E3: 2018 - Star Wars hírek az EA Play-ről

A Battlefront 2 komolyabb frissítéseket kap, de megismertük a Respawn új játékának címét is.

Sajnos nem vitték túlzásba idén az Electronic Arts-nál a Star Wars témájú bejelentéseket az EA Play-en, de azért néhány érdekességet láthattunk/hallhattunk. Elsőként megtudtuk, hogy több frissítés érkezik a Battlefront 2-höz, jön a Han Solo szezon és olyan hősöket/karaktereket kapunk mint Obi-Wan Kenobi, vagy Grievous tábornok.

A fentiek mellett kiderült a Respawn berkeiben készülő játék címe is, amely a Star Wars: Jedi Fallen Order címet kapta. Ebben nem meglepő módon egy Jedit irányíthatunk a sztori pedig a 3. és 4. rész között játszódik.

Előzmények

  • Star Wars: Battlefront II teszt (PC, XO, PS4)

    Megérkezett az újkori Battlefront folytatása, amely minden szempontból lekörözi elődjét, de sajnos így sem lett teljesen hibátlan játék.

  • Star Wars: Battlefront II előzetes (PC, PS4, XO)

    Kipróbáltuk az ősz egyik legjobban várt játékának nyílt multiplayer bétatesztjét, szerencsére nem csalódtunk, lássuk mire számíthatnak a rajongók a folytatásban.

  • Star Wars: Battlefront teszt

    Az év utolsó két hónapját a Star Wars uralja világszinten. November végétől virtuálisan a Battlefront hódít, míg december közepétől a mozikat tarolja le Az ébredő erő.