Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
XtremLor
őstag
-
dugesz77
őstag
válasz Silent77 #87095 üzenetére
Kupon nincs véletlenül hozzá? Pontom szinte nulla(elnyomtam a xiaomi légtisztító filterre) minőségben nem tudom mekkora lehet az eltérés. GB-n HUAWEI-t is árulnak. Egy kaptafa az összes ránézésre.
-
spidersoft
senior tag
válasz Silent77 #86566 üzenetére
Kicsit szerintem túlsztárolt ez az arilux... viszont egy sima fotoellenállás van benne, szóval van egy olyan érzésem, hogy létezik filléres megoldás (ellenállás...) arra, hogy csak nagyobb sötétben kapcsoljon be... ha majd lesz bennem rá akarat, akkor meghekkelem. Kicsit szerintem túlhájpolt pilács, de azért nem rossz, akciósan még meg is érheti. Ami viszont tetszik benne, hogy megpróbálták cseppmentesre összehozni: gumipakolás az elemfedél alatt, a két műanyagfél között, a PIR szenzor lencséje körbe van ragasztva, a LED penelkáját is jó adag melegt.kony tartja a helyén.
-
veterán
-
veterán
-
Ciccuka
veterán
válasz Silent77 #80304 üzenetére
Tactical Molle Waist Bag kis táska is akciós újra (kétféle színben van csak)
BlitzWolf® BW-C7 autóstöltő
Endoszkóp kamera
[ Szerkesztve ]
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
Ciccuka
veterán
válasz Silent77 #80301 üzenetére
Digoo DG-TH1981 is elég jó áron volt pár hete (2300 körül preorder, pontokkal csak 1900)
[ Szerkesztve ]
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
titán
válasz Silent77 #79639 üzenetére
Az elmúlt pár évben egyetlen csomagomat fogták meg a százas nagyságrendből, aminek nagy része átlépte a 30 dollárt, és volt jópár százdolláros, és néhány több kilós csomag is, köztük telefonok, telefonalkatrészek, szerszámok, stb. A többi alkalommal még csak adatot se kértek tőlem.
[ Szerkesztve ]
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz Silent77 #79093 üzenetére
Teljesen egyetértek veled, és azzal a hozzászólásoddal is, hogy a minőséget nem nagyon üti még ennyiért sem.
És abban is, hogy, ha mi korrektséget várunk el az eladótól ő ugyanezt várná tőlünk, de mi mindent akarunk, de szarunk a másikra...
Igazából lehetne össznépileg panasszal élni, hátha úgy jobban lehet rájuk hatni, de szerintem ezt sok mindenkinek le kell nyelni / visszaküldeni.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
BullZeye
veterán
válasz Silent77 #79085 üzenetére
Nem fogom bonyolítani, nem jött meg, pont.
(#79086) 206 cc
Mert a 250 forintos páratartalommérő tudja mérni 12%-ot is, és mutatja a hőmérsékletet is, és akárhonnan nézem lehet látni. Ez pedig 6-7k jelenleg, nem 3k.Nehezen látható ha fel van téve oda ahova rendeltetett, ha tápról megy folyamatosan világít. Ha megnyomom a gombot túl rövid ideig világít, de ez a legkisebb baj.
Szarul mutatja a légnyomást, és esély sincs kalibrálni, soroljam? Mert van még bajom vele, pl ha véletlenül 13°C-ban kint rásüt a nap reggel mert nem árnyékban van, akkor máris 47°C van kint, érdekes módon a másik kinti hőmérővel ilyen még nem volt, max nyáron.
[ Szerkesztve ]
Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
-
206 cc
senior tag
válasz Silent77 #79085 üzenetére
Szerintem is a hiba az akasztóban van!... .....ha az nincs jó a kijelző is!...de ti mit vártatok 3000.- ft- ért amúgy??...mert tényleg az jön le már hogy életetek legrosszabb üzlete volt?! Nekem nincs vele különösebb bajom...nem kell magasra akasztani !...az órát mutatja hőfokot is kint is bent is az meg ráadás hogy még szines és világít is!..azért egy jobb hőmérő többe kerül nálunk,szóval nem igazán értem hogy mit gondoltatok a minőségéről??..
206cc „- pedig nem is én utállak Téged.Te utálod saját magad” .... a problémát nem az jelenti, hogy valaki hülye,hanem az hogy nem ismeri be....
-
bul07
nagyúr
válasz Silent77 #78849 üzenetére
Valakinek ez kell valakinek az
Nekem például nem annyira fontos hogy a külső szenzoron legyen kijelző
De egy két alapvető hibát javíthatnánakDG-TH1981 jó lenne a munkahelyre
DG-TH1180 volt nekem az első jó volt de eladtam hogy helyére DG-TH8888Pro menjen , ezzel sincs nagy bajom
De most nem tudom DG-TH1981 tényleg jó lenne munkahelyre de
Ha csak 2m a távolság akkor az lehet karcsú, mert akkor csak olyan helyre tudnám tenni ahol megázhat, és ahogy nézem nem vízálló[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
kirkri
addikt
-
dugesz77
őstag
válasz Silent77 #78483 üzenetére
Ebből a DG-TH1180-ból rendeltél? Annak egész jó a kijelzője. A BG érékelések között vannak felrakva képek direkt éles szögből fényképezve.
[ Szerkesztve ]
-
Flashy
veterán
válasz Silent77 #77996 üzenetére
de az ebayes leírásban nem szerepel hogy a szoftver, amit adnak hozzá illegális (még a programok nevét sem írják, csak azt, hogy +CD), és azt sem írják, hogy a termék egy másik védett termék illegális másolata. az, hogy valami olcsóbb, mint a márkás, nem mindig kell, hogy egyértelműen azt jelentse, hogy illegális másolat.
ha elkapják behozatalkor és elveszik a terméket, az még egy dolog, de hogy a magánember vevőt akinek még a kezében se volt a termék lehúzzák 50-re, ha nem akar fizetni, akkor csak 25-re, ez mi...
-
XtremLor
őstag
válasz Silent77 #77963 üzenetére
Az elmult honapokban volt egy ket kisebb gondom, 2-3 level utan minden ticket megoldodott.
Az ugyfelszolgalat elott le a kalappal ok fejlodtek, a BG-n pont az ellenkezojet tapasztalom.Itthon se egyszeru sokszor, pedig itt jobb esetben egy nyelvet beszelunk.
[ Szerkesztve ]
"Legen...Wait for it...Dary"
-
Zola007
veterán
válasz Silent77 #77960 üzenetére
az még jobb, ha eleve nincs gond, amit meg kellene oldani.
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
bul07
nagyúr
válasz Silent77 #77717 üzenetére
Kicsit bővebben
Nor test
Feltölti, majd elkezdi kisütni és méri a kinyerhető energiát, és újra feltölti
End felirat villog akkor tölti, majd ha folyamatosan világít akkor van befejezve
Ezzel a tesztel lehet megnézni hogy milyen állapotban van a cella
Elég hosszú ideig tartFast test
Egyből elkezdi kisütni, majd töltés és méri a beletöltött energiát
Ennek nem sok értelme vanCharge
4 fokozatban lehet tölteni 300-500-700-1000mAh
Ha ráér akkor érdemesebb 500-700 tölteniCellát berakjuk ekkor villog a kijelző ekkor tudjuk kiválasztani a fentiek közül hogy mit akarunk és milyen erős fokozatba töltsük
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
-
andrisms
aktív tag
válasz Silent77 #77657 üzenetére
Ezeket hamisítják? (Liitokala Lii-500)
Konkrét storet tud valaki küldeni, ahonnan tuti jót kapok?Ezzel simán tudok tesztelni sima, nem tölthető elemet is(kuka/nem kuka)
(#77714) retesz147
Nyugpdtan vehetsz oricot, jó minőség.
Nekem van vagy 7db-om, meg töltőm is mellé, mindegyik tökéletes.[ Szerkesztve ]
-
-
Zola007
veterán
válasz Silent77 #77230 üzenetére
a frontra mindent rá lehet fogni
ha nem, akkor a backre....Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
PainKiller13
őstag
válasz Silent77 #77027 üzenetére
Köszi, akkor rendelek is.
Ezeket ugye nem lehet túltölteni? Ilyen töltőt rendelnék hozzá, illetve van egy nicd 3.6 voltos kézi csavarozóm ami már kuka de abból kiszedném a csatlakozót és rákötném az akkupakkra, így a töltés kivezetés meglenne oldva. (ha jól láttam pont ilyen kerek csatlakozós)
-
Upo
addikt
válasz Silent77 #77019 üzenetére
Amúgy hol tart most a technológia? Mi az a kapacitás ami egy 18650-be most belefér?
Látni ebay-en 9900-asnak hazudottak is, de nekem még az előbb linkelt 4000 is gyanús. Vagy van rendesből ami ennyit tud?Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
Beni2360
félisten
válasz Silent77 #77019 üzenetére
Nincs különösen pontos célja csak egy reklám végett kattintottam rá.
Hátha valakinek jó lenne. Nekem van egy 9 cellás vadi új aksi valami miatt leeseik a töltöttsége 1-2 % és kikapcsol a laptop, azt fogom szétszedni fájó szívvel. Javíttatása többe kerülne mint ha újat rendelnék.[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
bul07
nagyúr
válasz Silent77 #60461 üzenetére
Nem tudom hogy aktuális e még, vagy megint
Sűrített levegőt most rendeltem 478 Ft/flakon 400ml 4World [link]
És ennyiért oda is adják én rendeltem 5db és már meg is jött a számla az előre utaláshoz[ Szerkesztve ]
-
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz Silent77 #76724 üzenetére
Van nekem is egy ilyenem, ami ha valós lenne az infó 3 hetet állt volna Magyarországon, most, hogy nincs tumultus, annyit nekem még akkor sem állt, amikor ünnepek voltak. Szóval nekem ez kamu.
Vertigo18
Ha igaz egyáltalán az amit enigma ír, hogy egy nagy pakk kapja, akkor sem bizonyító erejű az eladó részéről esetleges reklamáció esetén, szóval én ezt nem nevezném TN-nek.Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
storm3
senior tag
válasz Silent77 #75991 üzenetére
Ebben a keszletben minden benne van? Meddig eleg a 'cucc' hozza? Edesanyam dohanyzik 40 eve, vennek neki egyet hatha letenne vegre..
“There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.” pixel8
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz Silent77 #75991 üzenetére
Gratulálok! Én hasonló de megtartottam hobbinak. 5 éve. Van topikja de szerintem már láttad ha szeretnéd.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
dugesz77
őstag
válasz Silent77 #74453 üzenetére
Még a leharcolt XL-es xiaomi egér padom is felhasználásra került. Megfordítva tökéletes szerelő alátét. Asztallapot jól védi,nem csúszik és fekete, minden apróság látszik. Igaz talán a lecsöppenő cint nem szereti. Szinte tökéletes ilyen feladatra még "döglött" állapotban is
[ Szerkesztve ]
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz Silent77 #72764 üzenetére
Basszus kell rendelnem, de, hogy még ezt is beadni az asszonynak, hogy elfér a power max meg v power max meg mittudomén még mik vannak mellett fellógatva.
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_2/hsz_1-50.html
-
zsolti72837
addikt
válasz Silent77 #71508 üzenetére
Köszönöm.
Csak telóról voltam.(#71509) Slownz: Igen arra.
Elvileg jó cucc, de ha nem tetszik vagy valami akkor ugye ott van még a 14 napos elállási jogod.
Inkább eMagos-t vedd meg, mert 12 hónap hazai gari van rá.[ Szerkesztve ]
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
-
dugesz77
őstag
válasz Silent77 #71274 üzenetére
"valami lötyög is benne" a távcsöves mini kínai aki meglesi a távolságot tehát ne rázogasd , mert mérges lesz. Amúgy ennyiért tényleg jó ár ha hozza a Bosch szintjét. Nálunk van a cégnél van 5 db Bosch PLR 30 C azokból 4 egyforma az 5. csal +/- centiket. Elküldtük garanciális javításra ugyan úgy jött vissza, hogy ez nem is csal
-
nimfas
addikt
válasz Silent77 #71274 üzenetére
fogyasztásmérő itthonról 3.000 Ft Erre kár volt 3-4 hetet várni. 😉
-
zsiz
őstag
válasz Silent77 #71223 üzenetére
Nem gáz, nem sürgős Ilyen "csúcsidőben" úgyse rendelgetek. Majd szerintem már csak januárban, hacsak nem botlok bele valami kihagyhatatlanba
Más: vettem banántartót Igaz nem Kínából, hanem edigitálról. Olcsóbb volt itthon, meg amúgy is össze kellett szednem 3k-t valamivel, hogy free shipping legyen Egész jó, összenyomódni biztos nem fog, összetörni sem, legalábbis attól amit a táskában hordok biztosan nem. Van az aljában egy kicsi beépített műanyag villa, mondjuk én még soha nem ettem villával banánt. Elég nehéz kinyitni (nem, nem a banánt ), de legalább magától nem fog kinyílni a táskában sem. Színt nem lehetett kiválasztani, de szerencsére sárgát küldtek. Még a zöld elment volna, de pirosban vagy rózsaszínben elég hülyén nézhet ki. Vettem két random banánfürtöt a teszkóban ma, megkerestem rajta a legnagyobb banánt és pont méret. Ja és van rá 6 hónap garancia Amúgy nem teljesen voltak felkészülve a rendelésemre Webshopban készleten volt, de mikor megrendeltem átváltott "kifutott"-ra, amit akkor írnak ha valami épp nincs készleten. Aztán 7 napot kellett várnia a csomag többi részének, mire szereztek egy banántartót és el tudták küldeni nekem
Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |
-
válasz Silent77 #71212 üzenetére
Pont ez a baj, ha nem jól van összerakva és az egyes alkatrészek tűrése sem megfelelő akkor simán túltöltöd vagy épp ellenkezőleg nem töltöd fel rendesen. Ergó az élettartamot jelentősen le lehet vele röviditeni.
Lehet, hogy csak én nyúltam rá egy nem túl jól összerakott példányra.
Sőt ebben nagyon nem is tudod variálni, hogy mekkora árammal töltse a cellát, hanem mindig konstanssal tolatja.
Hozzáteszem ennyi pénzért elfogadható.[ Szerkesztve ]
A tudást mástól kapjuk, a siker a mi tehetségünk - Remember: Your life – Your choices!
-
válasz Silent77 #71198 üzenetére
Miután egy hibás aksi kinyirta szétszedtem. Volt benne egy tranyó (áramkorlátnak) meg egy műveleti erősitős komparátor amivel figyeli a feszt. Meg egy hőmérséklet függő ellenállás. oszt ennyi.
A tudást mástól kapjuk, a siker a mi tehetségünk - Remember: Your life – Your choices!
-
nimfas
addikt
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- DIGI kábel TV
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- PlayStation 4
- Übergyors Samsungnak próbál látszani egy hamisított NVMe SSD
- Autós topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.