Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeon.hu
nagyúr
-
Real_Necro
veterán
válasz sambenez #135477 üzenetére
Az a baj, hogy itt nem csak a szemorvossal van a bibi, ha a "beteg" mondja meg mi is kell neki...
Egyébként utoljára én egy optometristánál voltam, meglepően pozitívak voltak vele a tapasztalataim szakmai felkészültség terén.„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Doki16
addikt
-
Truman
senior tag
válasz sambenez #134282 üzenetére
Azért elég drága ez, még az "akció" ellenére is. Itthon is van ASUS RP-N12 kevesebb mint 7000 -ért. Nem kell rá heteket várni, ott a 3 év garancia, és mégis csak egy Asus. Több ilyet üzemeltem már be sosem volt vele még gond. Persze nem a MantisTek márkát akarom fikázni, mert nem volt még hozzá szerencsém. De azért látszik, hogy ez a külföldi rendelés dolog, nem minden esetben kifizetődő.
Az élet egy sz*r játék, de azért a grafikája nagyon ott van…
-
tupacamaru
veterán
válasz sambenez #134212 üzenetére
Ha nem sürgős akkor az Alin van 28$ körül 10 darab.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
DeFranco
nagyúr
válasz sambenez #133840 üzenetére
nem eszik azt olyan forrón, nem fognak mindent leáfázni nincs erre semmilyen kapacitás sem itt sem máshol, nem is ez a cél. ez most az uniós jogalkotási folyamat eleje, vagy egy többé-kevésbé elvi döntés amit majd valahogy valakik valamikor átültetnek egy valamilyen gyakorlatba.
nincs az a vámhivatal aki minden másfél dolláros usb-c kábelt le tudna áfázni, nyomtatópapír nincs annyi az országban amennyi a határozatokhoz kellene.
-
KamuMazsola
őstag
Akkor majd ismét fellendülnek a kínai piacok, áruházak stb. Nemrég jártam köbányán a Monori utcában, egész kis vásárváros, szerintem már most is van ott minden, persze ők is nyerni akarnak a bolton. Majd megtaláljuk mindenre a megfelelő embert. Meg aztán reménykedjünk, hogy nem eszik olyan forrón a kását!
Szerk: Breki! Az hogy sose fogták meg, semmire nem garancia. Nekem az első telefonom megfogták, aztán jött a többi, azt meg nem.
[ Szerkesztve ]
Üdv.: KamuMazsola
-
retesz147
addikt
Hazai kereskedők dörzsölik tenyerüket .
Mi meg csak csurgó könnyekkel nézzük a kínai árakat a hazaiakhoz képest, mert valjuk be, ha mindenre rá fog jönni a kb 30% sarc, akkor a szállítási idő függvényében nem igazán éri meg kintről vásárolni (persze lesz olyan, amit továbbra is).
Hazai árak meg talán még megugranak, mivel tudják, hogy csökkenik a konkurencia, ennek fejében újból megéri kintről vásárolni és ki gazdakszik....ismét az államEladó Xiaomi 13 üvegfólia és Samsung S23 Nilkin tok és üvegfólia.
-
gingerbalm
aktív tag
válasz sambenez #133454 üzenetére
csak rámentem a sincerity oldalára és nézegettem a cuccokat, majd venni akartam egy pendrive-ot, de ez az oldal jött be a buy now után, gondoltam, sebaj, rákeresek külön a pendrive-ra, de aztán a courtesytrading, a techbesttore és a satietymemory bolt is mind ezt csinálja velem, ezeknél a boltoknál szinte ugyanaz az ársáv, szerintem ez mind a sincerety-szál lehet, kosárba se tudom tenni, ezeken kívül más boltból viszont igen
eddig kétszer rendeltem sinceritytől, az első megérkezett, a másik az a téli kuponos akció volt, az sajnos nem jött meg, kivártam az időt, végül refundot kértem, erre ennyire berágott volna?
[ Szerkesztve ]
-
st6969
őstag
válasz sambenez #131764 üzenetére
Régebben (~25 éve) kellett. Illetve nem ártott, ha volt nálad. Azóta nem igazoltattak, de mindig ott volt nálam (lehet, nem is kellett volna) Na meg ugye, ha használtan veszel valamit szomszéd Józsi bácsitól, valószínűleg ahhoz se kapsz, szóval nem tudom...
Sörözéshez másfajta papír kell...olyan, Mátyás van, és abból se egy -
pulutodurumo
addikt
válasz sambenez #128720 üzenetére
A legjobb kipróbálni, de persze ez nem mindig lehetséges. Ezután jön mások véleménye. Csak nem mindegy hogy kié. Ha tudom hogy Sambenez a cincogó hangú cuccokat szereti, akkor azt számításba veszem. Vagy XY tesztelőről tudom hogy elég objektív, akkor adok a szavára. Szerencsére utóbbiból akad pár itt is a fórumban.
Ha megnézed a MM fülhallgató sorát, majdnem mindegyik 20-20000Hz, ellenállás kb ugyanannyi, érzékenység szintén. Aztán mégsem ugyanúgy szól az összes. A kínaikról nem is beszélve, azok bármit ráírnak bármire.
"Don't fret, boyo. I'll be gentle!"
-
Truman
senior tag
válasz sambenez #128585 üzenetére
Ennyiért itthol is van. Ismert márka, terméktámogatás, itthon intézhető több év garancia, elállási lehetőség.
Ha már kínai, elvárná az ember hogy pici-ócó' is legyen.Az élet egy sz*r játék, de azért a grafikája nagyon ott van…
-
EXIEZ
senior tag
válasz sambenez #125976 üzenetére
Mijia gold
nekem ez 3.99$, szerintem a kettő ugyanaz.
de megnézem azértup: GB-n még van rá 0.4$ posta, hmm
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz sambenez #124470 üzenetére
Na már erre is nagyon figyelni kell
Kis kínai bejelöli hogy UK-ból szállít, amúgy persze hogy nem
És ez a Shipping and payments current fülről nem lehet kideríteni mert oda se valósat ír , hanem máshol lent a Business seller information-nál vagy néha a profiljuk oldalán írják le a valóságot[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Beni2360
félisten
válasz sambenez #123964 üzenetére
Ha egy autóban annyira lemerül állás közben az aksi akkor az már csere érett. Egy gondos tulaj nem engedi ennyire kipurcanni az aksit, ha az autójára szükség van.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
w.miki
veterán
válasz sambenez #123619 üzenetére
Xiaomi mi band 2 INTERNATIONAL Version
17,99 USD, az ibuygou az egyik legmegbízhatóbb webshopXiaomi Mi Band 2 Chinese
17.99 USD
Kupon: IL0524Band2A gearbest úgy néz ki tényleg teljesen kitiltott, már GB walletről sem tudok nekik fizetni.
PayPal fizetést egyből visszautalja, tegnapig a wallet-est is. Most már a walletről fizetés meg sem jelenik.
Van rajta 45 usd, megy a szájkarate, hogy azzal mi lesz?[ Szerkesztve ]
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
jeriko2
tag
válasz sambenez #122923 üzenetére
Úristen, ki vesz ilyen bicaj lámpát? NiMH akksival, közel 20.000 Ft-ért?
Convoy s2+, esetleg valami olcsóbb zoom-os 18650-es akkuval és egy ilyen tartóval: https://www.banggood.com/Wholesale-Flashlight-Mount-Holder-Clip-LED-Bicycle-Bike-Torch-360-p-41677.html?rmmds=searchSokkal jobban világít, állítható, tovább bírja és elemlámpaként is lehet használni. Valamint ötöd árba kerül...
-
veterán
válasz sambenez #122252 üzenetére
Úgy tudom, hogy egyesével teszik a csomagokat a szkennerbe, szóval ha már egyesével megfogják őket, akkor egy pillantást vetni a Costum Declarations mezőre, ahol feltűnően ott az ár, már nem többletmunka.
Ha nem nézik az árat, az persze nekünk jó
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
Exian
addikt
válasz sambenez #122201 üzenetére
Enyém a legjobb, sima régi Nokia telefon akku kell bele több, mint 3 éve van a kocsiban, kutya baja az akkunak. Igaz, hogy a gyári akkut azonnal cserélni kellett, mert gyárilag kuka volt, de vettem 500 Ft-ért bolhapiacon Nokia BL-5C akkut és azóta is tökéletes.
-
Degeczi
nagyúr
válasz sambenez #122201 üzenetére
Persze, h van ilyen tapasztalat is, de lutri. Az tény, h minden li-ion akkunak rosszat tesz a hőség, erőteljesen csökkenti az élettartamát már 40-45 fok fölött is - és az autó szélvédője alatt ennél jóval melegebb van (nyilván típustól függően is)
Érthetetlen, miért nem a biztonságosabb, kondenzátoros megoldást választják a gyártók ilyen célra.
Zola007: már rég nem követem, még 2015-ben vettem a népszerű Viofo A118C-t külső GPS-el, be is vált, de azóta persze nyilván vannak jobbak.
Ha most vennék, olyat keresnék, amiben van wifi (néha csak azért nem töltök le egy érdekes helyzetről készült felvételt, mert nem akarok a microSD áthelyezésével pepecselni), de a GPS (ami az alábbi Xiaomihez azt hiszem nem illeszthető) nekem továbbra is fontos, mert sokszor nyugtatott már meg a felvétel visszanézése egy későn észrevett traffi mellett elhaladva.[ Szerkesztve ]
-
FingR86
őstag
válasz sambenez #121392 üzenetére
az tényleg egy baromság, de mostanában elég jó kis akciók vannak.
már 2db xiaomi BT hangszóróm is érkezett.
tegnap volt villámakcióba:
Xiaomi Mijia Camera Mini 4K 30fps Action Camera
szállítással és vámbiztosítással együtt 87$ lett vna.
nem sok kellett h elcsábuljakszerk: gb kuponos ára most ilyen 110$ szokott lenni.
BF környékén volt 85$ körül[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
-
crazygamer75
tag
válasz sambenez #120987 üzenetére
Tiszta sor, a régi postás nem véletlenül régi, valószínűleg megfelelően végzi a munkáját, az ügyfelek általában szeretik. 43 éves vagyok és az 50-60-70 éves ügyfelek postás bácsinak hívnak, érződik, hogy megtisztelnek. A kisgyerek, ha csengetek, örömmel nyitja nekem az ajtót, még a szülök előtt és elkezdi mesélni mi történt vele, hiszen azóta járok hozzájuk, amióta megszületett. Viszont mivel a posta manapság már átjáróház, sok az olyan munkatárs, aki csak pár hetet-hónapot tölt a postán, így folyamatosan romlik a szolgáltatás minősége és a postások megítélése. Megértem az ügyfeleket, de már a legelkötelezettebb postás sem tud mit kezdeni a kialakult helyzettel, közben pedig minden évben egyre nagyobb év végi nyereséggel zár a Magyar Posta ZRT, így a főnököknek ez tökéletesen megfelel. No de mielőtt úgyis leállítják a témázgatásunkat, inkább abba is hagyom a nyafogást
-
crazygamer75
tag
válasz sambenez #120969 üzenetére
Nem védem magunkat postásokat, mert nem lehet. Az ügyfelek szempontjából egyértelmű az elvárás, végezzük el a munkánkat. DE sajnos az a helyzet, hogy nagy a létszámhiány és egyszerűen ha akad is jelentkező, 3-10 nap betanulás után lelépnek, mert meglátják mi az elvárás és nem kérnek belőle. A régi postások pedig kezdenek teljesen kifulladni. Én ma pl 2 adag nyugdíjat hordtam ki, egyszerre ennyi pénzt nem adnak oda, így a 2. adagért vissza kellett mennem a postára, ez mellett a aláiratós levelek-levelek-szórólap-kínai olcsóságok (nem ritka a 30-40 csomagocska), túlóra nem létezik, nincs fix munkaidőnk (folyamatos munkarend). Tudom, az ügyfél ezzel nem kell foglalkozzon, hiszen nem az ő dolga, de sajnos a kézbesitő is csak annyit tud amennyi az erejéből kitellik. Pont pár napja töltöttem fel képet facebookra, Huawei health program számolja a gyaloglásomat (csak a gyaloglást, biciklizés nincs benne), 126 nap alatt 2 millió lépés, ami 1448 km, ha levonom a szabadságomat, meg az 1 hét táppénzemet és a hétvégéket, akkor napi 15-18 km jön ki, kb 30-40 kg cuccot bicikliben tolva, táskában cipelve. Nem látok lehetőséget a javulásra, szerintem csak egyre rosszabb lesz, 10 év kézbesítés után én is folyamatosan más munkát keresek.
-
veterán
-
veterán
válasz sambenez #120568 üzenetére
MIXZA TOHAOLL Colorful U1-es 23 MB/s olvasás 10MB/s írás nem mondanám hogy acélos.
Nem tudok mit mondani, egy kártya sebessége ezer okból lehet lassú, hiába dugod USB3-as olvasóba, attól még millió probléma lehet Nekem egy másik Mixza kártyám is kifogástalanul működik, szerintem nálad lesz valami gond.
#120567 balazs1956: Írtam, gearbest, banggood. De miért akarsz feltétlenül Mixza kártyát venni? Olcsók, de nem annyival olcsóbbak, mint amennyivel gyengébbek a konkurrencia márkás kártyáinál. Mixza 64 GB: 18 dollár. Egy márkás Sandisk 64 GB 21 dollár. 3 dollár többletért kapsz megbízható garanciát és nagyobb sebességet. Ha viszont a létező legolcsóbb megoldást keresed, akkor persze vállalható a Mixza.
-
dugesz77
őstag
válasz sambenez #120568 üzenetére
A port is usb3 volt ahol mérted? Nálam sem volt gond a Mixza-val.
-
veterán
válasz sambenez #120558 üzenetére
Pl. én szoktam dicsérni a Mixza kártyákat
Hogy a sebessége milyen? Itt van egy részletes teszt.
89 MB/s olvasási és 82 MB/s írási sebesség szerintem elég jó Ennél gyorsabb kártya ritkán jön szembe az emberrel
A mostanában megbízható helyről vett vett Mixza kártyák szerintem tökéletesek.
Azt azért tudni kell, hogy az ali olyan, mint az ebay, egyedi eladók adják el a termékeiket. A Gearbest, Banggood, stb. viszont egy webshop, ott az eladó mindig a gearbest, vagy a banggood. Vagyis ha aliról veszel rossz kártyát, ott az esetek 95 %-ában nem a gyártóval, hanem az eladóval van a baj.
[ Szerkesztve ]
-
sepsi0
őstag
válasz sambenez #120560 üzenetére
Nekem 2db samu van itthon, 5 év garosak. Az elsőt pár nap múlva visszaküldtem, mert meghalt. Fényképezőgépbe vettem őket 16/32 GB-osak, talán 3x lettek teleírva...
2 év alatt mindegyik megadta magát. Én samut többet nem. Sandisk és Kingston eddig tökéletes, van belőlük 512MB-os is és jók. Van Mixza is kb 1 évesek (3db 16gb 4 dolcsi/db) Android boxba LibreElec van rajtuk, köszönik jól vannak.[ Szerkesztve ]
-
anadroid
senior tag
válasz sambenez #120482 üzenetére
Ha kosárba teszed, és továbblépsz, akkor közli, hogy Mo-ra nem szállít. Egyébként valószínűleg egyetlen EU országba sem (5-6 országgal kipróbáltam).
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
spammer
veterán
válasz sambenez #120381 üzenetére
trackitonline.ru-ra vittem fel fel a csomagokat
UG-s kezdetű volt több darab is, ezeket a infókat látja:
Electronic notification of shipment
Accepted from sender
Arrived at postal office
Left postal office
Illetve kettőnél erről is volt infó: Flight departSzóval annyit lát, amíg kint a postához kerül, illetve amíg elhagyja az országot.
Van egy UD....CN is, ott több infót mutat: mint az előzőek + Handed over to Airline/Transporter + Import (Item arrived at country of destination) HU (HUBUDA)
[ Szerkesztve ]
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
tobias40
veterán
válasz sambenez #118817 üzenetére
Miért lenne az én saram a vissza posta ha ROSSZAT küldtek???
Akkor lehet az én költségem ha meggondolom magam és másikat kérek hogy küldjenek,ekkor természetes de nem így hogy használhatatlant küldtek!
Ezen az alapon küldhettek volna bármit és ha nekem ne felel meg akkor én fizetem a nem kevés posta költséget??
Ezt te sem gondolod komolyan!! -
norbert1998
nagyúr
válasz sambenez #116392 üzenetére
Írnám én, de különböző fórumokon sehol nem volt egyetlen komment sem a wifi hiba kérdéses topikokban, hogy nekik jó lett volna a box netje, így azért elég széles körben elterjedt hibáról van szó, és mivel típus nincs ott, így azt mondanám, majdnem lutri, és inkább óvakodjatok, minthogy szívás legyen belőle.
-
vacs
veterán
válasz sambenez #114098 üzenetére
Sajnos január eleje óta nem találok olyan kupont én sem a Xiaomi Yeelight AC220V RGBW E27 Smart LED Bulb izzóra, ami levinné 3000 HUF körüli összegre, pedig minden nap figyelem a kuponos oldalakat!
Ha valaki mégis tud, az kérem ne tartsa magában!
[ Szerkesztve ]
(^)(>.<)(^)
-
spileraaa
senior tag
válasz sambenez #112923 üzenetére
A román posta is hasonló akkor mert nekem se jöttek meg az akkori rendelések nov 7-8 rendelés és nov 18 -22 -23 -25
a nov 7-8 rendelést kezdjem el lassan reklamálni náluk?
de viszont két januári rendelés viszont mar itt van
jan 5 volt rendelve Nylon Scoop Shaped Spoon Colander - BLACK [link]es ez januar 3 Utorch Rechargeable Touch Senstive LED Desk Lamp - WHITE [link]
ez nagyon tetszik de az viszont nem hogy nincs hozza töltő
aki rendelt ilyet hogy oldja meg a töltést?
tudtok ajánlani hozza töltőt?ui. most latom a leírásban hogy kellet volna kapjak hozza usb kábelt is na az nem volt benne a csomagolásban
hol tudok emiatt reklamálni náluk?valaki segítene privát üzenetben? nem megy valami jól az angol
Erdély (Románia) Huawei Mate 20 Pro /Huawei Mate 10 Pro/ Xiaomi Redmi 3s Prime / Lenovo A660
-
Breki
veterán
válasz sambenez #112070 üzenetére
nem ezer, plusz kb 2000 forint a különbség, nekem az átlátszó kimondottan bejön ez meg nagyon nem.
De tényleg ízlés kérdése. Amit géeles mutatott az a legjobb számomra bár nem tetszik ennyire.a garancia meg ilyen tételnél nem igazán izgat macerásabb innen Pestre visszaküldözgetni
nekem három négy hét alatt megjönnek ezek van olyan amit karácsony után rendeltem és megjöttItalodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561
-
Breki
veterán
válasz sambenez #112042 üzenetére
Ez nekem szállítással együtt sokkal drágábbra jön ki és nem is tetszik.
(#112044) géeles Ez érdekelne mert én is nézegettem korábban, csak nem tudtam mennyire megbízható. Írnál róla bővebben is?
[ Szerkesztve ]
Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- PlayStation 5
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Asszociációs játék. :)
- Okos Otthon / Smart Home
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- EAFC 25
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- HP 630 laptop (15,6/i3-G2/4GB/500HDD/Magyar/Windows7)
- GAMER Ryzen 5 3600 / RX 6600 XT 8GB / 16GB DDR4 / 512GB NVME / Beszámítás / Garancia
- Dell Latitude 3490 laptop (14/i3-G7/8GB/128SSD/AkkuX)
- Meta Quest 3 128gb +kiegészítők! (Garanciális)
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest