- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- BIOS frissítés
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Melyik tápegységet vegyem?
- Intel találgatós topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Acer notebook topic
- Forrmell.enn
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
x360elite
őstag
Hát egyelőre eléggé elmaradt az új MK bejelentése
.
Pedig nagyon reménykedtem benne, mert az X után lehetett volna folytatni ezt a story-t. Pl. úgy, hogy a külső világ a vereség után megpróbálja feltámasztani Shao Kahn-t, de (mit tudom én) félresikerül a művelet és ehelyett egy dimenzió kaput nyitnak téren és időn át, ezáltal az mk1,2,3 és 9 Shao Kahn-jai mind átjönnek rajta. Így lehetett volna neki 3-4-5 kosztümje és különféle harcmodora is.
De ez csak egy alapötlet így ebéd közben egy "senki"-től. Ezért nem értem, hogy a nagy koponyák miért nem képesek rá. Igény lenne új mortal-ra az tuti.
-
-
x360elite
őstag
Szerintem is maradnak. Remélem az én két kedvenc karakterem (Reptile, Mileena) is marad. Sőt egy extra dolog is jól jönne. Volt anno 1998-99-ben a Mortal Kombat Conquest sorozat. Abból is lehetne mazsolázgatni karaktereket. Pl.: Siro, Vorpax, Kreeya, Tomas, Mika. Sajnos 1 évad után elkaszálták a sorozatot, ezért nincs nagy esély rá, hogy ezek a karakterek játékban fognak szerepelni. Mondjuk a saját hibájuk miatt lett vége. Az USA-ban 2000 előtt FOX tv-n vetített filmek 99%-a elhalt.
Végül pedig az örök favorit, Smoke (ember formában, nem szaros robotként) is jöhetne.
-
x360elite
őstag
Azért elég sok karakter hiányzik az mkx/xl-ből.
Kis túlzással egy komplett mortal kombat kijönne csak az ebben nem szereplő emberekből.
Noob Saibot
Nightwolf
Stryker
Kabal
Shang Tsung
Reiko
Sindel
Motaro
Shao Kahn
FujinMindegy is, én várom az új részt, remélem jönni fog és neeeem akarok vendég karaktereket.
-
ribizly
veterán
Én az MK9-et XBOX360-on és PC-n is megvettem. Mivel csak azért vettem anno PS2-t és X360-at, hogy Mortal-ozhassak, így azt gondolom méltó vagyok a "rajongó" titulusra.
Ellenben a MKX mégsem jött be.
Hogy miért azt nem tudom megmondani, de amíg órákig el tudnék lenni még akár ma is az első vagy II. résszel, addig ez kb 15 perc után unalomba fullad, pedig elvileg minden benne van amire csak vágyhat a jónép.
Leszámítva egy dolgot, hogy visszadob 30 FPS-re minden x-ray-nél, ami g-sync-el igen fájdalmas, mert ugye a monitor refresh rate-je is megy vele lefele 144-ről...Szóval én nem tudom, hogy várom e valójában, mert úgy érzem, hogy jobban örülnék egy Deception, DA, Armageddon, Shaolin monks remake-nek, mint egy új résznek.
-
ripla
addikt
Legyenek Marvel hősök, a DC-vel már úgyis megcsinálták.
-
gabor7th
addikt
A Youtube már teli van MK11 videókkal,(nem gameplay) de nem tudom, hogy igaziak-e. Jó lenne már tisztán látni.
-
Medocsabi
addikt
Milyen új dolgot tudnak kitalálni? fps nézet vagy mi?
Jó kis verekedős game nem vitás,de számomra már az "új mortal kombat" fogalom is furán hangzik. Kb nincs karakter aki ne lenne az xl-ben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- PS4 játékok garázsvásár sok kedvezménnyel
- Switch OLED piros-kék, 2025. novemberig Alza garis, dobozával és minden tartozékkal
- Nintendo Switch 1 OLED eredeti dobozzal, +Tok, +kontroller, +Animal Crossing, +256 Gb kártya
- MSI Claw A1M 036 Konzol
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest