- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
Új hozzászólás Aktív témák
-
zizi7229
tag
válasz quailstorm #13 üzenetére
az is marad hát sztem ez volt a legfaszább az összes közül. EA nek f*sz a seggébe
Tel.: 06-30/650-1098 --- megbízhatóságom, hirdetéseim --- http://hardverapro.hu/tag/zizi7229 || OnePlus One 64GB >> Huawei P9 Plus >> P20 >> S22 Ultra || 8800 Ultra -- Because I believe in power
-
Zsoccc
senior tag
Felvételről nézhető!
-
oriic
HÁZIGAZDA
Köszönjük a részvételt, találkozunk Sony előadásán.
Live-Die-Respawn
-
callmeakos
veterán
Jó volt ez, az Ubi megint odatette magát.
All→M8
-
saelin
veterán
Mára elég volt. Jó éjt.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
Dexar007
veterán
Rainbow Six eddig tetszetos a maga rombolhato hazikojaval.
Give me your cum,bull!
-
Malachi
addikt
eehm... meh. jó éjt!
-
AS
félisten
Rainbow Six Siege
Ahogy mondtam 1 uj cim)Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
mrhitoshi
veterán
Mi ez a sok értékelhetetlen valami ? Ez a fitnes valami szörnyű. és ebből van gameplay, FC4ből nincs.
PS4
-
AS
félisten
válasz quailstorm #25 üzenetére
Amennyi embert itt megjelenít egy időben ,,,, csodálom hogy fog ez futni xbox onen
Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
BlackTreff
tag
Ez az AC gameplay nem sok mindent mutatott!
A csávó össze-vissza csalinkázott, aztán mire bejött volna a coop addigra vége,szép! -
addikt
The crew beta sign up oke hogy open de be esem jön az oldal ... [link]
-
AS
félisten
Új ac jó véres lesz
Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
lkandris
tag
AC4:
Ennyire még nem örültem lépcsőnek egy játékban[ Szerkesztve ]
-
xtremez
aktív tag
Nekem nem tetszik eddig az Ubi show-ja..
-
Malachi
addikt
profi ez a show.
-
mrhitoshi
veterán
Mi ez a fosch ??? Far cry 4 nulla, just dance maximum... Ez igen.
PS4
-
Logen88
aktív tag
Nagyon ott van a FC4.
The Last of Us is a masterpiece.
-
AS
félisten
Meleg király bemutatkozott
-
veterán
Na lássuk.
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
saelin
veterán
válasz BlackTreff #12 üzenetére
Az ms előadása meglepően jó volt. Az ubinak bele kell húznia.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
mrhitoshi
veterán
Már késnek. Amatőrök.
PS4
-
quailstorm
nagyúr
Kecskeee!
Úgy látszik ez már poén egy ideig.
[ Szerkesztve ]
-
BlackTreff
tag
A Microsoft prezentációját nem láttam, de az EA nem villantott valami sokat!
Erősen "nesze semmi, fogd meg jól", amiről már eddig is tudtunk azt agyon "hájpolták" (gondolok itt a sport játékokra), amikre meg mindenki kíváncsi volt, arról semmit nem mutattak vagy inkább csak nagyon keveset (Dragon Age Inquisition, Mirror's Edge, Mass Effect 4).A BF Hardline nekem semmi újat nem hozott eddig, a CS:GO és a Payday világába akarja beoltani a Battlefield feelinget, ami szerintem annyiban kimerül, hogy most nem trópusi szigeteken vagy favellákban gyilkoljuk halomra egymást, hanem belvárosban (amit az itt bemutatott gameplay meg is alapoz).
A Criterion-os bejátszásnál értettem én, hogy azt akarták bemutatni, most valami nagyon nagy és új(??) dolgon munkálkodnak, de annyira nem mutattak semmit magából a koncepcióból, hogy igazából az egész csak egy Criterion DOLGOZIK reklám lett...legalább egy címet elárulhattak volna.
Remélem az Ubisoft azért villant valamit!
janos1988: +1
[ Szerkesztve ]
-
AS
félisten
Itt se várjatok sokat. Gondlom a főjáték idö a AC lesz. ÚJ cím talán lesz 1.
-
Malachi
addikt
egészkor kezdődik?
-
callmeakos
veterán
Ütős The Crew és FC4 trailer/gameplayeket kérek
All→M8
-
Logen88
aktív tag
Far Cry 4-re nagyon kíváncsi vagyok.
The Last of Us is a masterpiece.
-
janos1988
addikt
Az EA után ha egy záptojást mutatnának be akkor azt is hatalmas ováció követné...
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
xtremez
aktív tag
90 perc lesz ez is ? Nem biztos hogy végig maradok. Holnap mennyi hír lesz kint már előre látom váá.
Jöhetne egy exkluzív Watch Dogs 2 prezentáció ami forradalmian nézne ki..
-
Malachi
addikt
na, csak a Beyond Good & Evil 2 miatt maradok, HÁTHA...
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Hamarosan kezdünk, reméljük minél többen lesztek.
Live-Die-Respawn
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest