéne olajat beszerezni, azt minél előbb megtorpedózni.
-
Airedhyal
aktív tag
válasz CsiguszMaxim #33 üzenetére
thx
-
Male
nagyúr
válasz TESCO-Zsömle #28 üzenetére
Pl olyan tiltakozással lehet valamit elérni, ami a godaddyvel szemben volt, amiért támogatta ezt a törvényt... törvényes és hatásos is volt.
-
Action Hank
csendes tag
Mit mond erre az emberek 90%-a?
Hát jó, mert nekünk jobb lesz. Agymosottaké a világ, legjobb példa 9/11.
-
edward2
addikt
válasz wednesday #13 üzenetére
Azért pörgetik a hiteleket, mert így lehet duzzasztani az elért pénz mennyiségét, amiből lehet fegyvert csinálni.
Tudod amikor bedől a gazdaság akkor amerika fog a legnagyobbat röhögni. A gazdaság sohasem erő. A fegyver mindig a végső erődemonstráció és ezt az emberek manapság hajlamosak elfelejteni.
-
Silenzio
addikt
Ha jól értem, rasszista a törvénytervezet? Mert ez már nem egyszerűen lokálpatrióta. Pont a saját domainjeiken jegyzett oldalakat nem tiltják? Ami nekik szenny, az csak máshonnan jöhet? Ez mér rosszabb, mint a mi, hajléktalanok elleni törvényünk (ápr. 15-től) - bár az sokkal szomorúbb, mivel ott sokkal megrázóbb a téma.
https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR
-
félisten
Azt értsd meg, hogy az anonymus nem "üt", csak úgy csinál.
Viszont a tevékenységben résztvevők bebörtönözhetőek.Mi van akkor, ha egy ideig nem elérhető egy honlap?
Elárulom: semmi.Viszont akik ezt csinálták elővehetőek. Hopp, lehet szerzői jogsértés is előkerül.
Pár év börtön meg annyi pénzbüntetés amit 20 év alatt sem keresel meg.
Akarsz még szabadságharcosat játszani?Persze, névtelenül. Ahogy pistike elképzeli...
-
{Zodiac}
senior tag
nincs mese, kell az a blacknet minél hamarabb
Öntörvényű Sünmalac
-
M3Ny3'T
senior tag
Thomee válaszát kicsit kiegészítve: Hozogathatják az új törvényeket, de az nekik kiadás és olaj a tűznek. Maga a kormány nem fogja bírni szvsz a védekezésre kitalált törvényeket. Főleg úgy, hogy a szenátus tagjainak minden bizonnyal fingjuk nincs, hogyan működik az informatika. Úgyhogy ha nagyon akarják, szakikat is alkalmazni kell, ami meg még megdobja a költségeket.
Skype-on lány az informatikusnak: Milyen színű a szemed? Informatikus: #0034ff
-
Thome
veterán
Ez így igaz is, de azért ahhoz elég nyomos ok kell, hogy egy anonim csoport miatt még létrehozzanak x+1 biztonsági intézkedést az interneten. a meg ez megtörténik, mi lesz? Mókuskerék. Anonymous magára veszi a dolgot, és ismét üt. És ez így megy tovább? A végén mindent betiltanak? Ugyan... Az óriásvállalatoknak sem érdekük hogy az egyszeri júzer ne férjen hozzá az internethez, mert bizonyos oldalakat letilthatnak (google ads-os oldalak, amelyeken illegális tartalom lehetséges), mivel nem fér hozzá a felhasználó, így oda nem kell több reklám -> bevételkiesés a googlenek. De ez csak a google.
Ez az anonymous lehet hogy egy nagy csapda, de ez a korlátozósdi nem fog működni, legalábbis hosszútávon biztosan nem.
-
félisten
Véleményem szerint az Anonymus egy jól megkonstruált csapda:
- azok egy része akik egyébként lehet csinálnának valamit várnak a "külső segítségre"
- azokat akik hajlandóak tenni valamit beleviszik illegális tevékenységbe és elzárással lehet őket befenyíteni.Mindezt névtelenül, hogy ki-kik van(nak) a szervezet mögött.
Persze valódi "kárt" nem okoznak, de kiváló ürügyet szolgáltathatnak további "biztonsági intézkedésekre"...
Gondolkozzatok már!
-
M3Ny3'T
senior tag
Csak az amcsi oldalakra nem érvényes ez? Hát...végül is megvan a demokrácia országon BELLÜL, az összes többi ország van leszarva, mindenki fölé akarják magukat emelni (bár már vagy 200 éve ez a tipikus amcsi mentalitás).
Erre a törvényre bizony Anonymous-ék is ugrani fognak, ha bevezetésre kerül és akkor Bye Bye Ámerikái álom!Skype-on lány az informatikusnak: Milyen színű a szemed? Informatikus: #0034ff
-
félisten
Röviden: az emberek egy jelentős része elkezdett rájönni, hogy át vannak b@szva rendesen.
Ezeket az információkat az interneten szerzik be.Elkezdtek gondolkodni, amitől nagyon veszélyesek lettek az "elit" számára.
Ezért akarják "betiltani" az internetet.A világ működése 3 percben elmagyarázva:[link]
-
-
hommeros
őstag
Én arra gondoltam, talán a neten értékesített hamisítványok miatt. De ez se teljesen állja meg a helyét.
Le style est l' homme même. | Azt mondani, hogy nem érdekel a magánélethez való jog, mert neked nincs titkolnivalód, ugyanolyan, mintha azt mondanád, hogy nem érdekes a szólásszabadság, mert nincs mondanivalód.
-
wednesday
őstag
válasz Sirandrish #4 üzenetére
Az amerikaiak sokkal szegényebbek mint ahogy ők ezt gondolják. A fogyasztási társadalmukat csak a hitelfelvételek tartják fenn. Azért gerjesztik a piramisjátéknak megfelelő hitelkihelyezést. És már nem csak ott, hanem az egész világra kiterjesztették.
Az egész pénzügyi válság onnan indult és most csak azért állnak jobban, mert EU-t, úgy úgy minősítik le, ahogy akarják, így a dollár vissza tudott erősödni.Most is olyan hír volt, hogy erősödött az amerikai gazdaság, növekedett a fogyasztás, az elbocsátások után, újabb munkahelyek születtek, MERT a lakosság hitelfelvételi kedve újra megnőtt. Veszik fel a hiteleket és így megindult a fogyasztás ismét, "gond egy szál se."
De, ha ez egyszer bedől akkor a kőkorszakba repülnek vissza (sajnos viszik magukkal a világgazdaságot is).
Szerintem ne prédikáljon az USA "kormánya" a demokráciáról, ahol a Goldman Sachs irányítja az országot. -
hommeros
őstag
Itthon oldják jól meg. Elviszik a szerveredet, gépedet amit akarnak, ha ép kedvük van hozzá. És még új törvény se kellett hozzá. Sőt, le is szarják itthon,hogy törvénytelen a lefoglalás ilyen formája.
A warez csak egy jól felépített stratégiai ürügy a politikai cenzúra bevezetéséhez ámerikában? Nem lennék meglepődve.
[ Szerkesztve ]
Le style est l' homme même. | Azt mondani, hogy nem érdekel a magánélethez való jog, mert neked nincs titkolnivalód, ugyanolyan, mintha azt mondanád, hogy nem érdekes a szólásszabadság, mert nincs mondanivalód.
-
ProEvoFan
nagyúr
Jézusom.Ez a törvény kontrollálja az emberi szabadságot.Önhatalmúlag döntenek az emberek felett.
És még USA oktat ki minket, USA mondja Magyarországra hogy itt diktatúra van...aha, persze...
USA megmondta a frankót, ha megszavazzák a törvényt, akkor nem kell sok idő, hogy Európában is beköszönt a net szabadság vége.Ugye ha nagy a pénz lobbi, akkor mindent el lehet érni...[ Szerkesztve ]
-
Lenry
félisten
Ráadásul a legtöbb illegális letöltőoldal szintén *.com és *.org bejegyzésű (USA) néven fut, tehát őket sem érintené a szűrés.
a YouTube is amerikai és .com
akkor nekik se lehet bajuk?Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Sirandrish
legenda
Erre szoktam azt mondani hogy "bárcsak ne tudnám miről beszélsz"...de sajnos tudom
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Nunder
őstag
Lassan tényleg kilyukadunk oda, mint a Family Guy-ban. Már a valóságot is cenzúrázzák. Tehát ha jól értem, elég pár negatív megjegyzés, és az oldalt le lehet állítani. Tehát ha én mondjuk összerúgom valakivel a port, és elkezdem ócsárolni a weblapját néhány kollégával, akkor minden zokszó nélkül bezárják? Szép új világ.
“It's the job that's never started as takes longest to finish.” // blackbird3dworks.hu
-
sakeee82
aktív tag
válasz Sirandrish #4 üzenetére
Vicc az amerikai hozzallas, diktatorikus szabalyzas online! Ha kiirom facebookon, hogy hallottam ezt meg ezt az uj zenet, maris jon a level, hogy hol hallottam, mert ha jogot sertettem, vegem van!
6 napja vagyok itthon(2,5 eve Angliaban "elek")...Sztem nem kell ecsetelnem a kulonbsegeket Magyarorszag es a nyugat kozott. Ebbol a penzbol, amibol szerencsetlen embereknek kell megelni, vicc! Persze azert van akinek meg jol megy, de ok a kissebbseg.
Remelem egyszer meg elheto orszag lesz a mi kis hazank![ Szerkesztve ]
-
bAtt001
addikt
tehát akkor tiltsuk le az oldalakat amin megtalálható akár egy darab illegális kép/videó/zene, de csak akkor ha ez az oldal nem amerikai... igazán elmehetnének a 'csába már. már elég régóta ez a téma rengeteg helyen és már az is kiderült hogy olyanok támogatják a tervezetet akik kb azt sem tudják mi az az internet... idiótákkal vagyunk körülvéve, ez nem is lenne baj ha nem nekik lenne több hatalmuk
-
Sirandrish
legenda
Jahj azért Magyarországot hagyjuk!
Amcsinak kéne még 1-2 ilyen döntést hoznia , és még akkor is 1000szer jobb lenne nekik mint a magyaroknak....
Lassan a világ alja leszünk, ha még nem vagyunk!Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
horush
addikt
Úgy bírom, hogy közben meg ők pattognak, hogy Magyarországon milyen szörnyű dolgok vannak, "megszűnik a demokrácia".. Hol van ilyenkor a nagy amcsi liberalizmus?
[ Szerkesztve ]
-
Kaiku
senior tag
Mondjuk azt ne mértem, hogy miért kell olyan országokkal példálózni akiket az érintett ország elítél, mivel nem demokratikusak, az emberi jogokat nem tartják be stb.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest