E3: 2019 - Az Ubisoft élő konferenciája

A végéhez közeledik az idei E3, bár még egy-két nagyobb attrakcióra számítani lehet. Az Ubisoft 22:00-kor induló előadásán minden bizonnyal újdonságokba is belefuthatunk majd, többek között érkezik az új Watch Dogs, PVE módot kaphat a Rainbow Six Siege, de talán meglepetésre is számíthatunk.

A Live Stream alatt a korábbi expóknál is látott Live Chat-et is elhoztuk nektek újra, ahol is élőben beszélgethetünk egymással a prezentációk alatt látható eseményekről. A chat 21:45-től lesz elérhető és kizárólag az esemény alatt lehet használni. Moderálás ugyanúgy érvényben lesz, tessék ehhez mérten részt venni a beszélgetésben. A tavalyi expóhoz hasonlóan az élő chat csak link formájában lesz elérhető, hogy külön ablakban tudjátok használni.

Nézd meg Ubisoft élő videóját a www.twitch.tv weboldalon

Az élő adás alatt bejelentett játékokról és újdonságokról folyamatosan kerülnek ki majd hírek a GAMEPOD.hu-ra, amelyeket központilag az E3-as gyűjtőoldalunkon is megtalálhatnak azok, akik csak a reggeli órákban tudják megtekinteni az előzeteseket. A tervek szerint a Ubisoft konferenciáját néhány órával később már felvételről is megtekinthetik az érdeklődők.

Mint tudjuk a technika ördöge nem alszik, ezért külön beágyazott Stream nem lesz, mindenki maga döntheti el, hogy az alábbiak közül melyik oldalon nézi a bemutatókat: