Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz GypsFulvus2 #29 üzenetére
Bejelentkezel , majd ide beírod a kódodat és nyomsz egy entert utána ráklikkelsz a " redeem gift " -re .
[ Szerkesztve ]
-
XmoD
senior tag
Vegre nosztalgiaztam picit ezekkel a jatekokkal.
-
GypsFulvus2
őstag
Én a következő értesítést kaptam:
"Below are products that you have purchased as a gift for your friend." S jött vele egy kód.
Nomármost én saját magam számára szerettem volna bezsákolni... Egyszerűen ráklikkeltem az ikonjára, nem volt semmi lehetőség, hogy "gift" vagy "purchase". Ilyenkor mi van, el tudom küldeni mint ajándékot a saját magam számára?"Only the paranoid survive" - Andrew Grove, (1999)
-
bteebi
veterán
Amúgy többszörösen is hibás, illetve önellentmondásos a cím. Az első felében azt írják, hogy ingyen van a DK, a második felében meg azt, hogy 2 fillér
ekbe kerül - ráadásul fillér nincs is már, meg amúgy is $1.49. Szóval most akkor mi van? (Persze ha választani kell, akkor inkább ingyen kérem .)Cancel all my meetings. Someone is wrong on the Internet.
-
bteebi
veterán
Jóóóóóó! Utána kellene járni, hogy hogy is múkodik ez a vásárlás . Kár, hogy nincs dobozos verzióban is - persze akkor nem ennyibe kerülne.
Cancel all my meetings. Someone is wrong on the Internet.
-
solaris17
aktív tag
Na, az aztán nosztalgia.
Phenom II X6 | 8 GB CORSAIR XS3 | Kingston V300 | HD 7790 | Creative X-FI Fatal1ty
-
alevan
őstag
Sid Meier's Alpha Centauri cask 1.49 dolcsi........ GoG.com, én így szeretlek.
Mondjuk szomszédomnak megvan az eredeti lemez, de az istennek sem tudjuk telepíteni P3-nál modernebb gépre...... összeomlik a telepítő.
Edit: nincs se artwork se walpaper DK2 és SMAC-hez
[ Szerkesztve ]
"Ezért lovagol a pokolba a konzumer IT piac. A hülye igények... . Azt sem tudod, hogy mit akarsz de az jöjjon havonta frissités formájában."
-
törölt tag
Nálam használhatatlan össze-vissza szétesik a kép, ablakban meg nagyon kicsi az egész.
Milyen beállításokkal futtatjátok?
Win7 van a gépemen. -
Tom5
addikt
Hazaértem már veszem is.
-
kovsol
titán
DK2 1,49$ -t megért mindenképp, az első részre meg várom az e-mailben a kódot.
Zseniális játék amúgy mind a kettő szerintem.May the Force be with you!
-
félisten
Ez most nagyon jól jött, már úgyis játszottam volna ilyet.
Az EA-s DK-t kb. megjelenéskor lehúztam még tabletre, sose játszottam vele."The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
ldave
félisten
Az első rész az egyik legnagyobb kedvencem, de a másodikat nem tudtam megszeretni.
[ Szerkesztve ]
A Slime draws near! Command?
-
satz18
őstag
Nekem csak ígért egy aktiváló e-mailt egyenlőre. Még nem jött meg.
Asus G513QY, Samsung A52s 5G
-
hoeerny
tag
Már be is figyelt nekem
-
errorcode06
őstag
Vegyétek, vigyétek.
Nekem sajnos már mindkettő a polcomon volt eddig isDef26: Win8-ról nem tudok nyilatkozni, de nálam mindkét gamma tökéletesen fut win7x64-en...
[ Szerkesztve ]
"Well, Blizzard is dead. It is a corpse being puppeteered by Activision and Bobby Kotick" DesignerDave
-
Def26
félisten
Ezek elfutnak a mai pc -n? Úgy értem nem akad össze mondjuk win 8 -al?
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest