Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
-
mike1334
veterán
válasz Komplikato #13 üzenetére
Dungeon keeper...Na jó nem bármelyik "emberrel" lehettél, de na
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
hombre[EU]
veterán
wow, semmi
Life, Uh, Finds A Way
-
Wellin9
tag
Watch Dogsot vártam is meg nem is,így a bemutató után,inkább a hidegen hagy érzést hagyta maga után,de maga a koncepció az érdekes. Grafikai oldaláról szerintem a 2-nél csúnyább,legalábbis az arcok elég szörnyűek lettek. Maga az ötlet jó,hogy gyakorlatilag bárki lehetsz,egyszerűen a történetet dramaturgialiag nem tudom,hogy fog működni,hogy nincs egy fix központi karakter.
Maga a konferencia ezen túl nem volt valami érdekfeszítő,nem igazán leplezték le a kártyáikat,már ha van mit.[ Szerkesztve ]
-
Komplikato
veterán
Mondjuk egy új játék 60 euro. Ez havi 15 és összes régi ÉS új UBI játék benne van. Ami érdekesebb, hogy Stadia-val is megy. Szóval a kompetetív FPS-t leszámítva bármin megy még kenyérpirítón is. Izgalamabbnak tűnik az MS vagy az EA megoldásainál.
AxBattler szerintem a katyvasz mobilos játékra gondol, amiben UBI-s játék karakterek voltak.
[ Szerkesztve ]
"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
félisten
Bakker. No, akkor nem kell nextgen konzolra pénzt félreraknom...
(#20) oriic
Nem így akartam újra látni Sam Fishert.
Lemaradtam valamiről?"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki." ELADÓ CUCCOK HA-n: Galaxy A40, Kolink KL-SFX-350, Streacom F7C Alpha V3, Silverstone GD05 + GD06, vadiúj 45-ös Bugatti és VANS surranók
-
RudY
addikt
ahha szóval nem David Lynch, pedig úgy értettem:
A Ubisoft bejelentése alapján a helyét az a David Leitch vette át, aki a John Wicket, az Atomszőkét és a hamarosan mozikba kerülő Deadpool 2-t tette le az asztalra -
.LnB
titán
Kibővítik a The Division2-t New York-kal? Vagy csak Long Island egy része lesz benne?
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
törölt tag
uplay+ (pc)
Sign up by 15th of August to enjoy free access from 3rd to 30th September
-
duvi
nagyúr
Breakpointtól többet vártam. Elég semmitmondó volt a mozija. Egyedül Jon Bernthal személye dobta fel némileg.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Nem így akartam újra látni Sam Fishert.
Live-Die-Respawn
-
törölt tag
csóri csávó, akit kiküldtek most a színpadra...
-
oriic
HÁZIGAZDA
Jó hát az ex-bérgyilkos nagyival simán eladták nekem a játékot.
Live-Die-Respawn
-
Komplikato
veterán
Volt másik olyan játék ahol BÁRMELYIK emberrel lehettél aki csak létezik?
"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
oriic
HÁZIGAZDA
Watch Dogs simán jó lesz szerintem. Előzőek nem jöttek be, ez talán jobb lesz.
Live-Die-Respawn
-
törölt tag
Oké, ez tetszett. A wd 1-et szerettem. A kettőt nem. Ez újra olyannak tűnik, amit fogok tudni szeretni.
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
-
addikt
A Chatre légyszi egy linket dobjatok ide, nem találom.
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix - Acer ED347CKR Ultrawide \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
oriic
HÁZIGAZDA
Just Dance 2020-at a népnek kötsögök!!!
Live-Die-Respawn
-
mike1334
veterán
Szamurájos/ninjás assassins Creed vagy semmi....
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
ProEvoFan
nagyúr
Az "olcsó" Ubisoft gamepasst várom, hogy ne kelljen megvenni egy csomó kimaradt játékot.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz laceszgamer #1 üzenetére
Splinter Cellt vártam, de pár napja kijelentették, hogy nem készül új rész.
Live-Die-Respawn
-
laceszgamer
addikt
Prince of Persia bejelentés legyen a meglepetés...
Akár simán a Sands of Time trilógia, és bedobni alá az új AC-k motorját, már instant siker lenne.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile 2
- Elektromos cigaretta 🔞
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Paul McCartney szerint nem szabad hagyni, hogy az AI kifossza a művészeket
- Leradírozza az S26 Ultra a szelfikamerát?
- UHD filmek lejátszása
- Lightyear - befektetési app
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FULL HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite C50-B - i3-G4 I 8GB I 120GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- KONICA MINOLTA PagePro 1350W Lézernyomtató ÚJ + 2db gyári toner
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 110 - Intel N3710 I 4GB I 256GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- GAMER PC! Ryzen 7600 / RTX 3070 Ti / 32GB 6000MHz / 1TB Gen4 / 650w! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest