Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
válasz Raysen623 #20 üzenetére
Nincs semmi gond a több csoporttal,se azzal, ha ellenkező nézeteket vallunk. A gond pökhendi stílussal és a lekezelő fogalmazásoddal van.
[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
félisten
Tökéletesen egyetértek minden mondattal amit leírtál és ugyan így gondolom én is.
Még az előzmény trilógiáról is pont ezt mondtam a moziból kijőve a feleségemnek, hogy ezeknek a förtelmeknek a fényében még az is megszépült számomra.
Az utolsó jedik lesz az első SW film, amit nem vásárolok meg semmilyen formában. bántam rá azt a 15 K-t is amit a mozira kiadtam. A Han Solo filmről ugyan ezt gondolom, de hatványozottan.[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
félisten
Ezt egyébként több mozioldal megerősítette, hogy valamiért a kritikusok agyon magasztalják őket a közönség meg fogja a fejét.
Nem tudom,hogy ez amúgy valami marketing e, hogy elhitessék saját magukkal vagy az emberekkel, hogy ez( ezek) egy jó film, pedig valójában nem az.Egyre inkább erősödik bennem az a gyanú, hogy az ilyen bollivóódi szuperprodukciók perkálnak az IMDB-nek, meg hasonló oldalaknak, lásd a Jurassic World 2, amiről még nagyon jót egy nézőtől se hallottam, olvastam satöbbi, a kritikák meg nyomják a viszonylag jó értékeléseket.
A Han Solo után a moziból kijövet semmi mást nem éreztem csak dühöt, hogy ezt a förtelmet képesek voltak kihozni.Hozzáteszem , hogy a filmek és az egész SW univerzum rajongója vagyok és a Zsivány egyes( Rouge One) elég jó érzéseket keltett bennem például, talán a legjobb SW film volt, számomra.Ha jól értem akkor végre kapunk egy Single Player , sztori alapú SW játékot? El sem hiszem
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- EA Sports WRC '23
- Autós topik
- OLED TV topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xbox Series X|S
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Windows 10
- Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Konzolok karbantartása // Portalanítás - Pasztázás // www.brservice.hu // Posta // Számla
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Hibátlan - MICROSOFT Xbox 360 Slim RGH 250GB HDD tápegységgel, vezetéknélküli gamepaddal
- XBOX One/S/X/360 Series S/X konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Asus ROG Ally Z1 Extreme
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest