Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
chatran
őstag
válasz Sterilzona #49985 üzenetére
Sehol nem szerepel a kábelen, hogy Blitzwolf. Meg max 30-40 centi hosszú. Én ki sem bontottam, tablet töltővel töltöm a kislámpát.
Ettől függetlenül a lámpa megéri az árát, minőségi termék, a fórumtárshoz hasonlóan kb én is két hónapja használom és még nem merült le. -
titán
válasz PainKiller13 #49994 üzenetére
Telefonok egy külön állatfaj, ne itt kérdezd, annak saját alfóruma van. Azon belül keresd a dual simes topikot. [link] Az biztos, hogy erre az árra plusz áfa már nem kerül.
[ Szerkesztve ]
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
Janos250
őstag
válasz norbert1998 #49957 üzenetére
Nekem semmi gondom velük.
[link]Az amerikaiak $ milliókért fejlesztettek golyóstollat űrbéli használatra. Az oroszok ceruzát használnak. Én meg arduinot.
-
Ombre85
tag
válasz interstate76 #49993 üzenetére
Nekem is van olyan USB-s BT adapterem, be akartam építeni a hifi erősítőbe, de sajnos ha nincs rá csatlakoztatva semmi, pár perc után kikapcsol. Folyamatos kapcsolatnál nincs vele gond, de aki ilyesmit tervez, mint én, annak egy nem elalvós fajta kell. Azóta kocsiban használom, mert ott régi még a fejegység és nincs BT.
-
PainKiller13
őstag
Ez megérheti? Úgy nézem innen jön szóval se vám se áfa nem jön rá.
-
interstate76
addikt
Ma jött egy ilyen usb-s bt-adapterem aliról, tök jól működik. Egy 5.1-es Genius hangfalszettre dugtam rá, a párosítás pillanatok alatt ment és 5-6 méterről még simán és szépen átvitte a hangot. Ha első blikkre nem lenne egyértelmű: usb-n keresztül kapja a tápot és jack kábelen keresztül adja ki a hangot. Táp nem járt hozzá (én a laptopom egyik usb-jével és egy 5V 300 mA-es táppal próbáltam ki - mindkettővel kifogástalanul működött).
A bt-s hangátvitel jegyében egy ilyen CUBE X3 típusú, bt-s hangfalkát is hozott a postás. A párosítás szintén villámgyorsan ment és a mérethez képest igen jól szól. Házibulira nem elég, de telefonon történő zene- és/vagy rádióhallgatás, esetleg tévézés felhangosítására bőven megteszi - pontosan ez utóbbi lesz a dolga. Egyébként a rádió része is egész jól működik, feltéve, hogy be van dugva a töltőkábel a micro usb bemenetébe, mert egyébként (antenna híján) csak azok az adók jönnek be recsegés nélkül, amiket a házad fölé épített toronyról szórnak.
A micro usb-s töltőkábel/antenna másik fele usb apa ÉS jack dugó, azaz ezen keresztül történik a hangforrással történő vezetékes összeköttetés is.
Pendrive-val és memóriakártyával még nem próbáltam, de biztos úgy is megy.
[ Szerkesztve ]
téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő...
-
LallerHUN
tag
válasz #04441088 #49988 üzenetére
Nekem is biztosra megy a postás. Egyik reggel majdnem akkorát rúgtam a csomagba mikor mentem el hogy csak na. Konkrétan odavágja az ajtó elé. Múltkor megkérdeztem hogy ez valami protokoll hogy így kézbesítenek vagy mi? Erre azt mondja hogy így nem húzzák ki a postaládából. Mondom oké. Következő kérdés: Miért az ajtóban landol a csomag ha kb 5 méter van a kerítés és az ajtó között? Válasz: Nagy volt a lendület....
-
gboszi
senior tag
Sziasztok valaki vett már esetleg, vagy használta a xiaomi yi otthoni éjjellátós kameráját?
"If you're good at something, never do it for free!"
-
törölt tag
-
elszabi
tag
A posta valami projektet futtat szerintem. Mert már a második küldeményt kapom meg, ami nem is nekem jött. Tuti ki van adva a postának, hogy megismertessék egymással a környéken élőket. Este át is ugrom és viszem a srácnak az okos karkötőjét (a borítékon lévő felirat szerint az lesz). Csak remélni tudom, h hasonló esetben én is megkapom majd a rendeléseimet.
-
Hurkafej
aktív tag
válasz norbert1998 #49963 üzenetére
Ha esetleg van a közeledbe Lidl akkor ott is van ParkSide-ból,talán 160W, flexibilis toldóval és pár fejjel. Ha nem akarsz a lassú postával és az esetleges vámmal bíbelődni.
Hol tartasz a maró építésében? Mennyiből lehet kihozni egy ilyet?
-
Sterilzona
senior tag
válasz DJ. Ru$y #49983 üzenetére
Ha csak 1 Amperos a kábel, akkor is megérné, nem ?
Kuponnal 1700 re le lehet hozni az árát, most, még akciós. S akkor, van egy fain lámpa és kábel.
Erősen gondolkodok rajta.
Nillkin kábeleim úgy is tönkrementek. Bár pénteken rendeltem 2A-s blitzwolf kábelt. De nyamvadt macska miatt, fogyó kellék[ Szerkesztve ]
-
cris78
őstag
válasz Sterilzona #49982 üzenetére
Nekem van ilyenem, de őszinte leszek. Én még előrendelésben vettem, Van az már kb 2 hónapja. Akkor fel lett töltve, Minden éjszaka használjuk, de még nem kellett tölteni. Nem a saját kábelével töltöttem. Ne legyen már még egy madzag elől....
Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz motoflug #49979 üzenetére
99%, hogy előbb feladják, mint a Gearbest... Megbízhatóbb bolt.
Sterilzona
Minősége szinte biztos, hogy jó, azért, mert valamihez adják még nem biztos, hogy silány. Viszont lehet, hogy nem tud 2.0-2.4A-t, ha a lámpát nem lehet ilyen áramerősséggel tölteni, akkor "spórolhattak" a kábelen, lehet csak 1A-t tud vagy hasonló.[ Szerkesztve ]
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
Sterilzona
senior tag
Azoktól kérdeznék, akik már vettek blitzwolf kis lámpát.
Ilyet :
[link]
Láttam kicsomagoló videót, van hozzá két kis csukló pánt, vagy mi az, és micro usb kábel.
Kérdésem lényege, a kábel. Az olyan minőségi kábel lehet, mint amit külön is lehet kapni. Vajon. Szép álom ? Mert, ha minőségi, marhára megérné inkább lámpát venni. -
havri1
félisten
Rendeltem jó múltkor 100db csodaszivacsot, szürkét kaptam, fehér volt a képene, a leírásban egyik helyen szürke, másikban fehér.
Felajánlott 1 font kártérítést, nem éltem vele, nem azért írtam neki. Kértem inkább, cserélje a hirdetést, meg is tette, és csatolt egy levelet.
Talán így más nem esik ebbe a hibába"Dear, you are so nice,
I have met many buyers everyday, and you are the best buyers I have ever met,
Thank you!
we have change the ad.
Pls keep in touch with us if any problem.
Hope to do more business with you in the future.
Best regards,
Rachel""
"[ Szerkesztve ]
havri
-
motoflug
őstag
válasz Mr.Csizmás #49976 üzenetére
Az arany az első két képen elég rózsaszínnek tűnik.
DJ. Ru$y: Az általad linkeltnél vajon egyből feladják a rendelést?
-
titán
Teljesen jók a klónok. Az Arduino egy nyílt projekt nyílt bootloaderrel, bárki megcsinálhatja. Van eredetim és van klónm is. Semmi különbség a használatban. Legfeljebb más drivereket kell feltenni. De ennyi. Utána ugyanaz, minden ugyanúgy működik.
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz motoflug #49975 üzenetére
Van. $14.09 Banggood-on
-
motoflug
őstag
Sziasztok!
Ennél van jobb vétel, ha külső akksi kellene? Van már egy 5000-es xiaomi-m, de szerintem az nem bírna ki 4 nap fesztivált.
-
Outlander
addikt
válasz PainKiller13 #49972 üzenetére
Dehogynem... hitel csak 20 ezer ft-tól lehetséges..
Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz PainKiller13 #49968 üzenetére
Oké, de ez mióta Apple Lightning?
-
zsiz
őstag
Nekem ez van, ha ilyesmire gondoltál.
Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |
-
PainKiller13
őstag
válasz vtechun #49964 üzenetére
Lehet kapni több helyen is a Nokia CA-101 kábelt, annál nincs jobb ár/minőség arányban, tudja a QC-t is. Idehaza is 900-1000ft körül már kapni, nekem van itthon vagy 5 db, hát ezerszer jobb ezeknél a fosmartoknál.
Emellett telekom webshopban is árulnak csak ritkán van készleten, viszont árulnak vmi kínai csodát ők is (webshopon 1800 ft), tesómnak vettem, az is nagyon minőségi, azt meg hogy mennyire tartós majd pár év múlva kiderül
[ Szerkesztve ]
-
macilacus
senior tag
Ilyenre gondolsz
Lehet, hogy van olcsóbban is, de nem volt időm megnézni[ Szerkesztve ]
Mert úgy szerette Isten e világot, hogy az ő egyszülött Fiát adta, hogy valaki hiszen ő benne, el ne vesszen, hanem örök élete legyen.
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz vtechun #49964 üzenetére
Nem eredeti = gagyi, lehet felét sem tudja amit a hirdetésben ígér.
Nem akarlak rábeszélni semmi és lebeszélni semmiről, de én nem vennék "noname" kábelt főleg nem eBay-ről, nagyon nagy a minőségi szórás, és, ha valaki nem tesztelte már előtte az adott eladótól azt a terméket, akkor teljes zsákba macska.
Az ár pedig gondolom az Apple Cert. miatt olyan magas, gondolod, ha az amit néztél rendelkezne ilyennel, akkor ennyiért árulnák? Nem hiszem. És lehet, hogy ezt rosszul tudom, de valami olyasmi van az Apple-nél, ha nem Cert. eszközzel töltöd és meghal, akkor ugrik a garancia. (Mikor volt valami töltő kigyulladásos sztori, akkor olvastam róla talán.)
-
norbert1998
nagyúr
válasz FireKeeper #49962 üzenetére
Illetve egy ilyesforma gép kellene még hozzá, milyet javasoltok?
Lehetne kicsit olcsóbb, mint ez(10k) -
FireKeeper
nagyúr
válasz norbert1998 #49961 üzenetére
az ilyen kínai klónokon általában valamilyen CH340 usb-soros átalakító chip van, amit nem mindig ismer fel a windows, ezért neked kell letöltened hozzá drivert. ezután mindenféle további mókolás nélkül tudod használni az arduino környezetben.
én egy nano-klónt vettem, driver telepítés után gond nélkül ment rá minden.
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
Kiglerx
tag
Én ilyet vettem:
http://www.ebay.com/itm/NEW-ATmega328P-CH340G-UNO-R3-Board-USB-Cable-for-Arduino-DIY-GHK-/371627224003?hash=item5686b56bc3:g:uXgAAOSwMHdXR8Bu
1 driver kellett hozzá a soros-usb illesztés miatt, és működött a gyári Arduino-s IDE-vel.
A válaszok készen vannak, csak jól kell kérdezni
-
norbert1998
nagyúr
-
w.miki
veterán
ha jól nézem, itt ajánlják.
Te mire használnád?Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
norbert1998
nagyúr
Szerintetek az ilyen "másolatok" mennyire javasoltak az eredeti Arduino Uno R3 helyettesítésére?
Gondolkozom egy projectben, és hát durván a harmadába kerül a másolat az eredetinek, ha nem kevesebbe. -
vtechun
veterán
válasz Flexy90 #49953 üzenetére
Ez engem is érdekelne, mindenesetre rendeltem belőle 20-at, munkahelyen mindig nyaggatnak iPhone-osok, hogy adjak töltőt. Most már csak valami jó, bevált lightning kábelt ajánlatok. ami rendes árammal tudja tölteni a készüléket, sok olyat láttam már az olcsóbbak közül, melyek sokkal lassabban töltötték fel.
Ez a lightning kábel milyen lehet? Ettől az eladótól rendeltem anno ezeket a "Belkin" kábeleket, teljesen megfelelő a minőségük, de akkor fele ennyibe se került.
-
Flexy90
senior tag
Jó minőségű ez az expansys töltő? Szedte már szét valaki hozzáértő? Nem akarom, hogy felgyújtsa a házat.
Alap szabály nálam, hogy ami hálózati feszültségről megy, abból nem veszünk gagyi kínait.Xiaomi Fan
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz PainKiller13 #49950 üzenetére
Akkor sem 5000 Ft.
-
storm3
senior tag
válasz kovisoft #49944 üzenetére
Köszönöm.
Gondolkodtam berendelek 50-et és elterítem a munkatársaim közt, de kábel nélkül szerintem nem lenne rá nagy kereslet sajnos.“There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.” pixel8
-
MittuDomain_
őstag
válasz storm3 #49943 üzenetére
Nézd meg kovisoft kolléga (#49944) válaszát, ez a nyertes termék.
Si tacuisses, philosophus mansisses.
-
XtremLor
őstag
válasz Outlander #49942 üzenetére
Hatranyat eddig nem lattam, nem szelesebb mint maga a kabel szigetelese, igy tok, tarto nincs utba, a toltesi ido is rendben qc2-vel is. Nekem kabel volt itthon, igy nem akartam venni egy ujat,igy mindegy milyen eszkoz van nalam tudom tolteni....6$ a BW usb c-ctype kabel az ugreen is ott korul van, a nillkin meg most dob piacra egy micro usb-t aminek a vegen pluszba van egy usb c type is 6$ elorendelve.
"Legen...Wait for it...Dary"
-
storm3
senior tag
válasz MittuDomain_ #49933 üzenetére
Miezmiez?
“There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.” pixel8
-
-
Outlander
addikt
Vennék Type C usb főként töltőnek kábelt, ilyen 1-1,5 m közöttit... illetve 2 amper körül kapná az ívet.
Tud-e valaki linkelni jó ár/értékben?
Köszi.
Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
kenand
veterán
Készítettem egy mini tesztet az olcsón beszerezhető -most legjobb ár/érték arányú 64GB-s microSD kártyákról (sokak kedvence a Transcend 400xas nincs benne ) 128GB-s még aránytalanul drága.
(Jobban járna az ember- ha lenne egy 2 microsd -> SD átalakítóval a mi a PSP-hez is volt csak ott 1 microsd-pro duo volt, és olcsón lehetett a PSP-t okosítani...)Forrás Gearbest és kedvenc Ebay-es eladó
Obook 10 tábla beépített SD olvasójával tesztelve (USB 3.0-ás)
Mind valóban 64 "gigás" (valójában 60) a szokásos 1000/1024-es csalással ahogy a HDD-knél is, de nem fake 8GB-s...Adata 64GB (15 USD alatt)
Leggyorsabban olvas, lassabban ír (sima SEQ írás jó)Kingston (amikor vettem olcsóbb, volt az Adatánál, most drágább)
Minden tekintetben a leglassabb (4k írás/olvasásban is) de SD adaptert adnak hozzáÉs a nona-mek
Netac pro Gearabest (-1-2 USD)
2. leggyorsabb olvasás, írás sem olyan lassúMixza Tohaoll
A legolcsóbb (12 USD alatt)
Olvasási sebességben 3. szekvenciális írásban azonban a leggyorsabb (randomban viszont nem)Összességében mind bevállalható összességében az Adata a legszimpatikusabb nekem..
[ Szerkesztve ]
-
206 cc
senior tag
válasz dugesz77 #49932 üzenetére
Én eze a boton gondolkozom.Mivel műlegyezem és ennyiért a gyűrűket is alig kapnám meg itthon.. szóval jó lenne némi infó nekem is...
206cc „- pedig nem is én utállak Téged.Te utálod saját magad” .... a problémát nem az jelenti, hogy valaki hülye,hanem az hogy nem ismeri be....
-
flegga92
senior tag
válasz MittuDomain_ #49933 üzenetére
Én is vettem tőle 10 darabot.
-
MittuDomain_
őstag
válasz spidersoft #49931 üzenetére
78,- Ft-os (plusz szállítás...) expansys 2A töltő nem játszik?
Van aki 50esével rendeli, engem egy fórumtárs segített ki a nagy készletéből.
Egyelőre elégedett vagyok vele.Si tacuisses, philosophus mansisses.
-
dugesz77
őstag
Pecabotot rendelt már valaki BG-ről? Valami ilyesmire gondoltam amit utazós botnak használnék 3 méteres méretben.
spidersoft én azt mondanám,hogy a tv boxokhoz kicsit jobb minőségűeket csomagolnak. Ott a 24 üzem a fő szempont,míg a mobil töltőknél nem. Jobb az elrendezés/hűtés általában nagyobb a méretük.
[ Szerkesztve ]
-
spidersoft
senior tag
válasz Minstrel #49928 üzenetére
Nos, a vége az lett, hogy megvettem a lentebb linkolt nyelet az 50m cérnával. Ha kifogy (meg ha egyáltalán értelmét találom ennek a selymezésnek), akkor veszek bele DM-est. Fűrészből 20-as pakkot rendeltem 128Ft-ért, valamire majdcsak jó lesz, illetve több is veszett Mohácsnál-kiszólásokkal. A sorjásságot könnyen elképzelem, végülis a ráfröccsöntő szerszámnak a cérnánál zárnia kell... valahogy... ez a selyem meg nem tűnik egy határozott valaminek, hogy a zárás kellőképp precízen kivitelezhető legyen. Kösz mindenkinek!
Egy kérdés: ugye Kínából biztonságos, jó minőségű USB töltőt 3.000 környékén lehet venni. Viszont vannak TV boxok 15.000 környékén, és a csomagban ugyancsak van egy valamilyen adapter, könnyen lehet, hogy az is tud 2A-t. Meg hasonló felszereltségű, más márkájú tévébe dugható cuccot is lehet venni, de adapter nélkül. A kérdésem az lenne, hogy mennyire megbízhatóak ezek a random kínai TV boxokhoz adott tápok? Van egy egreat lejátszóm, aminek a tápja, mióta megvettem, csak elvétve volt kihúzva (szoba átrendezés meg hasonlók), de még csak nem is melegszik... illetőleg ha ezek a tápok normálisak, akkor miért nincs olcsóbban USB töltő, ami ugyancsak normális? Valahogy nekem nem áll össze a kép...
[ Szerkesztve ]
-
Minstrel
senior tag
válasz spidersoft #49918 üzenetére
Ne vegyél ilyen fogfűrészt, sorjás és volt, hogy beragadt a fogaim közé és vastag is a "hegye", a selyem is vastag és szálakra szakad. Jobb a dm-es, vékony és a selyem is normális.
-
kovisoft
őstag
válasz tupacamaru #49925 üzenetére
Jogos, de igazából arra lennék kíváncsi, hogy a nem-semleges színű lencsékben nem zavaró-e pl. a vezetés. Nem torzítja-e nagyon a színlátást?
-
tupacamaru
veterán
válasz kovisoft #49924 üzenetére
A kékben miért lenne kék minden? A kék a kék színt veri vissza jobban, a fű és a fák zöldebbek az ég inkább szürkéskék színű lesz tőle.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
kovisoft
őstag
A Veithdia napszemüvegek lencséi közül melyik mennyire sötét, melyik lehet a legsötétebb? És a színesek nem torzítják túlságosan a színeket? Pl. egy kékben nem túl kék minden? Vezetésnél nem okoz ez gondot?
-
spidersoft
senior tag
válasz spidersoft #49922 üzenetére
Nyelet csak nem linkeltem az előbb... mondjuk ebben van 50m cérna is, de ha kifogy fene tudja, mivel lehet megtőteni.
-
spidersoft
senior tag
válasz Hurkafej #49920 üzenetére
Plusz kell hozzá egy nyél, ami majdnem mégegyszer ennyi, ráadásnak ez vagy tudja fogadni a DM-es tekercset vagy nem... van esetleg a DM-nek is nyele a saját tekercséhez? Egyelőre kipróbálom a fűrészt, ha bejön és nagyon fogy, akkor jöhet a gurigás+nyél. Most néztem videókat, hogy nyél nélkül hogy kell: nyilván nem fogok macskabölcsőt játszani és perceket pantomimezni tükör előtt, a fogpiszkálás nem erről szól Kösz az ajánlatot, ha úgy lesz, felkeresem a DM-et.
-
Met
nagyúr
Én ilyen fogfűrészt használok (igaz DM-est). Lényegesen könnyebb használni mint a sima fogselymet. A sima fogpiszkákkal nem tudsz beérni a két fog közé.
"If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
Hurkafej
aktív tag
Ennyiért a DB-ben lehet venni saját márkás 50 és 100m-es fogselymet. Nyilván az 50-es valamivel vastagabb, de én azt ajánlanám. Egy ilyen 50m-es nagyon sokáig elég.
Ezen a fűrész bigyón a 2,5cm nagyon kicsi, a selyem is elhasználódik hamar, szerintem pénzkidobás.
Egy tisztításhoz szerintem legalább 20cm fogselyem kell. -
zsiz
őstag
Van itt valaki aki ért a Skrill-hez? Itt mindenképp ilyen drága egy pénzfelvétel? Kiutalnék 15k-t az otp-s számlámra de le akarnak karcolni érte 1,2k-t
Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |
-
spidersoft
senior tag
válasz Dluinet #49913 üzenetére
Szemüvegekhez: ami nem marketing, az a "lencse" homogenitása, torzítása. Ha a szemed elé tartod, és mozgatod a szemüveget, miközben ugyanarra a tárgyra nézel, így közben a szemüveg folyamatosan, mindig másik pontján nézel át, és hullámzik a kép, akkor az a szemüveg kuka No, ilyen szemüveget adtak az LG 3d monitoromhoz is... itt annyira nem számít, mert nagyjából ugyanott nézek ki rajta mindig, de napszemüveg-szerűségnek használhatatlan lenne.
Amiért írok: ilyen fogfűrészt próbált már valaki? Nem, nem volt még dolgom kommersz fogselyemmel sem, szóval nem tudom elképzelni sem, hogy milyen lehet. Fa fogvájót használok, ami többé-kevésbé jó (szűk helyekre nem jó, ahova meg jó, ott amúgyis olyan köz van, hogy betolatna a pótos Liaz is), illetve most sok-sok év helyén pihenés után kipróbáltam a svájcibicska (victorinox) fogvájóját, ami fahin, csak nem akarom rendszeres használattal tönkregyalázni.
@(#49873) krisztianAMG: köszönettel fogadom, ide is jön egy
[ Szerkesztve ]
-
Ciccuka
veterán
válasz meridaharcos #49912 üzenetére
Az a biztos, ha elviszed és optikusnál majd bevizsgálgatod. Általában ingyenes mindenhol.
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
nagyúr
válasz meridaharcos #49912 üzenetére
nem kell bevizsgáltnak lennie, elég ha műanyag a lencséje és nem üveg
a műanyag alapból max UV védelem, az üvegnél kell speckó bevonat, a többi marketing"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
meridaharcos
senior tag
A segítségeteket kérném!
Gyermek napszemcsiből valami ajánlott, bevizsgált modell ? 1-2 éves korosztály, lehetőleg kislány modell érdekelne.
Köszi előre is !"Nem vagyok senki, űzöm a vadat, Másoknak hajtok, mások hajtanak."
-
zsolti72837
addikt
Mindkettőtöknek köszönöm.
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz zsolti72837 #49908 üzenetére
Azokról van kép, amikhez van.. Például.
-
veterán
válasz zsolti72837 #49908 üzenetére
Nincsen.
Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
pprod94
aktív tag
Valamilyen bt adaptert tudnátok ajánlani fejhallgatóhoz? Azaz lényegében bt fejest akarok. Csak ilyen vonalkimenettel rendelkezőket találtam gyors keresésem alatt.
-
pprod94
aktív tag
válasz zsolti72837 #49903 üzenetére
Igen, sincerity. Legutóbb 9 nap alatt érkezett meg tőle a csomag, 2 hétvége volt benne.
-
beg
veterán
válasz zsolti72837 #49903 üzenetére
Sinceritytrading nevére keres rá vagy itt vagy az ebay-en.
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
zsolti72837
addikt
Sziasztok!
Tudtok ajánlani eBay-ről olyat aki árul memóriakártyát és SD kártyát amire nem kell várni 1 hónapot, hogy megjöjjön?
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
csadi0011
őstag
Ha valakit érdekel, snap-up-on lesz Homtom HT17 14364 HUF áron. Elég sokat adnak, ezért tuti nem lesz versengés érte.
-
MittuDomain_
őstag
Sziasztok!
Free shipping-es cuccot rendeltem, de az eladó adott track no-t meg linket magától.
Működnek a gombok az oldalon, de ahová a csomagszámot be kéne írni, oda se beilleszteni, se beírni nem hagy, inaktív a mező. Mellette a search gomb persze működik, rányomva feljön egy piros ablak, legyek kedves legalább egy csomagszámot beírni.Ti ilyet láttatok már?
Itt a követő link:
http://www.shpostwish.com/welcome?next=%2FLOL, csak ff alatt nem megy, chrome és edge működik - frissítem a kérdést, ILYENNEL találkoztatok-e már?
Si tacuisses, philosophus mansisses.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek