Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 8. nap: Ghostrunner 2
- Minecraft
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- EA Sports WRC '23
- EAFC 25
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Path of Exile 2
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- PlayStation 5
Új hozzászólás Aktív témák
-
west
őstag
jo mert a farcry rivalisa a warehead valahol.
ezert is van toloero eme jatek programozasan...
igenyes lesz az biztos!
Billentyűzet magyarítás profi szinten. Igényeseknek! Személyesen, vagy postázva.Ritkán vagyok gépnél!!! Mindenkinek fogok válaszolni.Magyarosítás
-
horvathkrisz
addikt
na nekem megvan már ez a szám mp3-ban, 8.5MB 192kHz.
ha kell valakinek dobjon egy privát üzit a mélcímével!üdv
-
Enton
addikt
Jó játéknak igérkezik nagy terekkel pusztítható bozóttal és szél iránykövetéssel!
Reméljük hogy nem lessz gagyi a gém az első epizódhoz képest!
Tudtommal sem a Crytek csinálja csak a Cryengine2-őt adták a dologhoz meg egy kis segítséget hogy hogy kell használni!De azért látszik hogy nem annyira lámák hozzá!"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
rhen
senior tag
huhh... nagyon kedvet kaptam hozzá.
-
Sirandrish
legenda
válasz antikomcsi #36 üzenetére
szerintem nem lesz rá panasz
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
antikomcsi
veterán
Ha azt hallom Far Cry, nekem, mindíg egy trópusi sziget ugrik be. Kiváncsi leszek, milyen lesz ez az afrikás dolog.
-
Skizz
addikt
-
Sirandrish
legenda
válasz Raysen623 #30 üzenetére
ezt mondom...a tengerparton állt meg lőtt egy rövid sorozatot a dzsungeltől jó messze...
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
nemtudom...elég fake szaga van a dolognak...sokmindent nem is láttunk a játékból...még csak ellen se volt és a dzsungelbe se ment be...
-
Raysen623
addikt
Na persze! Valyon milyen volt a játék? Fotósorozat percenkénti képváltással, vagy azért időben képes volt vele lőni is valamire?
Közben megnéztem a vidit. Akinek az ilyen grafikához van gusztusa az meg is érdemli és csinálja tovább. Én maradok a minnél szebb megoldásnál.....[ Szerkesztve ]
A MÁV-nak öt ellensége van: a négy évszak, meg az utasok.
-
Sirandrish
legenda
Mindenesetre én remélem hogy nekem elég jól fog menni...persze a full graftól igen messze de azért szép legyen
-
Skizz
addikt
Milyen zene megy alatta?
-
Andie
őstag
Amennyire tudom, hiába állitod power savingra a laptopot, ha érzi, hogy valami tartósan, komoly proci igényes dolgot futtat (100%-on hajtja a procit), akkor visszateszi max üzemmódba. Legalábbis az én fujitsum igy csinálja. És akkor már nemis 800Mhz...
Samsung Galaxy A50 - Samsung UE46D6100 - BNet Tag: Andie#2999
-
athomi
veterán
Az általad említett konfig bőven a hivatalos minimum konfig alatt van ( a hivatalos minimumon általában low-on szoktak futni a játékok alacsony felbontásban), low-on sem fog menni rajta a játék, persze elindulni biztosan el fog.
Bár láttam én itt fórumon nem egy embert, aki a 10-15FPS-t kellemes játékélménnyel párosította. -
Ste
addikt
hajjajj
nem lesz egyszerű az biztos félelmetesen néz ki -
fabicska
tag
válasz Sirandrish #16 üzenetére
Pillantsátok meg. Érdemes: Crysis 800MHz-es laptop procin 64 megás videóvezérlővel
Például ő egy őrült. Én hiszem, és kitartok a szavam mellett, hogy a Crytek jól megcsinálja ezt is. Nem lessz egy olyan minimum gépigénye, mert mindenen elindul, csak a látvány, és az FPS feláldozása árán.[ Szerkesztve ]
Egy jó harcos nem tökéletes, nem győz mindig, nem sérthetetlen. A jó harcos nagyon is sebezhető... Ez teszi igazán bátorrá!
-
detroitrw
addikt
válasz Sirandrish #17 üzenetére
esszondom énis
-
Sirandrish
legenda
válasz detroitrw #15 üzenetére
jah..csak anno a 9600XT árából most 4870et veszel...amivel simáán fog menni az FC2..azaz ugyanott vagyunk
-
Sirandrish
legenda
De! Tudni...nem lesz youtube-on olyan örűlt aki olyan géppel futtatja majd
-
fabicska
tag
Medium grafikán értettem. Egy játéknak sincs olyan magas gépigénye, mint mindenki hinné.
Nemtudni, lehet, hogy a youtube-on lessz egy őrült, aki egy 533Mhz-es procin futtatja egy Geforce 4 Mx 440-en, és mondjuk 256 rammal...Egy jó harcos nem tökéletes, nem győz mindig, nem sérthetetlen. A jó harcos nagyon is sebezhető... Ez teszi igazán bátorrá!
-
Sirandrish
legenda
Anno a Far Cry-t senki se tudta futtatni fullon mert olyan gépigénye volt...
amit irtál gépigénynek az meg nevetséges...512 ram? annyia cod4-nek kell
[ Szerkesztve ]
-
fabicska
tag
Még anno a FarCry 1-ről is mindenki azthitte, hogy gépzabáló játék, aztán mi volt? (Itt jegyezném meg, hogy a Crysis is mennyire gépzabáló játék, de egyre több cikk/videó jelenik meg, hogy akár egy 800Mhz-es laptop procin elmegy 64 megás intergált videóvezélővel ).
FarCry-ról meg annyit, hogy én is egy Celeron 2Ghz-es proci 384 ram, és egy Geforce 6200 térsaságában erős medium grafikán mentem vele (vitte volna a high-t is, csak harcoknál kicsit szaggatott ).Én aztmondom, hogy ehhez a második részhez simán eléglessz egy 2,6Ghz-es Celeron 512 ram, és egy Geforce 6600GT, vagy 7300GT, vagy 8500GT (próbáltam Nvidia termékpalettáján megtalálni a kb egy teljesítményűeket).
ATI termékeit nem ismerem, de volt 1 hétig egy X1650-em, és nekem jól működött mindennel. Szóval szerintem attól felfelé nyugodtan lehet vele majd gépezni.Remélem a gépigény kérdéseket eloszlattam mindörökké, és szerintem nem kell megijedni, hogy úristen milyen grafika, mert a FarCry 1 is jól volt megcsinálva.
Sziasztok
Egy jó harcos nem tökéletes, nem győz mindig, nem sérthetetlen. A jó harcos nagyon is sebezhető... Ez teszi igazán bátorrá!
-
Sirandrish
legenda
-
Andie
őstag
Naja. Csak én 2 éve újitottam be a konfigot a mostanira. AMD 3200+, 1 giga ram dualban, Gef6600GT.
Mire ebből olyan konfig lesz, amin ez fut, addigra megint +70-80ezer ft. Asszem maradok a flashes játékoknálSamsung Galaxy A50 - Samsung UE46D6100 - BNet Tag: Andie#2999
-
pschio
őstag
nekem sztem csak a 7300GT-met kell majd lecserelnem egy 4850-esre. ugyis esedekes mar a vga csere
''Én nem süllyedek a hülyék szintjére, mert ott legyőznének a rutinjukkal''
-
Raysen623
addikt
Ezeken már fog futni (valahogyan):
Minimum rendszerkövetelmény:
CPU: Pentium 4 3,2 GHz, Pentium D 2,66 GHz vagy AMD Athlon 3500+
VGA: NVIDIA GeForce 6800 vagy ATI Radeon X1650
RAM: 1 GB
HDD: ~12 GB szabad hely
Ajánlott rendszerkövetelmény:
CPU: Intel Core 2 Duo vagy AMD Athlon 64 X2 5200+
VGA: NVIDIA GeForce 8600 GTS vagy ATI Radeon X1900
RAM: 2 GBForrás :http://www.hoc.hu/index.php?p=news&cid=7&y=16897
Nekem ezekkel szemben van : Q6600, ATI 3870, 2Gb RAM a többi lényegtelen. Valami csak lesz belőle......
A MÁV-nak öt ellensége van: a négy évszak, meg az utasok.
-
Sirandrish
legenda
-
Andie
őstag
Úratyám... és mi fogja ezt futtatni? 2 Sun gép párba kötve, 4 idegen technológiával felvértezett ion videókártyával?
És ki tudja ezt megfizetni?Samsung Galaxy A50 - Samsung UE46D6100 - BNet Tag: Andie#2999
-
Sirandrish
legenda
és valóban nagyon ottvan
-
afterburner_
őstag
igeretes
>>>>>>>> www.tintarendszer.hu <<<<<<<<
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NOTHING Ear B171 TWS fehér Új!
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Openswim pro fejhallgatót keresek
- Modolt, prémium vezeték nélküli billentyűzet, választható switch - Keychron Q2 MAX ISO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest