-
GAMEPOD.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hatii
tag
Köszi a válaszokat mindenkinek. Átnézem ezeket, a sebességi tapasztalatok, tesztek sokat segítenek.
-
Hatii
tag
Üdv!
Tudnátok ajánlani 32 / 64 gb-s pendriveot? Azt tudom kitől érdemes rendelni, ha ebay, csak azt nem milyet. Gyors írás/olvasás jobban érdekel, mint a kinézet, nanot nem is szeretnék, illetve megbízható legyen.
Köszi -
Hatii
tag
Ha inkább a hasznosság irányába haladok, akkor ezt, illetve ezt néztem ki. A második jobban tetszik, és arányaiban olcsóbb is, de nem biztos hogy kell ekkora tárhely erre. Így a már általatok is tesztelt transced jetflash lenne a "biztonsági mentéses" mellé jó lenne az egyik. Így szerintem árban jobban járok és megbízhatóbbak is, mint az "álcás" fajta.
A kérdés megint, az első kettőt próbálta valaki? -
Hatii
tag
válasz DJ. Ru$y #39929 üzenetére
Semmi olyan nem lesz rajta, amivel más tud bármit kezdeni vele, vagy ha úgy érted, azért nyúlnak rá, mert játéknak néz ki, akkor más. A simát sem dugnám el, "álca" szót is azért használom csak, mert nem tudom mi a rendes nevük. Szóval lehetne szem előtt, sőt, max magasabbra teszem, hogy ha kisgyerek erre téved, ne találja meg.
(#39932) KTU: Ezeket csak példáként linkeltem, hogy látható legyen milyenre gondolok, 64gb-ért 6 $-t sem fizetni, azért na... Ezért kérdeztem, hogy van-e tapasztalata ezekkel valakinek, ami megbízható és használható. Lehet nem volt egyértelmű előbb.
-
Hatii
tag
Pendriveot szeretnék venni. Visszaolvasgattam, hogy kiktől érdemes, de közben rájöttem, hogy mivel nem mindennapi használatra kellene, hanem inkább csak ilyen biztonsági mentés félére, az ilyen "álcázott" fajta nem lenne rossz, amit kirakhatok polcra is. Hogy mire is gondolok, pl.:
Ilyenekkel van valakinek tapasztalata? Gyorsaság, usb 3.0 nem annyira fontos, minthogy nem napi használatos, inkább a megbízhatóság számít nekem. 32 vagy 64 Gb.
Új hozzászólás Aktív témák
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest